autoteket
  SØG
onsdag  24/7-2024  uge 30
Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
Bentley
BMW
Bugatti
Cadillac
Chevrolet
Chevrolet-US
Chrysler
Citroën
Daihatsu
Dodge
Ferrari
FIAT
Ford
Honda
Hummer
Hyundai
Jaguar
Jeep
KIA
LADA
Lamborghini
Lancia
Land Rover
Lexus
Lotus
Maserati
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Rolls-Royce
Rover
SEAT
Skoda
smart
SsangYong
Subaru
Suzuki
SAAB
Toyota
Volkswagen
Volvo
pressemeddelelser
Publiceret 27/1-2011 09:25 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Lamborghini Copenhagen:

Lamborghini afslører flere detaljer om deres nye topmodel

Når den nye Lambor­ghini V12 super­sports­vogn får sin debut på den inter­natio­nale bilud­stil­ling i Geneve i marts vil fabrik­kens nye top­model være udsty­ret med en meget avan­ceret under­vogn. Udover en kom­plet ny 6,5 liters V12 motor med 700 hk samt en revolu­tione­rende ny trans­mis­sion kaldet ISR, så byder model­lens affjed­ring på en unik kombi­nation af motor­sport og kom­fort.

Den innovative og sofistikerede affjedring bryder nye grænser og er inspireret af Formel 1. Sammen med dobbelte triangler i aluminium og keramiske bremser er den nyudviklede affjedring en del af Lamborghinis målsætning for at reducere den uaffjedrede vægt i det nye flagskib.

Lamborghini ønsker, at deres nye model har en ekstrem præcis og skarp køredynamik, hvilket inkluderer et nyt styretøjsystem, en undervogn med den perfekte balance mellem racerbilsfornemmelse og komfort på de længere stræk, samt stabilitet ved høje hastigheder. Med sin imponerende motorydelse og letvægtskonstruktion vil den nye V12 supersportsvogn sætte nye standarder for hastigheder i segmentet. Det vigtigste kendetegn ved affjedringssystemet er monteringen, der i stil med konceptmodellen Lamborghini Sesto Elemento har komponenterne i affjedringen monteret horisontalt under forruden foran og tæt på motoren bag, akkurat som på en Formel 1-racer.

Denne opbygning har flere fordele. Modellens køredynamik er mere direkte og forudsigelig, selv ved ekstreme hastigheder. Samtidig er det nemmere at kontrollere indstillingerne og reaktionerne i fjedre og støddæmpere. Dermed er det blevet muligt at montere en anelse blødere fjedre til glæde for komfortniveauet uden at gå på kompromis med præcisionen. Endvidere er støddæmperne på forakslen udstyret med et hydraulisk løftesystem, der med et tryk på en knap hæver forenden med 40 mm.

En anden nyhed er det hydrauliske styretøj, der udgør den sensitive kommunikation mellem chauffør og supersportsvognen, der kører på veldimensionerede dæk i form af 19" fælge med 255/35 dækmontering foran og 20" fælge med en dækmontering på 335/30 bagtil. Systemet har tre forskellige indstillingsmuligheder afhængig af den ønskede kørestil. For, som de siger hos Lamborghini, er ikke to dage ens og den krævede "Corsa"-indstilling er måske for meget til hverdagsbrug ...
Lamborghini forhandles i Danmark af eneforhandleren Lamborghini Danmark.

Lamborghini Copenhagen
Telefon 70 27 07 25, ch@mla.dk

Revideret 27/1-2011 09:29 Fra nyhedsbrev Nr. 4/2011
Publiceret 4/10-2010 13:00 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Lamborghini Copenhagen:

Lamborghini præsenterer Lamborghini Sesto Elemento

Lambor­ghini redefi­nerer frem­tiden for super­sports­vogne med en unik tekno­logisk demon­stra­tion. Takket været anven­delsen af sofis­tike­ret kul­fiber­-tekno­logi har Lambor­ghini kre­eret en eks­trem let­vægts­kon­struk­tion ved navn Lambor­ghini Sesto Ele­mento, der har en køre­klar vægt på kun 999 kilo - inklu­sive V10-motor og perma­nent fire­hjuls­træk. For Lambor­ghini er Sesto Ele­mento et bevis på virk­som­hedens know­how og eksper­tise i brugen af inno­vativ kul­fiber tekno­logi.


Med en enestående effekt på 570 hk, et sensationelt vægt/effekt-forhold på 1,75 kilo per hk og en acceleration fra 0-100 km/t på imponerende 2,5 sekunder, er Lamborghini Sesto Elemento garanti for uforlignelig køredynamik. Og samtidig falder det samlede brændstofforbrug som følge af anvendelse af den ekstremt lette konstruktion, der beviser Lamborghinis position som markedspioner i brugen af plastikforstærket kulfiber (CFRP). Den teknologiske udvikling af CFRP sker gennem Lamborghinis to udviklingscentre ACRC (Advanced Composite Research Center) og ACSL (Advanced Composite Structures Laboratory) samt gennem samarbejde med andre organisationer som blandt andet flyproducenten Boeing.
"Lamborghini Sesto Elemento viser hvordan fremtidens supersportsvogne kan se ud - ekstreme letvægtskonstruktioner kombineret med ekstrem performance, hvilket resulterer i ekstrem køreglæde.", fortæller Lamborghini CEO Stephan Winkelmann. "Systematisk brug af letvægts materialer bliver et afgørende element for fremtidens sportsvogne, da det både resulterer i uovertruffen dynamisk performance samtidig med en reducering af brændstofforbruget og dermed udledningen af skadelige emissioner. Enhver fremtidig Lamborghini vil designes i ånden fra Sesto Elemento."


At Sesto Elemento er ekstrem er tydeligt. Alene vægten på under 1 ton er banebrydende for en bil med 570 hk og et eminent vejgreb takket været firehjulstræk. Basen er en ekstrem solid og sikker kulfiber monocoque og den forreste ramme, eksteriør panelerne samt sikkerhedszonen er også lavet i CFRP. Selv kardanakslen er fremstillet i CFRP. Modellens udstødningsrør er til gengæld lavet i Pyrosic, der er et avanceret glaskeramisk komposit materiale, der er i stand til at nå og udholde meget høje temperaturer op til 900 grader.


Designsproget i den nye Lamborghini Sesto Elemento løfter Lamborghinis design DNA ind i fremtiden ved at integrere kulfiberteknologien i modellens former. Du kan se det blottede kulfiber gennem den matsorte lakering, der er påført ved at benytte en ny Nano-teknologi, der samtidig gør det muligt at tilføre overfladen et fint lag af rødt glimmer. Form følger funktion og enhver linje og ethvert luftudtag har en mening, en funktion. Det handler om at optimere downforce for derigennem at opnå den bedst mulige handling i alle situationer. Den skarpskårne attitude følges op i cockpittet, der er domineret af samme ekstreme og kompromisløse tankegang som resten af designet. Modellens komplekse natur har kun ét formål - at være den mest kompromisløse model nogensinde fra Lamborghini. 

 
Lamborghini forhandles i Danmark af eneforhandler Lamborghini Copenhagen.

Lamborghini Copenhagen
Telefon 70 27 07 25, ch@mla.dk

Revideret 4/10-2010 13:04 Fra nyhedsbrev Nr. 13/2010
kode
Husk
LOG IND
Glemt koden?
Ny bruger?

PRESSEMEDDELELSER:

oversigtseneste

nyhedsbrev
TILMELD
FRAMELD

 

KATEGORIER
Additiver
au2parts
Auktioner
Aut. værksted
Autodiagnose
Autoimport
Autolakering
AutoPartner
Autoradioer
Autoservice
Autotransport
Autotransportør
Bilanalyser
Bilklubber
Biludlejning
Biludstillinger
Bilvask
Bilvaskeanlæg
Bilvurderinger
Bosch Car Service
Brugtbilvurderinger
Chassiser
Designcenter
Dæk
EDB-løsninger
Elbiler
El-bilproducent
Elektriske dele
Eneforhandler
Faglitteratur
Foreninger
Forhandlere
Forhandlerkæde
Forhandling
Fælge
GPS/Navigation
Hjælpematerialer
Højttalere
Import
Importører
Industriel bearbejdning
Industrikomponenter
Institutioner
IT-løsninger
Kassevogne
Kemiske produkter
Klargørings­center
Konsulentvirksomhed
Kølere
LAKexperten
Lakreparation
Leasing
Logistik
Logoplates
Marinekomponenter
Marketing
Minibusser
Ministerier
Motorrenovering
Motorrens
Motorsport
Multimedie systemer
Musikanlæg
Navigation
Nøgleringe
Online-løsninger
Organisationer
Pressemeddelelser
Pris
Prisberegning
Prisforhandling
P-skiver
Reklameartikler
Reservedele
Restaurationsbranchen
Rådgivning
Servicepartner
Servicerens
Skadecenter
SMS Service
Software
Specialopbygninger
Styling
Tilbehør
Tilsætningsstof
Transport
Tuning
Udstillinger
Undervognsbehandling
Varmeanlæg
Vask
Vejhjælp
Vitesse-racing
Værksted
Værktøj
Web-løsninger


annonce


annonce

 

465 online Copyright © 2002-2024 autoteket • info@autoteket.dk annoncør-info