At kunne sætte sig ind i en varm bil med isfri ruder og forvarmetGodt nyt til ejere af små kompakte biler før vinteren:

Prisen på varme falder!

Bilsalget er præ­get af små biler med god kørsel­s­øko­nomi.

Til den biltype tilbyder Webasto nu komplet montering af en effek­tiv og økonomisk bilvarmer til en konkurrencedygtig pris.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Der er altid nogen der skraber!
At kunne sætte sig ind i en varm bil med isfri ruder og driftsvarm motor.
Det er nok et ønske mange har, når frost og sne dækker landet i vin­termåneder­ne. For hver eneste vinter er billedet jo det samme. Fry­sende bilister der skra­ber og skraber for at fjerne is fra ruderne, eller biler, hvis ruder dugger helt til fra starten, så bilistens udsyn er be­grænset til et lille kighul, der skal hol­des dugfri indtil bilens varme­an­læg er kommet i gang. Og så naturligvis de mange koldstarter. Det er helt klart, at den situation ikke gavner hverken hel­bred, trafiksik­ker­hed, bilens motor eller miljøet.

Bilvarmer til særpris
- Løsningen er en Webasto bilvarmer, siger salgs- og marketingchef Erik Fischer Madsen, Webasto Danmark A/S. Under temaet komfort og sikkerhed til en konkurrencedygtig pris tilbyder vi indtil 31. decem­ber 2009 ejere af små kompakte biler vor gennemprøvede og påli­de­lige Thermo Top E bilvarmer til kr. 8.995,- komplet inklusiv timer, in­stallation og moms.

På internetadressen www.webasto-bilvarmer.dk kan bilejerne se en liste over de biltyper, hvor den pågældende type bilvarmer kan monteres. Særprisen for Thermo Top E bilvarme­ren på kr. 8.995,- kan kun opnås ved montering hos de installati­ons­partnere/bilfor­hand­lere, som er med i kampagnen.

Varme i bilen uden at starte motoren
Med en bilvarmer fra Webasto har bilejeren komfort fra start. Varme­ren kan styres på forskellig måde, og den kører på bilens brændstof helt uafhængigt af motoren. Den afgiver sin varme til bilens varme­system, der leder den varme luft ind i kabinen. Desuden forvarmes motoren via kølevandet, så koldstart forhindres.

En driftsperiode på mellem 15 og 30 minutter er tilstrækkelig til at nå op på en behagelig temperatur i kabinen, og samtidig forvarme mo­toren.

Både til benzin og diesel
Varmerens forbrug af brændstof er minimalt, og det opvejes i vid udstrækning af et reduceret brændstofforbrug på grund af den for­varmede motor. Komfort, sikker kørsel med klart udsyn og mindre belastning af motor og miljø, er nogle af de værdifulde fordele ved en Webasto bilvarmer, der fås til både benzin- og dieseldrevne køretø­jer.