autoteket
  SØG
søndag  16/6-2024  uge 24
Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
Bentley
BMW
Bugatti
Cadillac
Chevrolet
Chevrolet-US
Chrysler
Citroën
Daihatsu
Dodge
Ferrari
FIAT
Ford
Honda
Hummer
Hyundai
Jaguar
Jeep
KIA
LADA
Lamborghini
Lancia
Land Rover
Lexus
Lotus
Maserati
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Rolls-Royce
Rover
SEAT
Skoda
smart
SsangYong
Subaru
Suzuki
SAAB
Toyota
Volkswagen
Volvo
om autoteket

Stillingsopslag for hele autobranchen

Søg dit nye job på www.autoteket.dk

Søger du ny medarbejder?

Prisen for optagelse af et stillingsopslag på www.autoteket.dk er pr. måned KUN kr. 1.395,- ekskl. moms. Prisen varierer i forhold til den aktive periode og er for én uge KUN kr. 1.095,- excl. moms - billigere kan det ikke gøres.

For kun kr. 700,- ekskl. moms ekstra tager vi et billede med i dit stillings­opslag. Det gør opslaget mere attraktivt, og erfaringerne viser, at en tekst med et billede læses af langt flere mennesker end én uden.


Spar penge og bliv set af hele branchen

Send os en mail på job@autoteket.dk med indholdet af dit stillingsopslag, eller bedst: Klik her og udfyld bestillingsformularen. Vi redigerer opslaget for dig - helt gratis, så det ses af autotekets mange besøgende. For tiden har vi løbende et sted mellem 55 og 70 stillingsopslag på autoteket.

Find din nye medarbejder - nemt, hurtigt og billigt på www.autoteket.dkHver uge medsendes et link til dit stillingsopslag i autotekets nyhedsbrev, som udsendes hver mandag til en stor del af de aktive i auto­bran­chen.

Også antal besøgende på www.autoteket.dk stiger for hver dag, der går, og vi får løbende positive tilbagemeldinger, idet mange besø­gen­de sender os hilsner med ros af sidernes opbygning, informations­ni­veau og tilgængelighed.

Derfor vil et stillingsopslag på autoteket.dk blive set af et stort antal mennesker - og især af folk med professionel tilknytning til autobranchen.

Og da vi ved, at der rundt omkring i branchens mange virksomheder bruges mange penge på jobsøgning, har vi sat os for, at autoteket skal være det sted, hvor man for fremtiden kan finde sine medarbejdere nemt, hurtigt og frem for alt meget billigt. Se prislisten.


Vi samler autobranchens ledige jobs

har peget på www.autoteket.dk som den mest rele­vante autoportal i Danmark og har udvalgt os som samarbejdspartner. Vi har således i oktober 2005 indledt et tættere samarbejde med Steptone, og i dag kan læseren på www.autoteket.dk se de jobannoncer fra autobranchen, som Stepstone offentliggør på deres hjemmeside - en service, vi har fundet værdifuld for autotekets læsere - på begge sider af skrivebordet. Og så er samar­bej­det naturligvis en yderligere understregning af, at www.autoteket.dk er det sted, hvor autobranchen finder sine medarbejdere - nemt, hurtigt og billigt, og hvor jobsøgende samtidig finder de fleste og mest aktuelle job i autobranchen.

På autotekets side med jobannoncer bliver du i dag mødt med teksten

autoteket samarbejder med 
Se flere job i autobranchen

og du skal blot klikke på "se flere job i autobranchen" for at få et overblik over de relevante stillingsopslag fra Stepstone, samt Stepstones almindelige betingelser, såfremt du ønsker din eller dit firmas stillings­annonce optaget hos Stepstone via www.autoteket.dk.

kode
Husk
LOG IND
Glemt koden?
Ny bruger?

AUTOTEKET:

genereltannonceringstillingsopslagpriserlink til autoteket


annonce


 

3180 online Copyright © 2002-2024 autoteket • info@autoteket.dk annoncør-info