autoteket
  SØG
lørdag  13/7-2024  uge 28
Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
Bentley
BMW
Bugatti
Cadillac
Chevrolet
Chevrolet-US
Chrysler
Citroën
Daihatsu
Dodge
Ferrari
FIAT
Ford
Honda
Hummer
Hyundai
Jaguar
Jeep
KIA
LADA
Lamborghini
Lancia
Land Rover
Lexus
Lotus
Maserati
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Rolls-Royce
Rover
SEAT
Skoda
smart
SsangYong
Subaru
Suzuki
SAAB
Toyota
Volkswagen
Volvo
pressemeddelelser
Publiceret 10/7-2012 14:03 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Ny skarp pris på Peugeot 206+

Ikke alene giver kam­pagne­model­len 206+ Generation en lang række komfort­udstyr som air­condi­tion, radio/CD-afspiller, lædergearknop, særligt indtræk og alu-detaljer, den er nu også nedsat med 20.000 kr., så den har en pris på 134.990 kr. for en 5-dørs HDi-version med 70 hk.

Peugeot 206+ er et harmonisk miks af det bedste fra den legendariske 206 og den dynamiske 207. Som plusset viser, har 206+ lidt mere af det hele. Den tilbyder sikkerhed, komfort og ikke mindst en rigtig overbevisende brændstoføkonomi.

Nu er 206+ blevet endnu mere attraktiv. Den fås i en særlig Generation kampagnemodel, der som standard har: Aircondition, radio/CD-afspiller, Generation indtræk, kromringe omkring instrumenterne, alu-dørtrin, krom rørhale, alu-brændstofdæksel, alu-pedaler og Generation badges.

206+ Generation fås i 5-dørs versioner med enten 75 hk benzinmotor, der kører 16,7 km/l eller 70 hk HDi dieselmotor, som kører op til 25 km/l. Uanset om, man vælger benzin eller Peugeots anerkendte HDi dieselteknologi er prisen kun 134.990 kr., hvilket er en besparelse på 20.000 kr. for dieselmodellen, som gør den til klassens billigste dieselmodel.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 10/7-2012 14:44 Fra nyhedsbrev Nr. 21/2012
Publiceret 29/5-2012 14:43 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Peugeot lancerer ny model og fastsætter sin fremtidige modelbetegnelse

Peugeot har netop præsen­teret en helt ny sedan, 301, som er en 4-dørs model, der er til­tænkt mar­keder uden for Europa, så som Rusland, Ukraine, Østeuropa, Mellemøsten, Afrika og Latinamerika.

Med 301 understreger Peugeot sin globaliseringsstrategi og har i samme moment valgt at fastlægge sin fremtidige modelbetegnelse.  Som tidligere bygges modelbetegnelserne op omkring et centralt ”0”. Modeller, der er tiltænkt nye markeder udenfor Europa, vil slutte med "1", hvilket den nye 301 er første eksempel på, mens ”8” vil forblive det sidste ciffer i navnet på fremtidige modelfornyelser for modeller, der allerede nu bærer ”8” i sit navn.

Som et led i sin globaliseringsstrategi fastlægger Peugeot nu sin fremtidige modelbetegnelse. Peugeots modeller vil fremadrettet ikke længere ændre deres nummer, når de fornys og målet er således, at en permanent fastsættelse af numrene vil forenkle forståelsen af modelbetegnelserne og bidrage til øget genkendelse.

Sådan afkodes modelbetegnelserne
Det trecifrede nummereringssystem, der er baseret på det centrale nul, begyndte tilbage i 1929 med modellen 201, som i sin tid spillede en frelserlignende rolle i en svær økonomisk tid, og efterfølgende blev synonym med innovation, elegance, økonomi og styrke.
Siden da, har det været opdelt således:

• Det centrale ”0”svarer til Peugeots identitet og refererer til mærkets lange histoire.
• Det første ciffer repræsenterer størrelsen på bilen.
• Det sidste ciffer angiver bilens generation.
Sådan vil modelbetegnelsen være fremadrettet:
• "0" vil stadig være det centrale og repræsentere Peugeots genetiske kode.
• Det første ciffer, der angiver bilens segment og størrelse bevares.
• ”00” vil stadig indikere biler i MPV- og Crossover segmentet.
• Det sidste ciffer er et svar på nye udfordringer og nye ambitioner og bliver enten

- Modeller med ”1”, der symboliserer prisgunstige biler til praktisk, fornuftig og alsidig brug lanceret på det internationale marked.
- Modeller med ”8”, gældende modeller, der allerede bærer tallet ”8” til sidst og fortsat vil gøre det, når de fornys. Ligeledes vil ”Generation 7” modeller blive erstattet med cifferet ”8” når de skal fornyes.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 29/5-2012 14:47 Fra nyhedsbrev Nr. 16/2012
Publiceret 21/3-2012 11:24 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Peugeot Sport klar til angreb på to DM-titler

Peugeot Sport Dealer Team DK har tre mand­skaber med, når kampen om Danmarks­mester­skabet i rally indledes ved Wikinger Rallye ved den dansk­tyske grænse. Og når sæsonen en gang til efteråret er afsluttet, er målsæ­tningen at have sikret tre DM-medaljer, hvoraf to gerne skal være af guld.

Christian Jensen og Freddy Pedersen fra Ans og Bjerringbro og Esben Hegelund og Karsten Isaksen fra Hadsten og Egtved kæmper med deres Peugeot 207 Super 2000 om DM-titlen i den hurtigste klasse for firhjulstrukne biler, mens Kjeld Seidler fra Holmegaard og Marc Troels-Smith fra Store Heddinge giver den nye Peugeot RCZ rallydebut i Tunet National.

”Jeg føler, at vi er godt forberedte til Wikinger Rallye,” siger Christian Jensen. ”Vi har fået en ny motor til bilen, støddæmperne er blevet renoveret, og efter årets første test ser bilen ud til at fungere fint.”

”Når det går løs med løbet i Tyskland, gælder det om at være mentalt klar fra start. Sidste år kom vi lidt dårligt fra start i løbet, men da var det en ny bil for os. Det er det ikke længere. Nu har vi fået bilen ind under huden.”

Udover teamkammeraterne fra Peugeot Sport Dealer Team DK skal Christian Jensen og Freddy Pedersen kæmpe mod sidste års Danmarksmester Brian Madsen og mærkefællen Ib Kragh.

”Det kan blive hvem af os, der tager maksimumpoint til DM,” vurderer Christian Jensen. ”Jeg tror, at det er et spørgsmål om, hvem der bedst rammer dagen, så jeg tror, at man er nødt til at angribe fuldt ud fra start af, hvis man skal kunne være med.”

”Vi forventer at kunne blande os i topkampen blandt de danske kørere. Det er målet,” siger Esben Hegelund, der føler sig helt overbevist om, at han bliver bedre placeret end i sidste års udgave af Wikinger Rallye.

”Det kan kun blive en optur for os. Sidste år var vi i den grad ramt af uheld. Det var første løb med bilen, hvor vi havde store problemer med vores styretøj, og hvor vi på tre hastighedsprøver bare kørte igennem med 40 km/t. Det skal blive bedre i år, og vi forventer at kunne komme op og blande os i toppen. Det tyske løb er meget specielt. Det er nogle prøver, som drejede rigtigt meget, og det er godt med en Super 2000-bil.”

Sidste år var Esben Hegelund den af teamets kørere, der sad i en ny bil. I år bliver det Kjeld Seidler. Han sørger for verdenspremiere i rally for den nye Peugeot RCZ.

”Bilen er oprindeligt udviklet til banebrug, og vi har så arbejdet på at tilpasse den til rallybrug,” forklarer Kjeld Seidler. ”Den største udfordring har været at få undervognen til at virke rigtig, og det har været en lidt større udfordring, end jeg havde regnet med. Vægtfordelingen er noget anderledes end på 307eren og 308eren, så de erfaringer, vi havde med fjeder- og støddæmperopsætninger fra andre biler, har vi ikke rigtig kunne bruge.”

Ud over undervogn er der også foretaget ændringer i motorrummet. Bilens turbo har fået en mindre restriktor for at passe til reglementet i Tunet National, hvilket også har krævet en anden motorstyring.

”Wikinger Rallye vil blive lidt af et testløb,” siger Kjeld Seidler. ”Vi skal prøve at komme godt igennem, og hvis bilen ter sig, som vi tror, skal vi prøve at hænge på de unge knægte i klassen. Vi bør helt klart være konkurrencedygtige til DM2.”

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 21/3-2012 11:35 Fra nyhedsbrev Nr. 11/2012
Publiceret 20/3-2012 09:57 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Fashion weekend med ny 107 d. 24.-25. marts

Den nye Peugeot 107 er en ægte rap charme­trold, og netop derfor har Peugeot valgt at sætte godt med kulør på, når Peugeot-forhandlerne den 24.-25. marts slår dørene op for FASHION WEEKEND for at fejre Danmarkspremieren. Udover super introduktionspriser kan man få fingrene i en fræk 107 Rosemunde Limited Edition, Rosemunde-toppe og gavekort samt en helt specielt udviklet skobox til skoene i bilen.

Forkælelse og gode tilbud i topklasse
Når dørene slås op til FASHION WEEKEND, bydes der selvfølgelig på tørt og vådt til ganen, men derudover får alle tilmeldte på peugeot.dk en helt specielt designet skobox til skiftesko i bilen og muligheden for at deltage i skrabelodskonkurrencen om intet mindre end 2.000 Rosemunde-toppe og 10 stk. Rosemunde gavekort til en værdi af 2.000 kr. stykket.

Peugeot har sammensat et par forrygende tilbud, hvor man får mulighed for at købe den smarte citybil til en intropris, der starter på 79.990 kr., hvilket giver en besparelse på op til 10.000 kr. Og hvis man køber den nye 107 i Active eller Cool modeller, får man mindst 15.000 kr. for sin gamle bil.

Rap charmetrold, der rummer komfort, stil og en billig pris
Den nye lille Peugeot 107 er klar til at indtage de danske veje med stil.  Der er nemlig tale om en ægte rap charmetrold i nye klæder, der byder på masser af kørekomfort og ikke mindst et lavt brændstofforbrug, hvor man kan køre helt op til 23,3 km/l med en CO2-udledning på kun 99 g/km. En ny afrundet front med LED-kørelys og et mere aggressivt look får bilen til at fremstå charmerende, mens de 6 airbags er med til at holde sikkerheden i top.

Aldrig set før – 107 bliver klædt på af Rosemunde
Hører man til dem, der gerne vil tilføje lidt ekstra personlig stil til den nye Peugeot 107, så er der masser af muligheder. Peugeot har nemlig udviklet helt særligt udstyr i form af forskellige alufælge, aluminiums gearknopper, kromeffekter på vinduer, specielt brodderede måtter, genopladeligt navigationssystem, hvor i-Phone og i-Pod kan tilkobles, armlæn med opbevaringsplads, tagbokse samt meget mere. Man til- og fravælger selvfølgelig blot efter smag og behov.

Til designelskere, eller blot dem, der har smag for kolorit og sjov i hverdagen, har Peugeot i samarbejde med det populære danske designmærke Rosemunde valgt at lave en Limited Edition af 107’eren i ført frække blonder, inspireret af Rosemundes signatur top, der er en topsellert verden over. Resultatet er en endnu mere rap 107 med attitude, stil og personlighed, der helt sikkert vil vække opsigt på gaden.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 20/3-2012 10:03 Fra nyhedsbrev Nr. 11/2012
Publiceret 22/2-2012 10:35 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Peugeot præsenterer ikke mindre end 5 verdens­premierer på Genève Motorshow

Efter et succesfuldt 2011, hvor Peugeot på trods af afmatningen i det sydeuropæiske marked var tæt på sit bedste salgsresultat, er 5 verdenspremierer ved Geneve Motorshow en sikker forvisning om, at Peugeot med succes fortsat vælger den innovative vejbane.

Peugeots stolte flagskib 208 vil naturligvis have en fremtrædende rolle på Peugeot standen, hvor den bliver vist for offentligheden for allerførste gang – både i 3- og 5-dørs udgaver, men også i to forførende konceptudgaver: 208 GTi koncept og 208 XY koncept. Herudover vil også 3 Hybrid4-modeller understrege den dynamiske globaliseringsstrategi, heriblandt den nye 508 Hybrid4, som også har verdenspremiere. Partner og Expert vil kunne opleves i deres nye form, og derudover vil flere andre modeller krydre standen.

Peugeot 208 - ægte regeneration
Ikke færre end 10 versioner er repræsentative ved verdenspremieren for Peugeots nye ikoniske 208. Efter den historiske succes med sine forgængere i 200-serien og med mere end 15 millioner modeller produceret over 30 år – genopfinder 208 dynamikken i sit segment med det enkelte mål at genvinde føringen i sin klasse i Europa. Peugeot 208, der kan fås i både 3- og 5-dørs, lanceres i foråret 2012 og forventes at sælge 550.000 stk. på verdensplan.

208 er et tigerspring for Peugeot
Om det gælder arkitekturen, ergonomien, designet, pladsen, miljømæssige hensyn, køreegenskaber, innovative tiltag, banebrydende teknologi, komfort eller sikkerhed, så er 208 resultatet af et Peugeots mest ambitiøse mål nogensinde: At skabe en bil, som kunne løfte arven og repræsentere det næste tigerspring for Peugeot.

Bilen er først og fremmest kendetegnet ved et gedigent gennemført stykke arbejde, der både udvendigt og indvendigt er forenet med et stilrent design. De ergonomiske linjer indvendigt er karakteriseret ved helt at omdefinere placeringen af instrumenter og kontrolknapper, så brugen er styret af det intuitive, bl.a. ved et helt ny Infotainment-system og et særligt lille rat, som er udviklet til modellen. Udvendigt har man formået at skabe flydende overgange fra kølerhjelm til vinduer og netop dette er med til at understrege den raffinerede stil, udover at det er med til at reducere bilens længde med 6 cm. og bilens vægt med op til 173 kilo i forhold til forgængeren 207. Og selvom bilen er blevet kortere, har passagererne fået 5 cm mere benplads.

Peugeot 208 tilbyder ti både yderst effektive, økonomiske og kraftfulde motorer, herunder en udvidet e-HDi produktportefølje og en helt ny familie af trecylindrede benzinmotorer.

Peugeot GTi Concept: Genfødslen af en legende
Det visuelle indtryk er slående, når man nærmer sig 208GTi koncept. En meget dyb, rød lak med sorte refleksioner pryder bilen og ved nærmere eftersyn afsløres langt nede under mange lag lak et spil i lysrefleksionerne, som dannet et mønster.  I kølergrillen findes en udsmykning, som er inspireret af motorflaget og på den nederste bjælke bekræftes stolt de franske rødder ved at vise landets flag. De 18” fælge er pyntet med rød lakering ligeså vel som de forkromede dobbelte udstødningsrør på sin indvendige flade og de hule bogstaver af logoet på grillen. På vinduespanelerne i børstet aluminium har man anbragt GTi koncept-logoet som en påmindelse om modellens berømte forgænger, den legendariske 205 GTi. I kabinen opleves en sporty atmosfære med læderrat, betræk af nappa læder på den ydre del og tern i midten, instrumentbrættet er i alcantara grå med syninger, mens taget er helt sort og pedalerne er af aluminium. Endelig er dele af instrumentbrættet og ventilationsåbningerne kombineret med den røde og den sorte farve i en elegant graduering.

Motoren fra RCZ THP 200, der er kombineret med en 6-trins manuel gearkasse, er den eneste rigtige motor til denne bil - det er et ideelt valg, som giver føreren en helt unik køreoplevelse. Bilens kompakthed og lethed gør, at vejgrebet er fremragende og præcist, mens den bredere sporvidde og sportsspoilerne bagtil også spiller en vigtig rolle.

Peugeot XY Concept: Eksklusiv og fræk indtagelse af byen
XY Concept er til raffinerede byelskere, der gerne vil have lidt mere. En 1,6 e-HDi motor, der udvikler 84 kW (115 hk) sørger for komfortabel kørsel. XY-Concept ser ud til at ændre sig, alt efter hvor man står pga en meget speciel lakeringsmetode, hvor bilen under har fået 16 lag maling og lak. Rat, armlæn og kabine er præget af rødt læder med tone i tone syninger, mens panoramaglastaget er trimmet i sort læder og omkranset af en hvid stemningsbelysning. Ryglænet er betrukket med en form for plisseret gråt boblende læder. Det æstetiske er i højsædet med små røde dekorationer på bl.a. døre og rat. På det store infotainmentsystem navigerer man på nemt på touch-skærmen rundt mellem yndlingssange streamet fra mobilen eller for at finde vej.

Peugeot går et skridt videre med HYbrid4- teknologien
Peugeots teknologiske innovation er et resultat af et stærkt miljømæssigt engagement, der har ført til verdens første dieseldrevne hybrid – Hybrid4-teknologien. Selvom Peugeot allerede opfylder EU’s krav om inden 2015 at have en gennemsnitlig CO2-uledning på under130 g/km, sænker det ikke ambitionerne og arbejdet for en løbende forbedring af forbrændingsmotoren opnået gennem bl.a. e-HDi Stop & Start systemet og introduktionen af de nye 3-cylindrede 1,0 l og 1,2 l benzinmotorer, der benyttes i den nye 208.
Den seneste udvikling tilbyder en række nye niveauer for miljøvenlighed og køreegenskaber. Med et brændstofforbrug, der ligger 35 % lavere end en benzindrevet bil af sammenlignelig karakter, giver kombinationen af en  2,0 HDi FAP163 hk diesel motor, der trækker på forhjulene og en el-motor på 37 hk, der er integreret på bagaksen og trækker på baghjulet, mulighed for helt nye køreegenskaber med firehjulstræk og en maksimalt samlet ydelse på 200 hk med et samlet moment på hele 500 Nm – og ikke mindst muligheden for ren el-kørsel.

Hybrid4-teknologien demonstreres på Genève Motorshow i form af:
• 3008 HYbrid4, lanceret i februar, som var verdens første bil med teknologien
• 508 RXH, der introduceres i foråret, er en all-road model med optimale køreegenskaber
• 508 Hybrid4 sedan, som er en verdenspremiere på showet og forventes på gaden i løbet af sommeren 2012

Peugeot Expert fører an med miljøvenligheden
På Genève Motorshow præsenteres som verdenspremiere Expert Van og Expert Tepee, der lanceres i marts. Modellerne har i tråd med Peugeots nye stil fået opfrisket sit design og er blevet udstyret med euro 5 motorer, som lægger den forrest i feltet, hvad angår lav CO2-udledning og lavt brændstofforbrug.
Bilerne er karakteriseret af:
• Et moderne design med ny front
• Kraftfulde og effektive Euro 5 motorer
• Bedst i sin klasse med lav CO2-udledning
• Originalt high-tech udstyr
• Mulighed for 6-trins automatisk gearkasse på 2.0 HDi 163 hk motoren
• Særligt veludstyrede ”shuttle”-versioner

Ny Peugeot Partner får markant makeover
Peugeots nye designstil er tydeligvis blevet inkorporeret i den nye Partner Tepee, og sammen med den nyeste motorteknologi løfter det modellen til et nyt niveau.
Den nye Partner Tepee er karakteriseret af:
• Et moderne design
• Euro 5 og e-HDi motorer (seneste generation af Stop&Start)
• Lav CO2-udledning i segmentet for MPV/fritidsbiler: 125 g/km
• Originalt high-tech udstyr
• Blandt de bedste i klassen hvad angår rummelighed og fleksibilitet
Peugeot Tepee kommer på markedet i løbet af foråret 2012 og har verdenspremiere ved Genève Motorshow.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 22/2-2012 10:42 Fra nyhedsbrev Nr. 8/2012
Publiceret 20/2-2012 10:42 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Automatgear til Peugeot Bipper Van og Partner Van uden merpris

Peugeot er på banen med et særdeles attraktivt tilbud, der gør hverdagen lidt nemmere for kommende ejere af varebiler. Partner Van og Bipper Van sælges nemlig nu med automatisk gearskift til samme lave pris somudgaven med manuelt gear.

Et tilbud lige til venstrebenet med ekstra komfort i hverdagen
Både Peugeot Partner og Peugeot Bipper er kompakte, handy og robuste varebiler, der kan komme ind i selv de mest snævre gader og passager. Og hvad pladsen angår, så har Partner Van i modsætning til andre biler i samme klasse, plads til 3 personer. Derudover kan de to varebiler nu føje endnu flere fordele til listen. Først og fremmest er der det automatiske gearskift, som gør kørslen mere afslappet og klarer det tunge benarbejde for venstrebenet. Ligeledes får man det avancerede Stop & Start system med i prisen, som giver flere gevinster på en gang. Motoren slukker automatisk ved fx rødt lys og giver op til 15 % besparelse på brændstofforbrug og CO2-udledning.

Alene ved at skifte til automatgear i Partner Van kører man 21,3 km/l i forhold til 20,4 km/l med manuelt gear og for Bipper Vans vedkommende hedder det 24,4 km/l i forhold til 22,2 km/l med manuelt gear.

Derudover lever bilerne op til Peugeots særlige miljøstandard, Blue Lion, som er en garanti for at bilerne imødekommer en række skrappe klima- og miljøkrav i forhold til brændstofforbrug, produktion og skrotning.

Peugeot Partner Van HDi 90 HK fås inklusiv automatgear til 129.990 kr.

Peugeot Bipper Van HDi 75 HK fås inklusiv automatgear til 99.990 kr.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 20/2-2012 10:44 Fra nyhedsbrev Nr. 7/2012
Publiceret 7/2-2012 11:40 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Peugeot giver ventebonus ved køb af en ny 107

Peugeots lille charmetrold, 107, har efter snart seks år på markedet stadig fat i danskerne – faktisk så meget, at den i de seneste fire måneder samlet set har været den mest solgte model i den populære lille klasse.

Peugeot 107 er i denne periode blevet solgt i 1.688* eksemplarer og det betyder, at der nu er udsolgt af 107. Heldigvis kan man allerede nu købe den helt nye 107 med levering til marts og gør man det, kan man se frem til en lækker ”ventebonus”: Et navigationsanlæg fra TomTom til en værdi af 749 kr., som man får efter at have underskrevet slutsedlen.
Den nye 107 fås til en intro-frapris på 84.990 kr. for 3-dørsudgaven med 68 hk, og har man sin gamle bil med til sin Peugeot-forhandler, giver han mindst 10.000 kr. for den ved køb af en ny 107.

* Tal fra DBI pr. 3. februar 2012

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 7/2-2012 11:42 Fra nyhedsbrev Nr. 5/2012
Publiceret 6/2-2012 15:04 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Ny Peugeot Expert kører længere på literen

Den nye Expert har i tråd med Peugeots nye stil fået opfrisket sit design og er blevet udstyret med Euro 5 motorer, hvilket placerer den forrest i feltet, når det gælder CO2-udledning og brændstofforbrug.

Peugeot Expert fås både som Van og i personbilsudgaven, Expert Tepee. Den nye Expert er karakteriseret af:
• Et moderne design med en ny front
• Kraftfulde og effektive Euro 5 motorer
• Lav CO2-udledning og god brændstoføkonomi for Expert Tepee:
2.0 l HDi 163 hk – 172 g CO2/km svarende til et brændstofforbrug ved blandet kørsel på 15,2 km/l
• Lav CO2-udledning og god brændstoføkonomi for Van-segmentet:
2,0 l HDi 163 hk – 168 g CO2/km svarende til et brændstofforbrug ved blandet kørsel på 15,6 km/l
• Originalt high-tech udstyr
• Mulighed for 6-trins automatisk gearkasse på 2.0 HDi 163 hk motoren
• Særligt veludstyrede ”shuttle”-versioner
Den nye Peugeot Expert har verdenspremiere på Genève Motor Show, og begge versioner bliver lanceret i løbet af foråret 2012.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 6/2-2012 15:06 Fra nyhedsbrev Nr. 5/2012
Publiceret 3/2-2012 10:38 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Peugeot præsenterer ny Partner Tepee og Partner Van

Den nye Peugeot Partner Tepee (person­bils­udgaven) og Partner Van har fået en markant make­over. Udven­digt er Peugeots nye designstil blevet integreret og under motorhjelmen er den nyeste motorteknologi med til at give Partner en for sit segment lav CO2-udledning.

 Den nye Partner Tepee og Partner Van er karakteriseret af:
• Et moderne design
• Euro 5 og e-HDi motorer (seneste generation af Stop&Start)
• Lav CO2-udledning i segmentet for MPV/fritidsbiler: 125 g/km
• Lav CO2-udledning i segmentet for små vans: 123 g/km
• Originalt high-tech udstyr
• Partner Tepee har en rummelighed og fleksibilitet blandt de bedste i klassen
• Partner Van fås to længder med varerumsvolumer fra 3,3 til 4,1 m3

Den nye Partner Tepee har verdenspremiere på Genève Motor Show, og både Partner Tepee og Partner Van kommer på markedet i foråret 2012.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 3/2-2012 10:42 Fra nyhedsbrev Nr. 5/2012
Publiceret 27/1-2012 11:07 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Peugeot 3008 HYbrid4 har vundet endnu en pris i Tyskland

Peugeot 3008 HYbrid4 kan tilføje endnu en pris til den stribe af priser, som den høstede i det forgangne år. Blot få uger inden dens lancering i Europa, har verdens første serieproducerede dieselhybrid vundet Paul-Pietsch prisen, som bliver uddelt af det tyske forlag Motor Presse.

Paul-Pietsch prisen, som er navngivet efter racerkøreren og medstifter af Motor Presse, Paul Pietsch, er blevet uddelt siden 1989 i forbindelse med den prestigefyldte prisuddeling ”Besten Autos”, som er organiseret på initiativ af det tyske magasin ”auto motor und sport”.

Denne årlige prisuddeling har til formål at præsentere og fremhæve teknologiske løsninger eller en model, som har bidraget til markante fremskridt, når det gælder reduktion af bilens miljømæssige fodaftryk.
Juryen, som består af motorjournalister fra ”auto motor und sport”, partnere fra auto media og et panel af eksperter, valgte i år at give Paul-Pietsch prisen til 3008 HYbrid4.

Med crossover´en, 3008 HYbrid4, har Peugeot udviklet en unik model, når det kommer til miljøeffektivitet og køreegenskaber.
Dieselhybrid-teknologien, som i 3008 HYbrid4 består af en 2.0 l HDi 163 hk dieselmotor under motorhjelmen, som driver forhjulene og en elmotor med 37 hk på bagakslen, der driver baghjulene, giver en unik kombination af muligheder:
• Firehjulstræk
• 200 hk
• Mulighed for nul emission ved ren elkørsel
• Et gennemsnitligt brændstofforbrug på 26,3 km/l
• CO2-udledning på 99 g/km

3008 HYbrid4 vandt i 2011 priser i Frankrig, Storbritannien, Italien, Østrig og Tyskland, hvor den fik Öko Globe prisen og Det Gyldne Rat i miljøkategorien.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 27/1-2012 11:12 Fra nyhedsbrev Nr. 4/2012
Publiceret 17/1-2012 09:58 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Peugeot 208 Ice Velvet – eksklusiv limited edition

Når målet er at skabe en bil, der tiltrækker en bred målgruppe med forskellige krav og ønsker, er en simpel fornyelse ikke nok. Derfor var udgangspunktet for udviklingen af den nye 208 total nytænkning og resultatet er en model, som markerer en ny epoke for Peugeot.

For at markere, at 208 står på spring, præsenterer Peugeot en limited edition i en særlig isblå farve med en stærk personlighed: 208 Ice Velvet. Kun de allerhurtigste kunder vil kunne sætte sig bag rattet af 208 Ice Velvet, for den bliver kun produceret i 650 eksemplarer.

Peugeot har en lang tradition for at skabe biler, der giver køreglæde og for at sætte ekstra fokus på lanceringen af den nye 208, har man udviklet en eksklusiv 3-dørs udgave med et særligt højt udstyrsniveau.
208 Ice Velvet har en unik satin finish med et funklende silke-look og deraf navnet Ice Velvet. Effekten af denne satin-lak understreges af forskellige chrome-detaljer ( på kølergrillen, tågeforlygter, ved panoramglastaget, udstødningsrøret og vinduesrammer) samt 17” aluminiumsfælge i ”Technical Grey”.

208 Ice Velvet er rigt udstyret med bl.a.: Stor touch skærm, integreret navigation, retningsbestemte forlygter og LED kørelys, automatisk klimaanlæg, panoramaglastag med blå guidelys og sportssæder. Indvendigt finder man Peugeot Techno TEP indtræk og et rat, som er udført i det fineste læder.

Under motorhjelmen ligger afhængigt af marked enten en 1.6 VTi benzin med 120 hk eller en 1.6 e-HDi med 114 hk og nyeste generation af Stop&Start.

208 Ice Velvet markedsføres i 18 lande, herunder Danmark, hvor den vil være tilgængelig i begrænset antal i juni måned.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 17/1-2012 10:05 Fra nyhedsbrev Nr. 2/2012
Publiceret 16/1-2012 13:08 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Perfekt start på 2012 for Peugeot

Peugeot skrev for nylig historie med en Nytårskur, der var mere besøgt end nogensinde før. I alt 14.000 interesserede havde tilmeldt sig på forhånd, hvilket nogle steder resulterede i lange bilkøer foran forhandlerne.

Sætter rekord med solgte biler
Peugeot-forhandlerne kunne næsten ikke få armene ned efter en mere end veloverstået Nytårskur. Med en stigning på 458 % tilmeldinger i forhold til året før, dukkede omtrent 14.000 besøgende op hos Peugeot-forhandlerne rundt om i landet. At de ikke kun var kommet for at kigge på bilerne og tømme kransekagefadet, blev bekræftet af de 461 underskrevne slutsedler i mod kun 325 på samme tid forrige år.

Nytårskuren medførte at der i uge 1 blev solgt i alt 215 Peugeot 107’ere, hvilket er rekord. Peugeot 206+ oplevede også stor succes med i alt 100 slutsedler.

Man kan stadig nå det
For at leve op til den store efterspørgsel, der allerede nu har været i 2012, har Peugeot arrangeret en opfølgningsweekend ude hos forhandlerne. Tilbuddene fra Nytårskuren gælder stadig, og tæller blandt andet det skarpeste tilbud til småbilssegmentet, hvor man ved køb af enten en Peugeot 107 eller Peugeot 206+ får 15.000 kr. lige i lommen for sin gamle bil.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 16/1-2012 13:12 Fra nyhedsbrev Nr. 2/2012
Publiceret 2/1-2012 12:03 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Peugeot slår dørene op for et brag af en nytårskur den 7.-8. januar

Peugeot fejrer traditionen tro det nye år med nytårskur over hele landet. Der vil blive fyret op under alle Peugeot-forhandlerne med serpentiner, gyldne champagnedråber, enestående gode tilbud og kransekage. Dørene åbnes den 7.-8. januar klokken 11-16 og det er absolut værd at tage et smut forbi og gøre en god handel eller blive inspireret.  Og som en ekstra bonus bliver man forkælet med en lækker kvalitetsplaid til at holde sig varm i de kolde vintermåneder, hvis man allerede nu tilmelder sig på www.peugeot.dk.

Festfyrværkeri i tilbuddets tegn
Ved årets nytårskur vil man kunne opleve en hel buket af gode tilbud.
Med det skarpeste tilbud til småbilssegmentet fortsætter Peugeot succesen med at tilbyde 15.000 kr. for den gamle bil ved køb af enten en Peugeot 107 eller en Peugeot 206+. Peugeot 107 byder på trods af sin beskedne frapris på 84.990 kr. på både et smart og ungt design, fin kørekomfort og ikke mindst en motor, der kører langt på literen.
Den lidt større model Peugeot 206+ har samme egenskaber og som plusset siger, lidt mere af det hele. Den fås fra kun 121.490 kr. og man sparer 5.000 kr. på 1.4 HDi-udgaven med et brændstofforbrug på 25 km/l, der i forbindelse med nytårskuren fås til en pris på 137.990 kr.

Attraktive priser på Peugeot 207 og 308
2012 skal skydes i gang med manér og der skal naturligvis være forkælelse for enhver smag. Derfor topper Peugeot nytårskuren med endnu flere gode tilbud. Det gælder Peugeot 207, som før havde en frapris på 141.490 kr., men under nytårskuren kan fås fra 129.490 kr. En stor besparelse på en bil, der både rummer cool design, god kørekomfort, gennemtænkt interiør og et lavt brændstofforbrug.
Sidst, men ikke mindst, frister nytårskuren med et stærkt tilbud på den dynamiske og rummelige Peugeot 308. En moderne familiebil, der sætter nye standarder inden for miljømæssig effektivitet med Peugeots e-HDi Stop&Start-system. Alle Access-udgaver har fået skåret 10.000 kr. af prisen og 308 fås nu fra 199.990 kr.

Få 4 vinterhjul med i købet
Festlighederne fortsætter: Som en ekstra fjer i nytårshatten får man 4 vinterhjul med i købet netop denne weekend. De 2 forrige vintre har været barske, og derfor vil Peugeot gerne hjælpe sine kunder sikkert af sted på de frostglatte veje. (Tilbuddet gælder såfremt man vælger at finansiere sit køb med Peugeot Finans, der tilbyder en fast rente på 4,24 % p.a.).

Peugeot-forhandlerne glæder sig til at skåle nytåret ind med sine kunder og tage hul på et nyt og spændende år med mange nyheder.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 2/1-2012 12:08 Fra nyhedsbrev Nr. 1/2012
Publiceret 23/12-2011 11:26 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Spot på Peugeot i filmens verden

Peugeots biler har i flere årtier spillet markante roller på det store lærred. I 2011 er det blevet til store roller i både den internationale film ’Midnight in Paris’ og nu også i Lasse Spang Olsens nyeste danske film ’Den sidste rejse’.

Fart over feltet som stuntbil
I ”Den sidste Rejse” er der både dømt hjulspin, heftig action, brændt gummi og fart over feltet. Ud af de 6 biler, som spiller en rolle i filmen, var 2 af dem den hurtige Peugeot 308 GTi-model, der med sine sporty egenskaber understreger action-temaet.

Netop disse biler lagde ’krop’ til lidt af hvert, da de en tidlig dugklar sommermorgen blev brugt til den klassiske biljagt, som enhver ægte action-komedie med respekt for sig selv skal have med. Instruktør, Lasse Spang Olsen, er også stået tidligt op og i en henkastet sætning kan man under optagelserne høre ham sige: ”Det ville være fedt, hvis der lige kom lidt vand ud af de der skyer, så underlaget bliver rigtigt fedtet”.  De 2 GTi’er holder klar. Den ene med Peugeots helt egen professionelle rallykører Kjeld Seidler bag rattet og den anden med islændingen Valdimar Johansson. Lasse Spang Olsen har spændt kameraet fast i en tredje bil, som følger de 2 biler gå amok i biljagten.
”Jeg vil skabe en meget intens stemning i hele filmen. Derfor filmer jeg det meste af biljagten inde fra bilen” fortæller Lasse Spang Olsen.
”Peugeot 308 GTi er et oplagt valg til action-scenerne, fordi den virkelige kommer til sin ret, når grænserne afprøves”, fortæller Kjeld Seidler. ”De 200 fuldblods hestekræfter er fordelt på et meget bredt område af bilen, hvilket gør, at den er meget let kørt og man mærker tydeligt at Peugeots teknikere har kælet for køreegenskaberne bl.a. ved styretøjet og den følsomme speederpedal”.

Peugeot, film og historie
Peugeot har medvirket i mange biljagter, men én af de mest berømte var tilbage i 1980 i James Bond filmen ’For Your Eyes only’ med  2 sorte Peugeot 504. Siden kan af nævneværdige oplevelser også tilføjes Ronin fra 1996, hvor man på trods af, at Jean Reno og Robert de Niro spiller hovedrollerne, bedst husker den spektakulære biljagt på 8 minutter, hvor man oplever en Peugeot 406 dyste mod en BMW M5.
Og så er der jo den nok så kendte franske film-serie ’TAXI’, der har hovedrollen besat af en Peugeot i alle film. Senest har Peugeot også beklædt roller med en mere livsstilsmæssig tilgang i’ Catch a Fire’ fra 2006 med den uopslidelige Peugeot 504.

I ’Midnight in Paris’ fra 2011 oplever vi den klassiske Peugeot Landaulet fra 1928, der som et oplagt valg tager hovedrolleindehaver, Owen Wilson, med på hans romantiske rejser tilbage i tiden i Paris. Den gamle model er ikke ladt alene på listen af filmstjerner. Man finder nemlig også nye modeller som Peugeot 508 og Peugeot 5008 samt den klassiske Peugeot Torpedo fra 1921 på rollelisten.

Hvad enten det er klassiske film, actionfilm eller komediefilm, er Peugeot-modellerne castet til både actionscener, kærlighedsscener, politiske scener og livets scener. Bilerne sætter filmene ind i en samfundsmæssig og historisk kontekst og bliver på en underfundig måde et vigtigt element i filmenes fortælling.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 23/12-2011 11:30 Fra nyhedsbrev Nr. 41/2011
Publiceret 22/11-2011 12:31 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Peugeot vinder den prestigefyldte pris ”Det gyldne rat” for HYbrid4-teknologien

Ved en af de vigtigste pris­over­rækkel­ser indenfor euro­pæisk bi­lindu­stri, ”Det gyldne rat”, modtog Peugeot for nylig i Berlin ’Miljø-prisen’ for verdens første diesel­hybrid- tekno­logi.

Peugeots HYbrid4 diesel-teknologi blev udvalgt blandt 16 finalister, som har markeret sig med koncept- og teknologi-projekter, der har vist effekt eller stort potentiale i forhold til reduktion af CO2-udledningen. Juryen var sammensat af læsere fra Auto Bild og Bild am Sonntag sammen med ledende eksperter fra 15 lande.

Verdens første dieselhybrid crossover
Prisen er en prestigefyldt anerkendelse af Peugeot og 3008 HYbrid4-modellen, som er verdens første dieselhybrid crossover.
Den blev overrakt til PSA Peugeot Citroëns vicedirektør, Jean-Marc Gales, som takkede med disse ord:
”Vi er ekstremt stolte over at modtage denne pris for andet år i træk - og som efterfølger til vores Peugeot iOn el-bil i 2010. Årets Miljø-pris bekræfter Peugeots mangeårige ledende position, når det gælder forskning og teknologi, der reducerer CO2-udledning. Jeg tror på, at HYbrid4-teknologien vil blive en reference, nøjagtig ligesom HDi-motoren og partikel filter samt vores e-HDi Stop&Start teknologi, der blev lanceret sidste år”.

Ved at kombinere den effektive HDi dieselmotor med fordelene ved elmotoren, sikres en stor gevinst i forhold til brændstofeffektivitet og CO2-udledning. Sammenlignet med den traditionelle dieselmotor har modellen et nedsat brændstofforbrug med ca. 30 %, alt i mens der kun udledes 99g CO2 per km.

Forhjulene på Peugeot 3008 HYbrid4 drives af en 162 hk dieselmotor, som standard udstyret med partikelfilter, mens baghjulene drives af en 37 hk elmotor, hvilket gør 4-hjuls træk muligt og sikrer et brændstofforbrug på 26,3 km/l.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 22/11-2011 12:37 Fra nyhedsbrev Nr. 39/2011
Publiceret 14/11-2011 15:22 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Peugeot donerer til bæredygtig udvikling

Peugeots succesfulde salg af CO2-kvoter i Amazonas giver 1.000.000 €, som doneres direkte og ubeskåret til den fortsatte bæredygtige udvikling.

Peugeot og ONF (Frankrigs skov- og naturstyrelse) annoncerede ved dette års Videnskabelige og Tekniske konvent en succesfuld start på salget af CO2-kvoter fra Peugeots store skovrejsningsprojekt i Amazonas. Tiltaget vil sikre en yderligere donation til finansiering af projektet på mere end 1.000.000 €.

De 1.000.000€ svarer til, at der igennem skovs-rejsningen i Cotriquacu regionen, beliggende i den nordvestlige stat Mato-Grosso i Amazonas, er blevet udledt 110.000 tons mindre atmosfærisk CO2, hvilket er en stor succes. Salget af kvoterne og donationen vil sikre en solid geninvestering til økologisk og socioøkonomisk gavn for projektet, der blev startet af Peugeot i 1998 og fortsætter til 2038.

Kvalitetsstemplet af anerkendte observatører
CO2-kvoterne bliver solgt efter VCS (Verified Carbon Standard) protokollen, der følger internationale standarder. Certificationen af CO2-kvoterne er forbundet med resultaterne af projektets CO2-reduktion, som er blevet overvåget af to uafhængige revisionsfirmaer, Ernst & Young og TUV-SUD. Kvalitetsstemplet fra anerkendte og uafhængige observatører bekræfter vigtigheden af Peugeots projekt og dets høje videnskabelige kontrolniveau.

Det største skovrejsningsprojekt i Brasilien
Skovrejsningsprojektet er blevet det største i Brasilien og det næststørste i Latinamerika, hvilket giver et helt nyt niveau af innovation og udvikling til projektet.

”Udviklingen af konceptet med salg af CO2-kvoter, som Peugeot donerer direkte og ubeskåret, udgør et vigtigt skridt frem mod dynamisk bæredygtighed og selvudviklende dele af projektet. Det er til meget stor tilfredsstillelse for alle involverede parter,” udtaler Marcel Bursztyn, Præsident for Peugeot og ONF’s skovrejsningsprojekt og professor i økonomi og samfundsvidenskab ved Center for bæredygtig udvikling ved University of Brasilia.

Peugeots skovrejsningsprojekt vil i fremtiden også lægge vægt på en ny udviklingsfase, hvor man ifølge aftale med staten Mato-Grosso vil etablere et privat Naturreservat inklusive 1.800 hektarer med en høj grad af biodiversitet.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 14/11-2011 15:25 Fra nyhedsbrev Nr. 37/2011
Publiceret 27/10-2011 16:32 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Peugeot sætter pris på din gamle bil

Gammel kærlighed kan faktisk godt ruste. Når skrot­bun­ken i garagen kun starter hver tredje gang og er så forslugen, at det går hårdt ud over pengepungen, er det svært at holde følelserne varme. Men Peugeot er klar med en happy ending på den kærlighedshistorie: Indtil den 31. december giver Peugeot mindst 15.000 kr. for den gamle bil ved køb af en ny 107 eller 206+.

Begge biler fås til attraktive priser: Peugeot 107 fra 84.990 kr. og 206+ fra 121.490 kr. Bilerne er ikke alene en god handel, men de har også en meget fornuftig brændstoføkonomi og kører henholdsvis op til 22,2 og 25 km/l. Det er således en god deal både for pengepungen og miljøet, for CO2-udledningen for Peugeot 107 er helt ned til 103 g/km, mens den for Peugeot 206+ er ned til 104 g/km.

Både 107 og 206+ har et smart design og er med deres kompakte størrelse perfekte som bybiler, hvor de uden problemer smutter rundt i byens trafikmylder og finder parkeringsplads, hvor andre må opgive. Det lave brændstofforbrug gør dem også til den fødte pendlerbil, så uanset behov og ønsker, vil 107 og 206+ kunne få de varme følelser til at blusse op igen og blive starten på en ny lovestory.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 1/11-2011 15:13 Fra nyhedsbrev Nr. 36/2011
Publiceret 9/9-2011 10:50 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Peugeot 308 nu produceret i 1 million eksemplarer

Siden Peugeot 308 blev introduceret i 2007, er den kørt videre ad den succesfulde vej, som 307 startede. Blot få uger efter, at den er lanceret i en ny udgave, er eksemplar nummer 1 million netop rullet af samlebåndet på fabrikken i Sochaux. Æren tilfaldt en 308 5-dørs 1.6 e-HDi 112 hk, som kører 26,3 km/ og kun udleder 98 g CO2/km.

Med Peugeot 307 understregede Peugeot sin rolle som en markant spiller i familiebilsklassen, og dette fortsatte med lanceringen af 308 i 2007. Den kom efterfølgende i en SW-version i 2008, som Coupé Cabriolet i 2009 og endelig som GTi i 2010.

I april 2011 gik modellen ind i en ny fase med introduktionen af den nye 308, som netop har haft premiere på det danske marked.

Både designmæssigt og teknologisk følger den nye 308 i fodsporene på 508  og fås som en ny feature med e-HDi MicroHybrid. Peugeots microhybrid-teknologi er et avanceret Stop&Start-system, som betyder 15 % reduktion af brændstofforbruget ved bykørsel, 5g/km reduktion i CO2-emission og en hurtig genstart (400 millisekunder).
Alle 308-versioner er desuden optimerede for at opnå miljømæssig effektivitet på alle niveauer, hvilket bl.a. har resulteret i en vægtreduktion på 25kg i gennemsnit pr. bil.

Der produceres hver dag 1.000 eksemplarer af 308 på fabrikkerne i Mulhouse og Sochaux, og salgsmålet for 2011 er 220.000 eksemplarer globalt.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 9/9-2011 10:53 Fra nyhedsbrev Nr. 30/2011
Publiceret 29/8-2011 11:51 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Partner Van Electric - Peugeot sætter strøm til den lille vare­bils­klasse

Peu­geot har som en af de første varebilsproducenter introduceret en 100 % el-drevet varebil: Partner Van Electric.

Part­ner Van Electric er udvik­let til byen, og med dens miljø­effek­tive profil og prak­tiske vare­rum er den ideel til virk­som­heder, der har behov for at distri­buere varer i by­centre eller ser­vicere kunder i et nær­område.

Et prak­tisk og rumme­ligt design
Partner Van Electric er designet som en klassisk varebil og udmærker sig ved at have de samme dyder. Den har en udvendig længde på 4,14 m, og det gør den velegnet til at smutte rundt i byens trafikmylder og finde parkeringsmuligheder uden besvær.

Samtidig med et fleksibelt og robust design har Partner Van Electric et 3 m3 stort varerum, der er helt identisk med den originale Partner. Der er fuld adgang via skydedøren i højre side og de dobbelte bagdøre. Lasteevnen er 760 kg.

• Længde: 1,70 m
• Max. Bredde 1,60 m
• Bredde mellem hjulkasser: 1,19 m
• Max. Højde: 1,25 m

Kompromisløs varebil
Partner Van Electric har optimalt udsyn til bykørsel med ruder i både skydedør og bagdøre. Den er udstyret med ABS bremser og 2 airbags til beskyttelse af fører og passager, og herudover kan bl.a. nævnes pyrotekniske selestrammere med kraftbegrænser, selealarm i førersiden og højdejusterbare nakkestøtter.

Partner Van Electric har en rækkevidde på 120 km og en tophastighed på 112 km/t. Opvarmning af bilen sker ved et effektivt benzinfyr, hvilket sikrer, at rækkevidden ikke forringes, når det er vinter.

Partner Van Electric fås i ét udstyrsniveau, og af komfortudstyr kan bl.a. nævnes:
El-betjente sideruder, el-betjent sidespejl i højre side, opvarmede sidespejle, højdejusterbart rat, højdejusterbart førersæde, multijusterbart passagersæde mm.

Herudover kan fremhæves den tyste kørsel, som ikke blot gør Partner Van Electric til en ”stressless” oplevelse for den daglige bruger, men som også bidrager til et støjsvagt lydbillede i byen.

Teknologien i Partner Van Electric
Partner Van Electric er udstyret med en motor på 42 kW, der har et moment på 180 Nm og en topfart på 112 km/t. Batterierne er på 23 kW og de er placeret under motorhjelmen, så de ikke tager plads fra varerummet.

Det er højtemperatur Zebra batterier, som har den store fordel, at deres ydeevne ikke bliver påvirket af lave udetemperaturer. Disse batterier kræver blot, at varebilen er tilsluttet en stikkontakt, når den ikke er i brug, så batterierne altid holdes på deres optimale temperatur – ellers mistes 8 % af batterikapaciteten pr. dag.
Partner Van Electric kan oplades ved offentlige ladestandere eller i et helt almindeligt 220V stik. Ladetiden er typisk 6-8 timer, afhængigt af strømforsyningen.

Pris og driftsøkonomi
Partner Van Electric har en pris på 240.000 kr. ekskl. moms, men til gengæld koster elektricitet kun cirka en tredjedel af prisen pr. km i forhold til benzin/diesel – og der skal ikke betales grøn ejerafgift. Man kan tilmed parkere gratis i København og Odense på offentlige parkeringsområder, ligesom der også er mulighed for at få varebilen ”tanket” gratis op ved de offentlige ladestandere.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 29/8-2011 12:00 Fra nyhedsbrev Nr. 28/2011
Publiceret 19/8-2011 11:33 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Premiere på ny Peugeot 308 til Åbent Hus den 27.-28. august i hele Danmark

Kom­fort og funk­tion­alitet pakket ind i et nyt ele­gant design – Peu­geot har i week­enden den 27.-28. august fra kl. 11-16 prem­iere på den nye Peu­geot 308. Dette fejres hos alle lan­dets for­hand­lere, som byder vel­kommen til et Åbent Hus med spot på Peu­geot-fami­liens nye brænd­stof­økono­miske medlem. Med Peu­geots avan­cerede e-HDi micro­hybrid-tekno­logi under hjel­men, kører den nye 308 helt op til 26,3 km/l og ud­leder blot 98 g CO2/km.

Fraprisen starter ved 209.990 kr., og er man blandt de første 308 kunder, der køber en ny Peugeot 308, får man en iPhone og 365 downloads fra Universal Music med i købet.

Peugeot 308 er en velsmagende cocktail, bestående af lige dele komfort, funktionalitet, design og miljøbevidsthed – og som prikken over i´et: Et godt stænk køreglæde.

Resultatet er en bil, der med sit høje sikkerhedsniveau og velafstemte køreegenskaber tiltrækker en kvalitetsbevidst kundegruppe, som sætter pris på praktisk rummelighed uden at ville give køb på et stilbevidst design.

Fornyet styrke til en stærk topsælger
Peugeot 308 er allerede en topsælger i Peugeot-familien, men indtager nu det danske marked med fornyet styrke og nye kvaliteter.
Designmæssigt er den karakteriseret af nye elegante linjer, som giver 308 et harmonisk udtryk. Fronten fremstår mere let med en redesignet kølerhjelm, der fortsætter ned i en ”flydende” kølergrill med et mindre luftindtag, som er omkranset af et krombånd.
Kabinen er designet til at skabe en oplevelse af rummelighed og lys. Stilen slås an med et stilrent instrumentbord i kvalitetsmaterialer, og overalt er der lagt vægt på finish og komfort.

Den nye Peugeot 308 følger i fodsporene på 508 og introduceres med e-HDi MicroHybrid. Peugeots microhybrid-teknologi er et avanceret Stop&Start-system, som betyder 15 % reduktion af brændstofforbruget ved bykørsel, 5g/km reduktion i CO2-emission og en hurtig genstart (400 milisekunder).

Alle 308-versioner er desuden optimerede for at opnå miljømæssig effektivitet på alle niveauer, hvilket bl.a. har resulteret i en vægtreduktion på 25 kg i gennemsnit pr. bil.

Udstyrsniveauer og motorprogram
Den nye Peugeot 308 fås som 5-dørs, stationcar, SW og CC og i fire forskellige udstyrsniveauer afhængigt af model:
Access: 15” stålfælge, 6 airbags, el-ruder for, fartpilot, tågeforlygter mm.
Active: 16” alufælge, sportskofanger, LED lys, Bluetooth, bi-zone klimaanlæg mm.
Sportium: 17” alufælge, sportslæderrat, kromdetaljer, parkeringssensor bag, mm.
GTi: 18” mørkegrå alufælge, dellædersæder med røde syninger, hækspoiler, Sound system, Sportsundervogn mm.
308 CC fås i tre udstyrsniveauer: CC, CC Sport og Griffe.
CC: 16” alufælge, sportskofanger for og bag, læderrat, alugearknop, 6 airbags mm.
CC Sport: 17” alufælge, LED forlygter, Bluetooth, parkeringsradar bag, Visi pack mm.
Griffe: 18” alufælge, fuld læderkabine, parkeringssensor hele vejen rundt, Airwave system,Windstop, mm.
Motorprogrammet spænder vidt fra tre benzinmotorer: 1.6 VTi 120 hk, 1.6 THP 156 hk og 1.6 THP 200 hk til tre dieselmotorer: 1.6 HDi 92 hk, 1.6 e-HDi 112 hk (med enten 6 trins manuel eller ESG gearkasse) og 2.0 HDi 150hk.

Peugeot-forhandlerne glæder sig til at præsentere det nye medlem af Peugeot-familien og står klar med kompetent rådgivning og ikke mindst mulighed for at prøvekøre både den nye 308 og resten af modelprogrammet.

Man kan allerede nu tilmelde sig Åbent Hus på www.peugeot.dk/premiere, og hvis man printer kvitteringen ud og tager den med ned til sin lokale forhandler, deltager man i lodtrækningen om en miniferie med Fri Ferie.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 19/8-2011 11:42 Fra nyhedsbrev Nr. 27/2011
Publiceret 7/7-2011 08:55 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Peugeot udbygger sin føring i Inter­conti­nental Le Mans Cup

Med den helt rig­tige kom­bina­tion af perforvmance, pålide­lig­hed, brænd­stof­øko­nomi og valg af dæk domi­nerede Peu­geots to 908´ere 6 timers løbet i Imola. Sébas­tian Bour­dais og An­thony David­son kunne fejre deres første løb sammen med en over­bevis­ende sejr. Peu­geot slut­tede øverst på podiet med både en 1. og 2. plads og cemen­terede dermed førin­gen i Inter­conti­nental Le Mans Cup, hvor der nu er hele 43 points ned til Audi, som ligger på anden­plad­sen.

908 demonstrerede sin pålidelighed
Under 24-timers løbet Le Mans viste Team Peugeot Totals nye racer, 908, sit værd og demonstrerede sin pålidelighed. Alle tre biler sluttede helt fremme og endte på en 2., 3. og 4. plads – 908 no. 9 kun 13.854 sekunder fra sejren.

”Vi nåede absolut vores målsætning om pålidelighed”, understreger teknisk chef for Peugeot Sport, Bruno Famin. Desværre mistede de tre Peugeot teams vigtige minutter under pitstop, hvilket efter et intenst race betød sejr til Audi.

Den perfekte kombination førte til sejr
Team Peugeot Total kom stærkt igen ved 6 timers løbet i Imola. Direktør for Peugeot Sport, Oliver Quesnel fortæller: ”Vi havde alle de rigtige ingredienser til sejr: En meget hurtig bil, som brugte mindre brændstof end dens konkurrent, et team med den perfekte strategi og nogle fantastiske kørere. Vi er tilbage på samme niveau som i Spa i maj.”

Bruno Famin understreger: ”Det føles godt at have været dominerende på alle områder: Brændstoføkonomi, valg af dæk og performance på banen. Kørerne fik det bedste ud af bilerne, og dette resultat bekræfter tendenserne fra 1000 km løbet i Spa. Vores bil har et stort potentiale og vi har intet at frygte.”

Sébastian Bourdais og Anthony Davidson kørte i overbevisende stil 908 no. 7 til sejr. Bourdais kørte med 1 min. 33 sek. løbets hurtigste omgang, mens Davidson set over hele løbet var den hurtigste kører.
Den dugfriske dobbeltsejr i Imola er ikke blot genoprejsning for det kamplystne Team Peugeot Total, men har desuden øget Peugeots forspring til Audi med 43 points i International Le Mans Cup, hvor Peugeot fører samlet set med 132 points.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 7/7-2011 09:04 Fra nyhedsbrev Nr. 25/2011
Publiceret 30/6-2011 12:40 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Peugeot introducerer et helt nyt loyalitetskoncept: V.I.Peugeot

Peu­geot har som de eneste i bil­bran­chen skabt et kom­plet loyal­itets­kon­cept, der intro­duce­res for at be­lønne de mange loyale Peu­geot-ejere, der kører deres bil til ser­vice på et auto­rise­ret Peu­geot-værk­sted.

V.I.Peu­geot
V.I.Peu­geot er en kunde­status for de Peu­geot-ejere, der passer på deres Peu­geot. Man bliver auto­matisk V.I.Peu­geot-kunde, når man køber en Peu­geot hos sin for­hand­ler, uanset om den er ny eller brugt. For at opret­holde sin V.I.Peu­geot-status skal man blot over­holde den almin­delige retti­dige ser­vice på et auto­rise­ret Peu­geot-værk­sted eller have en Peu­geot Service- og repara­tions­aftale.

Ekstra service, mere tryghed og flere fordele
Samtidig med lanceringen af V.I.Peugeot-konceptet har Peugeot samlet alle sine services og koncepter under én paraply for at gøre alle fordelene ved at være loyal Peugeot-ejer mere synlige og overskuelige for kunderne.

Som V.I.Peugeot-kunde bliver man bl.a. dækket ind under Peugeot Tryghed. Det betyder, at vigtige privilegier som Peugeot Motorgaranti, Peugeot Assistance (de første to år) karrosserikontrol, Gratis Synstjek og fri lejebil ved kaskoskade er en selvfølge.
Herudover er det gratis at få skiftet viskeblade og udvendige pærer (arbejdslønnen), og som V.I.Peugeot-kunde er det også gratis at få repareret et stenslag i forruden. Det er vigtigt, at et stenslag bliver repareret korrekt, og på de autoriserede Peugeot-værksteder har man den ekspertise og uddannelse, det kræver.

Med V.I.Peugeot-status får man ikke blot ekstra tryghed med sin Peugeot, man vil også opleve en række andre fordele. Der er mulighed for at købe særlige plejepakker, hvor man får rabat på en masse forskellige plejeydelser, og samtidig modtager V.I.Peugeot-kunder invitationer til eksklusive events, særtilbud på forskellige forkælelsesoplevelser og meget mere.

http://www.peugeot.dk/v-i-peugeot/ findes yderligere information om V.I.Peugeot.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 30/6-2011 12:45 Fra nyhedsbrev Nr. 24/2011
Publiceret 27/5-2011 14:45 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Peugeot iOn indgår i forskningsprojekt på DTU Risø

DTU Risø, Natio­nal­labora­toriet for Bære­dygtig Energi, har netop fået et nyt værk­tøj til forsk­ning i intel­ligen­te energi­syste­mer: Peu­geots 100 % elek­triske elbil, iOn.

Peu­geot iOn skal indgå i Risøs SYSLAB, hvor der bl.a. ud­vikles og fors­kes i intel­ligent kommu­nika­tion og sam­spil mellem for­skel­lige en­heder i el-syste­met.

“A drive into the future”

Direktør for DTU Risø, Anders Bjarklev, fremhæver, at DTU er kendt for at have ”state of art” teknologi og at erhvervelsen af Peugeot iOn er ”a drive into the future”. Elbilen peger frem mod fremtiden og vil ifølge Anders Bjarklev gøre bylivet væsentlig mere behageligt.

På DTU Risø skal iOn helt konkret give de studerende mulighed for at se samspillet mellem en elbil og energinettet. Den skal indgå
i Risøs SYSLAB, som er en forskningsplatform, der består af enheder som vindmøller, batterier, belastninger og generatorer.

Målet er at gentænke el-systemet, så det bliver produktionen, der
styrer forbruget og ikke omvendt. Dette kræver styring af forbruget og oplagring af energi og netop her spiller kommunikationen mellem elbilen og energinettet en stor rolle. I et intelligent energisystem ville Peugeot iOn kunne fungere som oplagring af el og i stedet for at forbruge energi, ville den kunne bidrage med energi til energinettet.

”Peugeot iOn vil blive en aktiv del af EDISON projektet, og dette samt andre projekter giver os mulighed for frugtbar forskning og grobund for betydningsfulde resultater”, fortæller lederen for Risøs Program for Intelligente Systemer, Anders Troi og fortsætter: ”Det vil få stor betydning for blandt andet standardiseringen af kommunikationen mellem elbilen og energinettet.”

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 27/5-2011 14:49 Fra nyhedsbrev Nr. 20/2011
Publiceret 23/5-2011 11:45 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Peugeot tilbyder privatleasing på specialmodeller

Peu­geot lokker her i for­året med privat­lea­sing­priser på flere spe­cial­model­ler lige fra 207 CC til 308 GTi og RCZ.

Peu­geot 207 CC er blandt de mest solgte coupé cabrio­leter på det danske marked og med en privat­lea­sing­pris på 3.495 kr. om måne­den for ud­gaven med 1.6 120 hk (35.000 kr. i udbe­taling) bliver det nu endnu mere attrak­tivt at køre ud i det danske sommer­land med vind i håret.

Også den sporty udgave af 308, GTi-versionen med 200 hk fås som privatleasing. Med GTi får man ud over de 200 dynamiske hk: Sound system, 18” alufælge, hækspoiler, dobbelt forkromet udstødningsrør og en særlig sportsundervogn. 308 GTi tilbydes til en privatleasingpris på 4.595 kr. om måneden ved en udbetaling på 45.000 kr.

For lige under 5.000 kr. om måneden bliver det nu muligt at privatlease Peugeots frække sportscoupé, RCZ.
RCZ med 1.6 THP 156 hk kan privatleases for 4.995 kr./mdr. ved en udbetaling på 45.000 kr. Er man til endnu mere power under motorhjelmen, tilbydes RCZ med 200 hk til en privatleasingpris på 5.795 kr./mdr. ved en udbetaling på 45.000 kr.
RCZ har opnået succes både på det danske og det europæiske marked. I 2010 blev RCZ solgt i17.000 eksemplarer, hvilket var 25 % over salgsmålet.

Det særlige ”double boble” tag og de potente linjer har bidraget til flere designpriser, mens den i Danmark er blevet kåret som ”Årets Joker” af Bilmagasinet, der i sin begrundelse skriver:
”En gudesmuk franskmand. RCZ er sjov at køre i, sjov at kigge på og sjov at blive set i”.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 23/5-2011 11:48 Fra nyhedsbrev Nr. 19/2011
Publiceret 5/5-2011 16:17 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Peugeots nuværende modeller er blandt de mest driftsikre

ADAC, som er Tysk­lands og Euro­pas stør­ste bilist­fore­ning, har netop offent­lig­gjort deres årlige statis­tik over de for­skel­lige bil­mær­kers drifts­stop. 2010 rappor­ten, som er base­ret på mere end 4,25 mio. drifts­stop på de tyske veje, pla­cerer Peu­geots nuvæ­rende model­ler højt på listen over drift­sikre biler.

Peugeot 107, 207 og 308 i toppen
De Peugeot-modeller, der bliver markedsført på det tyske marked og er solgt i tilstrækkelig stor volumen til at kunne deltage i ADAC´s statistik, markerer sig alle ved at have få driftsstop og dermed indtage topplaceringer i statistikken.
Peugeot 107, 207 og 308 placerer sig alle i top tre i deres klasse – 3008 og 5008 har på trods af voksende succes i Tyskland endnu ikke nået en volumen, så de kan deltage i statistikken.

207 placerer sig på en andenplads ud af 23 modeller og er nummer 1 blandt importerede biler i klassen for små biler. Den opnår for fjerde år i træk ADAC´s maksimum score ”++”, hvilket betyder, at den har færre driftsstop end gennemsnittet.

I mellemklassen har 308 opnået en tredjeplads blandt 29 modeller. Den er også nummer 1 blandt importerede biler i sin klasse og den eneste ikke tyske bil blandt top 5. 308 scorer for andet år i træk maksimum ”++”.

Også 107 opnåede en fin placering i klassen for superminis, hvor den er placeret som nummer tre.

Dette betyder, at Peugeot som det eneste importerede mærke har opnået tre top-3 placeringer i ADAC´s 2010 statistik over driftsikkerhed.

ADAC´s statistik omfatter alle tekniske, mekaniske eller elektroniske årsager til driftsstop. Foreningen tæller 17 mio. medlemmer, hvilket gør analysegrundlaget i rapporten til et af de mest omfattende og valide i Europa.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 5/5-2011 16:22 Fra nyhedsbrev Nr. 18/2011
Publiceret 1/4-2011 08:57 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

”Årets importerede crossover” i Kina

Peu­geot 3008 erob­rede første­plad­sen i Cross­over-kate­gorien, da den første kåring af ”Import Car of the Year” blev gennem­ført i Kina.

Kårin­gen af ”Import Car of the Year” er orga­nise­ret af Kinas Råd for fremme af inter­natio­nal handel og Sohu Auto, som er Kinas stør­ste web­site om biler.

Juryen bestod af eksperter og motorjournalister, der vurderede de konkurrerende biler samtidig med, at det var muligt at stemme på internettet i 14 forskellige kategorier. Denne kåring gav de kinesiske forbrugere mulighed for at lære de udenlandske bilmodeller bedre at kende.

Peugeots crossover, 3008, fik mere end en tredjedel af stemmerne og opnåede æren at blive kåret som ”Årets importerede crossover”.
Kina er det hurtigst voksende bilmarked i verden og at opnå en sådan pris, er en bedrift, som understreger Peugeot 3008s mange kvaliteter.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 1/4-2011 09:02 Fra nyhedsbrev Nr. 13/2011
Publiceret 11/3-2011 10:49 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Succes for Peugeot 508 allerede inden lanceringen

Blot få uger efter intro­duktio­nen af Peu­geot 508 på det fran­ske marked er den alle­rede solgt i 15.000 eksem­plarer.
Også i Dan­mark har interessen for Peugeots nye eksklusive business- og familiebil været massiv – flere uger inden lance­ringen på det danske marked har næsten 900 kunder pre-booket en 508 på
www.peugeot.dk.

Prisen på 508 er offent­lig­gjort. Den starter ved 309.990 kr. for en 508 Sedan 1,6 HDi 112 hk.

Mis­sionen er lykke­des
Med navnet 508 bygger Peu­geot bro mellem fortid og frem­tid og under­stre­ger, at 508 videre­fører de stærke værdi­er, der er grund­pillen i en Peu­geot: Kvali­tet, pas­sion og design. 508 er nyud­viklet fra bunden og lige fra sæder­ne til dør­hånd­tagene er de for­skel­lige dele skabt specielt til den. Udviklingen har taget fire år og resultatet er en moderne Peugeot, der tager mærket ind i en ny æra.

Det grundige arbejde med 508 har båret frugt. Motorjournalister fra hele verden har prøvekørt 508 og reaktionerne er meget positive - selv de kritiske journalister fra Top Gear må erkende, at missionen er lykkedes for Peugeot med 508.

Også den danske motorpresse har taget rigtig godt imod 508. Berlingske Tidende skriver: ”Stramme linjer, høj kvalitetsfornemmelse og fokus på praktiske dyder. Kombineret med et velassorteret motorprogram er Peugeots nye 508 definitionen på en god tysker.”
Jyllands Posten kalder 508 en ”Forførende franskmand” og konkluderer: ”508 må ramme bildanmark spot on. Den ser godt ud, uden at være for designersmart, den er rummelig, den gør aldrig dens ejer til taber i en diskussion om CO2 – og så styrer den pokkers lækkert.”
Børsen understreger, at ”Løven brøler igen i firmabilsklassen – og den har endda også fået skarpe kløer nu” og fremhæver, at det ikke kun er motoren, der gør testturen til en sand fornøjelse. Bilekspressens dom lyder: ”Peugeot 508 er klasser bedre end 407 og god nok til, at Passat og Mondeo skal tage et par fransklektioner for at matche den.”

Succesfuld pre-booking
Interessen for Peugeot 508 har været massiv allerede flere måneder inden introduktionen. Så massiv, at næsten 900 kunderne har valgt at pre-booke en 508 på www.peugeot.dk. Ud over, at man således bliver blandt de første i landet til at få sin 508, giver pre-bookingen også mulighed for at deltage i et særligt VIP-arrangement, hvor man kan testkøre forskellige versioner af 508. Det er stadig muligt at pre-booke 508 og er man hurtig, er der stadig pladser til VIP-testkørsel den 17. marts ved Peugeot Danmarks domicil i Glostrup.

Priserne er offentliggjorte
Priserne på 508 og de forskellige udstyrsniveauer er nu offentliggjorte. 508 fås i Sedan og SW og i fire forskellige udstyrsniveauer: Access, Active, Allure og GT. Motorprogrammet består af tre forskellige benzinmotorer og 5 forskellige dieselmotorer.

En 508 Sedan Acces med 1,6 HDi 112 hk fås til 309.990 kr. Af standard udstyr kan nævnes ESC, 6 airbags, aircondition, CD-radio, el-ruder for, el-betjente sidespejle mv.

Active-niveauet indbefatter bl.a.: 16” alufælge, fartpilot/-begrænser, Visipack, bi-zoneklimaanlæg, elektrisk lændestøtte og panoramaglastag på SW-udgaven. Prisen på en 508 Active 1,6 e-HDi MicroHybrid med ESG gear og112 hk er 349.990 kr., mens en 508 SW Active 2,0 HDi 140 kr. fås til 379.990 kr.

508 SW Allure 1,6 THP 156 hk har en pris på 399.990 kr. Dette udstyrsniveau omfatter: 17” alufælge, parkeringssensor, sammenklappelige sidespejle, elektrisk håndbremse, Open&Go system, del-læder indtræk, WIP Bluetooth etc.
Man kan se alle priser og yderligere information om 508 på www. peugeot.dk.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 11/3-2011 10:56 Fra nyhedsbrev Nr. 10/2011
Publiceret 7/2-2011 13:06 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Peugeot Sport - offensiv på alle fronter

Peu­geot Sport er klar til at tage hul på et travlt motor­sports­pro­gram, der om­hand­ler både bane­løb og rally i 2011. Det over­ord­nede mål er at erobre flere titler og flere indivi­duelle sejre. I spid­sen for Team Peu­geot Total står en helt ny racer, der er parat til at ind­tage Le Mans, for 24-timers løbet i  Le Mans skil­ler sig endnu en gang ud som højde-punk­tet i tea­mets kalen­der.

Målsætninger for 2011

2011 startede på den bedst tænkelige måde for Peugeot Sport med en sejr i den 200. udgave af Monte-Carlo Rally. Bryan Bouffier og Xavier Panseri kørte først over målstregen i deres 207 Super 2000 og viste vejen for resten af året for Peugeot Sport. Peugeot vil både være til stede i nationale rallymesterskaber og i Intercontinental Rallye Challenge.

Peugeot Sports energi vil dog især være fokuseret på det officielle Endurance Racing program. Efter en stærk sæson i 2010, hvor Peugeot vandt ILMC titlen (Intercontinental Le Mans Cup), ser teamet frem til at forsvare førstepladsen. Kalenderen for dette års ILMC indbefatter 7 løb, heriblandt Le Mans den 11.-12. juni, som tæller dobbelt i den samlede pointstilling. Der hersker ingen tvivl om, at Le Mans igen vil være årets højdepunkt for Peugeot Sport.

Fra 90X til 908

908 HDi FAP har bidraget til Peugeot Sports succes og ført teamet til en titel i Le Mans series i 2007, første- og anden plads i Le Mans i 2009 og den første ILMC titel i 2010.

”Vi har valgt at videreføre navnet 908 til vores nye bil for at ride videre på den succes, som det navn associerer”, fortæller Peugeots direktør for marketing og kommunikation, Xavier Peugeot. ”På samme tid afspejler navnet den modernitet, der er forbundet med 408, som vi snart lancerer i Latinamerika, men især også 508 og den nye 308. Navnet er også forbundet med den innovation, som 3008 HYbrid4, verdens første dieselhybrid, er eksponent for. Hos Peugeot har vi altid søgt at forbinde vores engagement i motorsport med den virkelige verden og med vores modelprogram – derfor skilte navnet 908 sig ud som det åbenlyse valg.”

Efter 905 og 908 HDi FAP er 908 Peugeots tredje bil, som er udviklet til Endurance Racing. Ligesom forgængerne har 908 et klart mål: At udvide Peugeots sejrsrække på Le Mans, som allerede tæller en førsteplads i 1992, 1993 og 2009.

908 lever op til de nye regulativer i og er derfor udstyret med en windleader bagtil, som er et sikkerhedskrav i 2011.

Lukket cockpit:
Peugeot har endnu en gang valgt en lukket racer. ”Vores erfaringer viser, at der er en markant forskel på et åbent og lukket cockpit, når det kommer til aerodynamik. Samtidig giver det en større sikkerhed for kørerne, så derfor har vi igen valgt et lukket cockpit”, fortæller Bruno Famin, teknisk direktør for Peugeot sport.

Motor:
Bruno Famin fortæller om valget af motor: ”Vi har draget stor nytte af vores erfaring med V12 motoren. Vi besluttede at vælge en V8 diesel med egenskaber meget lig V12´eren. Vinklen på ”V´et” er 90 grader (sammenlignet med 100 grader på V12) for at opnå den mest optimale balance. Den har en volumen på 3,7 liter og yder 550 hk. Den blev afprøvet første gang den 25. januar 2010.”

Fire identiske hjul:
”LMP biler i dag har en udfordring, når det gælder vejgrebet fortil. Den logiske måde at løse dette på, er at øge kontaktfladen mellem dækkene og vejbanen, hvilket betyder større forhjul (inden for reglernes grænse). Dette aspekt af bilens udvikling har vi gennemført i tæt samarbejde med vores partner, Michelin,” fortæller Bruno Famin.

Aerodynamik:
”På grund af den store reduktion af hestekræfter, som følge af reglementet for 2011 (et fald på næsten 150 hk), har vi været nødt til at kigge med nye øjne på samspillet mellem aerodynamik, træk og downforce”, fortæller Bruno Famin og fortsætter: ”For at bevare en høj topfart, har vi reduceret bilens downforce.”

908 kørte første gang den 27. juli 2010. ”Når det gælder styrker og svagheder, må vi vente til det første løb for at sammenligne den med konkurrenterne”, fortæller Bruno Famin og understreger: ”Når det er sagt, vil vi fortsætte vores arbejde med 908 uden at bekymre os om, hvad vores modstandere gør – vi fokuserer simpelthen på vores egne mål.”

De tre teams, der bag rattet af 908 skal gøre Peugeot Sports mål til virkelighed:

Team 1 i 908 no. 7
- Alexander Würtz, Østrig
- Marc Gene, Spanien
- Anthony Davidson, Storbritannien

Team 2 i 908 no. 8
- Stéphane Sarrazin, Frankrig
- Franck Montagny, Frankrig/Schweiz
- Nicolas Minassian, Frankrig/Storbritannien

Team 3 i 908 no. 9
- Sébastian Bourdais, Frankrig
- Simon Pagenaud, Frankrig/USA
- Pedro Lamy, Portugal

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 7/2-2011 13:12 Fra nyhedsbrev Nr. 5/2011
Publiceret 28/1-2011 11:18 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Peugeot løfter sløret for den første pris på den nye 508

Peu­geot intro­duce­rer sin nye eksklu­sive fami­lie- og busi­ness­bil, Peu­geot 508, til april, men løfter alle­rede nu en flig af ud­styrs­niveau og pris.

Med 508 intro­duce­rer Peu­geot sin innova­tive mikro­hybrid-tekno­logi, der repræ­sente­rer et kvante­spring i brænd­stof­for­brug og CO2-udledning for en bil i denne klasse. Peugeots mikrohybrid-teknologi er et avanceret Stop&Start-system, hvor der automatisk opsamles energi ved påløb og motoren automatisk slukkes, når bilen holder stille ved eksempelvis rødt lys. Der startes igen, når foden slipper bremsepedalen og den opsamlede energi hjælper ved igangsætning. Det unikke ved mikrohybrid-teknologien er, at på trods af, at den er kombineret med en dieselmotor, så opnås en øjeblikkelig motorstart, der både er lydløs og fri for vibrationer. Systemet fungerer ved at kombinere starter og motorens
generator, der let og hurtigt starter motoren. Funktionaliteten af komfort- og sikkerhedsudstyr opretholdes, mens motoren er på standby. Hele 500 ingeniører og teknikere har arbejdet med udviklingen af mikrohybrid-teknologien.

Prisen for Peugeot 508 SW Active HDi 112 hk mikrohybrid er 369.990 kr. Denne model yder 112 hk ved 3600 omdr./min og har et drejningsmoment på op til 285 Nm (ved overboost) ved 1750/omdr.min. Mikrohybrid-systemet er kombineret med en 6-trins ESG gearkasse, og sikrer et brændstofforbrug ved blandet kørsel på 22,2 km/l og en CO2-udledning på kun 116 g/km, hvilket placerer den i energiklasse A.

Peugeot 508 SW Active har et højt udstyrsniveau, der bl.a. indbefatter: 16” alufælge, fartpilot/begrænser, Visipack (regnsensor + automatisk nedblændeligt bakspejl), elektrisk justerbar lændestøtte, bi-zone klimaanlæg, multifunktions læderrat, armlæn på bagsæde med to kopholdere og et panoramaglastag, der er 30 % større end på forgængeren 407.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 28/1-2011 11:21 Fra nyhedsbrev Nr. 4/2011
Publiceret 13/1-2011 11:19 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

2010 blev jubilæumsåret, hvor Peugeot slog alle rekorder

Histo­risk salgs­rekord: 2.142.000
Stor stig­ning i volu­men: + 16,3 %
Det stør­ste fran­ske bil­mærke i verden

NØGLEFAKTORER I 2010

Succesfuld salgsoffensiv

• Historisk salgsrekord: 2.142.000 eksemplarer (+16,3 %)
• Det ledende franske bilmærke på verdensplan for andet år i træk
• En plads op på verdensranglisten over bilmærker (nu på 9. pladsen)
• En stigning på 6 procentpoints i salget udenfor Europa (46 %)
• En stigning på 0,3 procentpoints i det samlede varebils- og personbilssalg i Europa (+7,6 %)
• En plads op i Europa (Peugeot nu nummer 4)
• B2B markedet er steget med 0,9 procentpoint i Europa (8,1 %)
• En stigning på 36 % af varebilsalget i Europa

Ny succesfuld produktstrategi

• Et nyt stærkt design med SR1, HR1 og EX1
• RCZ: 17.000 solgte eksemplarer – og flere priser
• iOn: Mere end 1.160 ordrer og flere salgsaftaler i Europa
• Mu by Peugeot-konceptet udrullet i Europa
• 3008 er solgte i 30 % flere eksemplarer end målsætningen
• Introduktionen af 408 i Kina og Hoggar i Brasilien

Udsigter for 2011: Øget produkt- og miljøoffensiv

• Introduktion af 508 i Europa og Kina, 408 i Latinamerika
• Verdens første dieselhybrid: 3008 HYbrid4
• Microhybrid på 508 og 308
• Fortsat udrulning af Mu by Peugeot i Europa

Peugeot konsoliderede sin position som den ledende franske bilproducent på verdensplan med en stigning i salget på 16.3 % og en markedsandel på 3 %.

Salget uden for Europa nåede 46 %, hvilket er en stigning på 6 procentpoints i forhold til 2009. Væksten, som især slog igennem i sidste halvår af 2010, skyldes en markant succes på de markeder, der er en vigtig del af Peugeots strategi: Asien (+ 38,9 %), Rusland (+ 34 %) og Latinamerika (+24 %) samt Afrika og Mellemøsten.

I Europa oplevede Peugeot for tredje år i træk en stigning i salget. Det samlede varebils- og personbilssalg steg med 0,3 procentpoint til 7,6 %. Det har betydet, at Peugeot rykker op på en 4. plads på den europæiske rangliste, hvilket er første gang i mærkets historie.

Succes for ny produktportefølje
Med lanceringen af fire nye modeller på tre kontinenter demonstrerede Peugeot i året for sit 200 års jubilæum sin evne til at forny sig selv og gennemføre sin målsætning om global vækst.
Sportscoupéen, RCZ, som har været på markedet siden april, har således på mindre end et  år solgt mere end 17.000 enheder, hvilket er 25 % højere end salgsmålet.
408 blev introduceret på det kinesiske marked i april og er solgt i 42.000 eksemplarer, hvilket svarer til salgsmålet. Peugeot vil gradvist etablere sig i det største segment på det kinesiske marked.
I Brasilien lancerede Peugeot pick-up´en, Hoggar, som nåede et salg på mere end 4.000 eksemplarer.
Peugeots 100 % elektriske model, iOn, er allerede solgt og forudbestilt i så mange eksemplarer, at første kvartals produktion i 2011 er solgt på forhånd.

Modellerne 3008 og 5008 bidrog væsentligt til at øge Peugeots markedsandel i segmentet for kompakte MPV´ere. Salget af 3008 blev 30 % større end salgsmålet og 5008 blev solgt i flere end 200.000 eksemplarer.
Herudover kan fremhæves duoen 206+/207, der med et salg på 826.000 eksemplarer i et meget konkurrencepræget segment har været en markant faktor i Peugeots succes på det europæiske marked.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 13/1-2011 11:32 Fra nyhedsbrev Nr. 2/2011
Publiceret 23/11-2010 12:12 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Peugeot dominerer brugtbilsmarkedet

Bil­Basen har netop gennem­ført en under­søg­else i sam­arbej­de med ana­lyse­insti­tuttet YouGov Zapera, som viser, at dansk­ernes fore­trukne bil er en brugt Peu­geot. Dette bekræf­tes af Bil­Basens opgør­else over af­slut­tede hand­ler i 2010, hvor hele 12 % af dan­skerne har købt en Peu­geot.

Dan­sker­nes favo­ritbil er en brugt Peu­geot

”Danskerne er meget bevidste om deres bilvalg og en lang række faktorer indregnes, før slutsedlen underskrives. I det perspektiv passer Peugeot bedst ind. Der er et stor udbud til salg på BilBasen, priserne er fornuftige og bilejerne mener, at de får rigtig meget bil for pengene”, fortæller Kenneth Andersen, som er administrerende direktør for BilBasen.

12 % af danskerne ejer en Peugeot og den mest populære farve er sort, mens motoren under hjelmen typisk er en HDi diesel. BilBasens undersøgelse viser desuden, at uanset om bilen er købt som ny eller som brugt, er en meget stor del af bilejerne tilfredse med købet. Hele ni ud af ti er enten tilfredse eller meget tilfredse med bilkøbet og det betyder, at
82 % vil anbefale en tilsvarende bil til andre.

Dominans i klassen af de mindre biler

Det er ikke kun de brugte Peugeot-modeller, der falder i danskernes smag. Et kig på salget af nye Peugeot´er viser en fremgang på næsten 20 % i forhold til samme periode sidste år.

Det generelle billede af nybilssalget i Danmark viser fortsat, at de mindre biler er meget populære og dette segment udgør hele 50 % af markedet. Peugeot har tre stærke spillere i denne klasse: 107, 206+ og 207, der alle lever op til danskernes krav om god brændstoføkonomi og smart design, og det har givet mærket en klar førsteplads i denne klasse med et forspring på næsten 2000 biler ned til nummer to.

I begyndelsen af det nye år introducerer Peugeot en ny og innovativ model i klassen af mindre biler: iOn. Peugeot iOn er en 100 % elbil, der med sin kompakte størrelse især er skabt til byen. Den yder 64 hk og har en rækkevidde på 150 km.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 23/11-2010 12:16 Fra nyhedsbrev Nr. 18/2010
Publiceret 16/11-2010 08:47 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

To nye leasingmuligheder

Peu­geot har netop intro­du­ceret privat­lea­sing på to af model­prog­ram­mets meget popu­lære model­ler: 207 Com­fort Plus 1.4 HDi FAP 70 hk og 308 St.car Com­fort Plus 1.6 HDi 92 hk.

Pris­eksem­pler ved 36 mdr./15.000 km:
• 207 Com­fort Plus 1.4 HDi FAP 70 hk – Første­gangs­ydelse 20.000 kr. og ydelse pr. mdr. inkl. radio, moms og ser­vice: 2.195 kr.
• 308 St.car Com­fort Plus 1.6 HDi 92 hk – Første­gangs­ydelse 25.000 kr. og ydelse pr. mdr. inkl. radio, moms og service: 2.995 kr.

For yderligere priseksempler se: http://www.peugeot.dk/beregner-privatleasing/

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 16/11-2010 08:54 Fra nyhedsbrev Nr. 18/2010
Publiceret 10/11-2010 12:07 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Peugeot tilbyder 15.000 kr. i indbytningspris

Peu­geot fejrer fort­sat sit 200 års jubi­læum, og derfor får man hele novem­ber måned mindst 15.000 kr. i indbyt­nings­pris for sin gamle bil – uanset mærke, alder og stand.

 

 

 

Til­buddet gælder ved køb af føl­gende model­ler:
• 107 1.0 Comfort plus 5-dørs
• 206+ 1.4 HDi 5-dørs
• 206+ 1.4 5-dørs
• 207 1.4 HDi 5-dørs
• 207 1.6 HDi 5-dørs
• 207 1.6 HDi SW

Det eneste krav til indbytningsbilen er, at den skal være indregistreret på hvide nummerplader.
Tilbuddet gælder til og med den 30. november 2011.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 10/11-2010 12:10 Fra nyhedsbrev Nr. 17/2010
Publiceret 1/10-2010 11:40 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Peugeot og ChoosEV gør elbilen Peugeot iOn til et trygt valg

På Paris Motor Show har Peu­geot og ChoosEV netop offent­lig­gjort en hidtil uset ord­ning i bil­bran­chen, der har vakt stor inter­natio­nal opsigt:
En kom­plet tryg­heds­pakke, som ende­lig gør det miljø­rig­tige bil­valg til en reel mulig­hed for bil­købere i Dan­mark.

Det kræver en stor por­tion mod at være front­løber på ny tekno­logi, det ved Peu­geot og elbil­opera­tøren ChoosEV alt om. Derfor støt­ter de op om de danskere, der vil tage et ansvar for miljøet og vælge en elbil, uden støj, forurening og med stor potentiale for at gøre en forskel for hele miljøets fremtid, en helt ny og højteknologisk elbil, Peugeot iOn.
Peugeot og ChoosEV gør det nemlig både nemt og trygt at eje en elbil. Det gør de med et samarbejde, der aldrig er set før.
 
Når elbilen, Peugeot iOn, kommer på markedet i starten af 2011, kan man trygt lægge eventuelle bekymringer omkring driften fra sig. Sammen med en leasingaftale på Peugeot iOn, får man tilbudt at købe en månedlig abonnementsordning, der gør det attraktivt at have en innovativ og miljørigtig bil. Abonnementsordningen tager sig af alt, fra batteri, opsætning af intelligent ladestander, byttebil til de lange ture, forsikring, døgnservice m.m.

”Det skal være nemt at vælge Peugeot iOn, og derfor har vi sammen med ChoosEV udarbejdet et unikt koncept, hvis indhold giver svar på de spørgsmål, de mange interesserede har stillet omkring elbilen det sidste år,” siger miljøchef Jens Andersen fra Peugeot Danmark.
 ”Ligesom Peugeot Danmark er virksomhederne bag ChoosEV, nemlig, Sydenergi, Seas-NVE og Sixt, fokuseret på bæredygtighed og et grønt miljø, og lige som os er de villige til at tænke kreativt og innovativt,” fortsætter han  ”Derfor har vi været i stand til at lave en attraktiv totalpakke, som de fleste aktører på markedet på forhånd ikke havde troet var muligt. Vores løsning vækker ikke bare opsigt i Danmark, men i hele Europa.”

Direktør for ChoosEV, Henrik Isaksen, ” Elbilen skal ikke give bekymringer – det har den for mange fordele til, og da vi er eksperter på elbiler tager vi os af alt det vigtige, der indgår i at have en elbil, så kunden kan koncentrere sig om at køre.

En leasingperiode på 3 år og 10.000 km pr. år koster kr.5.549 pr. mdr. inkl. moms for leasing inkl. et standard abonnement. Herudover er der mulighed for diverse tilvalgsydelser. Bilag vedhæftet.
Ved et længere kørselsbehov på f.eks. 5 år og 15.000 km pr. år bliver prisen kr. 5.309. Det er også værd at bemærke, at det kun koster ca. 1/3 i energi pr. km. i forhold til en benzindrevet bil.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 1/10-2010 11:44 Fra nyhedsbrev Nr. 13/2010
Publiceret 22/9-2010 11:41 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Peugeot EX1: En elektrisk drømmebil

100 % elek­trisk  Peu­geots nye­ste kon­cept­bil er en iøjne­fal­dende road­ster med et futu­ris­tisk de­sign og en ori­ginal op­byg­ning, der er skabt til at give helt sær­lige køre­ople­vel­ser for at fej­re mær­kets 200 års jubi­læum.

100 % virkelig EX1 har allerede slået adskillige rekorder for acceleration fra stående start. Dens præstationer skyldes den strømlinede aerodynamik, dens ultra-lette opbygning og ikke mindst to elmotorer, som giver bilen en max hastighed på 260 km/t og firehjulstræk.
Med EX1 viser Peugeot i tiden op til lanceringen af elbilen, iOn, at eldrevne køretøjer rummer spændende muligheder.

200 års eventyr

Atmosfæren i Peugeots designstudios har altid været kendetegnet af innovation og kreativitet og en gang i mellem sker det, at de mest vovede og spændende ideer faktisk smelter sammen og bliver virkeliggjort i form af en ekstrem drømmebil.

Lysten til at fejre 200 års jubilæet med præsentationen af en helt unik model blev hurtigt forenet med en anden ambition: At vise de enorme muligheder, der ligger i at bruge el-teknologien til at skabe helt nye køreoplevelser.

Ingeniører og designere har begravet sig i mærkets historie for at finde de mest radikale teknologiske løsninger til at skabe en futurisk bil med unikke køreegenskaber, der samtidig lever op til Peugeots miljømæssige krav. Den originale opbygning er inspireret af tidligere karismatiske konceptbiler som Asphalte og 20Cup.


Effektiv design og opbygning

EX1 er en to-sæders roadster. Designet er i tråd med Peugeots nye stilkoder med en flydende og stilren profil. EX1 er dog langt fra at være en traditionel roadster. Dens karosseri er formet som en vanddråbe med en smal bagende, hvor hjulene er placeret tæt på hinanden.
Med basis i erfaringerne fra konceptbilerne Asphalte (1996) og de to 20Cup-modeller (2005) har man reduceret kabinen for at opnå den optimale vægtfordeling og sikre, at der ikke er unødig vægt i overhængene.

Undervognen indeholder en række forskellige teknologiske løsninger, der giver et vejgreb på højt niveau. Forhjulsophænget er et double wishbone ophæng, mens baghjulsophænget består af en single svingarm, som er forbundet til en centralt monteret støddæmper.


Karosseriet er produceret i kulstof/honeycomb komposit for at optimere vægt og stivhed. Bilen er 0,90 m høj med en bredde på 1,77 m, hvilket både bidrager til et lavt tyngdepunkt og øget aerodynamik.

En elektrisk drømmebil, der er designet til at slå rekorder

EX1 er udstyret med to elmotorer: En på hver aksel, der hver har en ydelse på 170 hk, hvilket giver en samlet ydelse på 340 hk og et konstant maksimalt drejningsmoment på 240 Nm for og bag.
Føreren styrer bilen – ikke ved hjælp af et traditionelt rat – men via kontrollere som i cockpittet på et fly eller et videospil.

EX1 har karakteristika, der ikke blot giver den præstationer til at forlade byen, hvor elbiler sædvanligvis slår deres folder, men også til at udfordre fartrekorder.

Dens lette struktur, vægtfordelingen og aerodynamikken samt drejningsmomentet, lithium-ion batteriet og ydelsen fra de to elmotorer er alle faktorer, der giver den en lynhurtig acceleration, som giver en kraft på mere end 1 G. Den har en acceleration 0 -100 km/t på 3,58 sekunder og 0 - max hastighed på 6,6 sekunder.

EX1 har allerede sat flere internationale rekorder for eldrevne køretøjer (godkendt af the International Automobile Federation).

Manden bag rattet i EX1 og rekorderne har været Nicolas Vanier, den berømte franske eventyrer og filmskaber.

Resten af året vil verdens største bilmarked, Kina, danne ramme for jagten på endnu flere rekordforsøg.

EX1 kan opleves under Paris Motor Show i  Peugeot Avenue, Avenue Champs Elysées.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 29/9-2010 10:35 Fra nyhedsbrev Nr. 11/2010
Publiceret 16/8-2010 11:08 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Ny sommerpris på Peugeot 206+:

Spar op til 20.000 kr.
En handy bybil, der også ligger godt på motor­vejen, en drift­sikker og mod­erne bil, brænd­stof­økono­misk med et fint udstyrs­niveau – kært barn har mange navne, men hos Peugeot hedder model­len 206+.
Peug­eot fort­sætter sit 200 års jubi­læum med en særlig sommer­pris på 206+. Den fås til 119.990 kr. for en Comfort 1,1 benzin­motor med 60 hk, hvil­ket er en besparelse på 20.000 kr.

Det bedste fra en legende
Peugeot 206 er på verdensplan solgt i mere end 6,3 millioner eksemplarer siden 1998 og har gennem tiden opnået status som kultbil, dels pga. sit design, dels grundet den særlige dynamik, der har givet modellen adskillige WRC sejre som rallybil.
Med 206+ fører Peugeot den særlige 206-ånd videre og tilsætter den en modernitet, som gør den attraktiv både som bybil, pendlerbil, familiebil, kærestebil, førstegangsbil, singlebil, osv.

206+ har alle forudsætninger for at løfte arven fra sin berømte forgænger: Et smart design, dynamik, sikkerhed og god brændstoføkonomi, og med den nye sommerpris har den endnu større chancer for at bliver sommerens hit.

Peugeot 206+ Comfort 3-dørs 1,1 benzinmotor fås nu til 119.990 kr., mens Comfort Plus 5-dørs med 1,4 benzinmotor fås til 129.990 kr.

De friske sommerpriser gælder indtil 31. august 2010.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 16/8-2010 11:14 Fra nyhedsbrev Nr. 10/2010
Publiceret 5/8-2010 11:50 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Peugeot Shuttle Service

binder Copen­hagen Fas­hion Week sam­men

Når Dan­marks stør­ste mode­event, Copen­hagen Fas­hion Week, kick-­startes den 11. au­gust, er det med et histo­risk samar­bejde som funda­ment. De fire mode­messer i Køben­havn, CIFF, CPH Vision, Termi­nal-2 og Gal­lery, har ind­gået samar­bejde med Dansk Mode & Textil om etab­le­ringen af The Copen­hagen Fas­hion Coun­cil.
Peugeot har indgået sponsorskab med The Copenhagen Fashion Council og vil være det bindende led mellem de fire forskellige messer under hele modeugen. Det er første gang i modeugens historie, at der en etableret shuttle service, som sikrer pressen og indkøbere transport mellem de fire messer.

København har udviklet sig til Skandinaviens mode-metropol og under modeugen vil byen summe af heftig aktivitet med besøg af såvel nationale som internationale journalister og indkøbere.

Peugeot stiller de rummelige og komfortable 5008´ere og 3008´ere til rådighed som shuttle service mellem de fire messer, der ligger spredt over hele byen. Det giver både pressen og indkøbere mulighed for nemt at nå rundt til alle messer og understreger hensigten om at give de besøgende mest mulig support og en god oplevelse under modeugen - Copenhagen Fashion Week skal opleves som brugervenlig og imødekommende.

Dette års Copenhagen Fashion Week skiller sig desuden ud ved at præsentere Verdens Længste Catwalk. Hele Strøget vil blive omdannet til en 1,6 meter lang catwalk med cirka 250 modeller, der vil præsentere et kreativt og flot show, som bliver vist på storskærme langs Strøget og på forskellige internationale TV-kanaler.

Ud over at stille biler til rådighed som shuttle service udstiller Peugeot sin nye sportscoupé, RCZ, der netop har vundet den internationale designpris ”red dot design award”.

 

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 5/8-2010 11:53 Fra nyhedsbrev Nr. 10/2010
Publiceret 3/8-2010 11:51 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Peugeot er teknologipartner på DRs Grøn Teknologi Tour

Viden til folket: Fra den 13. au­gust og 9 fre­dage frem rykker DR ud til 10 byer over hele landet med 10 faste tekno­logi­part­nere. Med ”Dansk­ernes Aka­demi” er målet at rulle for­skel­lige grøn­ne tekno­logier ud i øjen­højde, kryd­ret med under­hold­ning, debat og oplev­elser.
Peug­eot er ud­valgt som tekno­logi­partner og skal byde ind med sine for­skel­lige bud på bære­dygtig mobi­litet. Peu­geot Dan­marks miljø­chef, Jens Ander­sen, del­tager i ekspert­panelet og der vil være rig mulig­hed for at opleve, at frem­tidens miljø­effek­tive tekno­logier er lige om hjørnet.

Det moderne samfund er baseret på mobilitet og frihed
Behovet for individuel mobilitet er en forudsætning for fremgang, udvikling og vækst – ikke blot i den vestlige verden, men overalt på kloden. Bilen spiller en afgørende rolle og er for mange mennesker det redskab, der får hverdagen til at hænge sammen.
Netop derfor er det store mål for fremtiden ikke at begrænse mobiliteten, men at begrænse CO2-udledningen.


Peugeot og bæredygtig mobilitet
For Peugeot er det en forpligtelse at arbejde for at forene behovet for individuel mobilitet med kravet om et naturligt miljø og klima. Kernen i Peugeots klimastrategi er ”Bæredygtig mobilitet” og filosofien er, at innovation og fornyelse er nøglen til at sikre individets behov for mobilitet uden, at miljøet og klimaet bærer byrden.

Peugeot har gennem en årrække engageret sig i at reducere bilindustriens aftryk på klima og miljø og mange års forskning inden for dette område har gjort Peugeot til en af de ledende bilproducenter. Peugeots vilje til at gå forrest i kampen mod klimaforandringerne ses bl.a. i den forskning og udvikling, der har ført til flere teknologiske milepæle:
 Verdens første partikelfilter i 2000
 Den serieproducerede elbil, 106 Eletric i 1993
 Lanceringen af Europas første 100 % elbil, iOn, i slutningen af 2010
 Den nyeste generation af Stop&Start-teknologi: e-HDi
 Verdens første dieselhybrid, 3008 HYbrid4, der lanceres primo 2011
 Den genopladelige 3008 HYbrid4 Plug-in præsenteres i 2012


Peugeot med DR på Grøn Teknologi Tour
Med sit stærke fundament er det naturligt for Peugeot Danmark at være partner og deltage i DRs Grøn Teknologi Tour og få lejlighed til at præsentere Peugeots seneste udvikling indenfor ”Bæredygtig mobilitet”.

 

 

Første stop på touren er Grenå den 13. august, hvor der vil være fokus på privatbilisme. Herefter besøger touren og Akademi-bussen: Middelfart, Solrød, Kalundborg, Varde, Hjørring, Sønderborg, Herning, Roskilde og Vejle.

Peugeot er med i alle byer, og man vil bl.a. kunne opleve Peugeot 207 99g, verdens første dieselhybrid Peugeot 3008 HYbrid4, elbilen iOn og ikke mindst få mulighed for at blive coachet i Peugeots miljøvenlige køreteknik: Bluedrive.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 3/8-2010 11:55 Fra nyhedsbrev Nr. 10/2010
Publiceret 30/7-2010 11:20 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Peugeot RCZ har vundet ”red dot design award”

Den sær­lige avant-­garde stil, der karak­teri­serer Peu­geot RCZ, har fået mange til at dreje hove­det en ekstra gang, og nu kan den eks­klu­sive sports­coupé smykke sig med den inter­natio­nalt aner­kendte tyske design­pris: ”red dot design award” i kate­gorien ”best of the best”.

”red dot design award” er den største og mest kendte designkonkurrence i verden med mere end 12.000 indsendte projekter fra mere end 60 lande. Den kompetente jury, som består af internationale designeksperter, sikrer seriøsitet omkring konkurrencen og anerkendelse verden over.

Et design, der bygger bro mellem nutid og fremtid
Konceptbiler er stjernerne på ethvert motorshow. De viser ikke kun bilproducenternes absolutte kunnen indenfor design og innovation, men forsøger samtidig at besvare spørgsmålet: Hvad vil morgendagens købere have?
De fleste konceptbiler kører ud af rampelyset og når aldrig videre, men med RCZ tog Peugeot skridtet fuldt ud og besluttede sig for at sætte den populære konceptbil i serieproduktion.
RCZ er meget mere end en konceptbil, der bliver til virkelighed – den markerer et nyt stadie i Peugeots tradition for livsstilsbiler.

Blandt de mange indsendte projekter til ”red dot design award” skilte RCZ sig ud med sit iøjnefaldende design, sin sportsappeal og state-of-art innovation.
Juryen fremhævede, at RCZ har et unikt og fangende design med harmoniske proportioner og linjer. I bedømmelsen blev der desuden lagt vægt på den overbevisende overensstemmelse mellem det ydre design og interiøret.
Juryen konkluderede: ”Denne sportscoupé sætter nye standarder for køreglæde – dens design bygger bro mellem nutid og fremtid.”


 

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 30/7-2010 11:24 Fra nyhedsbrev Nr. 10/2010
Publiceret 22/7-2010 09:27 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Peugeot ind­tager det danske sommer­land med sin jubi­læums­karavane: Pio­ner i 200 år

Peugeot fejrer sit 200 års jubi­læum med en sommer tour rundt i det danske sommer­land. Kara­vanen for­tæller Peu­geots fantas­tiske his­torie fra de første sav­klinger til nuti­dens avan­cerede bil­tekno­logi, som bl.a. illu­stre­res af den eks­klu­sive sports­coupé, RCZ.

Peugeot indtager 9 byer over hele landet fra den 22. juli til den 21. august:
Hjørring, Aalborg, Århus, Kolding, Fredericia, Herning, Ringkøbing, Odense, København, Slagelse og Næstved.

Her kan bilentusiaster opleve historiens vingesus, når Peugeot fortæller sin 200 år lange historie, der startede med etableringen af et stålværk. Siden da er Peugeot-navnet og løve-logoet blevet forbundet med save, værktøj, krinoliner, kaffemøller, cykler, motorcykler, scootere og biler.

Drivkraften bag den imponerende udvikling i Peugeots historie har i alle årtier været inspiration og innovation og de udstillede biler viser, at det stadig er inspiration og innovation, der ligger til grund for Peugeots nye modeller: Den eksklusive RCZ, den sporty 308 CC, den innovative 3008, den fleksible og rummelige 5008 og den miljøbevidste 207 99g.

Peugeots sommerkaravane er for hele familien. Børn og barnlige sjæle kan dyste mod hinanden på en stor Peugeot racerbane og vinde originale Peugeot-racerbiler.
Der er forfriskninger, konkurrencer, balloner og mulighed for at få en god snak med Peugeot-forhandlerne.

www.peugeot.dk kan man se, hvornår Peugeots sommerkaravane kører rundt i sommerlandet.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 22/7-2010 09:33 Fra nyhedsbrev Nr. 10/2010
Publiceret 16/7-2010 11:34 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Peugeot halvårs­resultat

 Peugeot har opnået det bedste halvårs­resultat på verdens­plan i mærkets 200 år lange historie:
1 093 000 solgte en­heder (+16,7 %)

Salg
En stigning i det samlede salg af person- og vare­biler i Europa på 0,6 procentpoint (7,8 %) og en stigning af indregist­reringer på 9,6 %
Peugeot er rykket to pladser op (fra sjette- til fjerdepladsen) på de europæiske bilproducenters rangliste
Salget i Latinamerika er vokset med 10,3 % og hele 32,7 % i Kina
Peugeot forsætter sin globale offensiv med 42 % af salget udenfor Europa

Produkter
Succes for 3008 (65.000 solgte eksemplarer) og 5008 (40.000 solgte eksemplarer) – salget har overskredet de forventede salgsmål med henholdsvis 25 % og 10 %
Succesfuld introduktion af RCZ med 5.000 solgte enheder
Lancering i april af 408 i Kina (17.000 solgte eksemplarer) og lancering af Peugeot Hoggar i maj i Latinamerika

Nye mobilitetsløsninger
Udrulning af mobilitetsløsningen ”Mu by Peugeot” i Europa: Paris, Berlin, Madrid, Milano, Barcelona, Bristol, Bruxelles og London
Pre-lancering af Peugeot iOn, en 100 % elbil: Der er indgået samarbejdsaftaler med de 15 største elbilsaktører i Europa

Nyt brandprojekt – Peugeots 200 års jubilæum
Nyt internationalt slogan: Peugeot, Motion&Emotion

Udsigter for andet halvår
Verdenspremiere på 508 og præsentation af 3008 HYbrid4 på Paris Motor Show
Lancering af 408 i Latinamerika til november
Lancering af iOn efter Paris Motor Show
Fortsat udrulning af mobilitetskonceptet Mu by Peugeot.


En stærk vækst i globalt salg
Peugeots globale salg steg betydeligt i det første halvår 2010 (+ 16,7 %) og nåede
1 093 000 enheder. Dette er det bedste halvårsresultat i Peugeots historie og understreger Peugeots offensiv, der kickstartede 2010 med ny designlinje, ny signatur og nye produkter.

Dette resultat giver Peugeot en førsteplads som den ledende franske bilproducent på verdensplan med en global markedsandel på 3,4 % (+ 0,1 procentpoint i forhold til årsresultatet 2009).

Andelen af mærkets salg udenfor Europa nåede 42 %, en stigning på 1 procentpoint i forhold til første halvår 2009 og 3 procentpoints mere i forhold til det samlede resultat for 2009.
Salget er især steget i Latinamerika (+10,3 %) og Kina (+ 32,7 %), mens salget i Rusland faldt i første kvartal og steg markant igen i andet kvartal (+ 40,6 %).


Succes for modelprogrammet i Europa
 – og offensiv i Kina og Latinamerika
Det voksende salg i både Europa og på Peugeots andre hovedmarkeder skyldes modelprogrammets brede appeal og succes for både nyudviklede og veletablerede modeller.
Især 3008 og 5008 har markeret sig positivt med et salg på henholdsvis 65.000 og 40.000 eksemplarer og disse to modeller har bidraget til, at Peugeots salg i mellemklassen er steget med 51 % og nu udgør 30 % (+ 7 procentpoints) af Peugeots samlede globale salg.

Blot to måneder efter sin introduktion i 10 lande er Peugeots stilikon, RCZ, allerede solgt i 5.000 eksemplarer.

Peugeot har intensiveret sin offensiv udenfor Europa og introducerede i april en særlig model i Kina, 408, som er udviklet specielt til det kinesiske marked. Den er allerede solgt i 17.000 eksemplarer. Peugeots samlede salg i Kina nåede ved slutningen af første halvår op på 69.000 enheder, hvilket er en stigning på 32,7 %.

Peugeots markedsandel i Latinamerika er steget til 3,1 % det første halvår, hvilket er en stigning på 0,3 procentpoint. Det giver et øget salg på 10.000 enheder,½ og det samlede salg ender således på 75.000 enheder. Peugeot har i maj introduceret modellen Hoggar i Latinamerika - en pick-up udgave af Peugeot 207, der er udviklet i Brasilien.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 16/7-2010 11:47 Fra nyhedsbrev Nr. 9/2010
Publiceret 1/6-2010 12:11 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Sommerklar med Peugeot

 Sommeren er på vej, og en god ferie starter med en bil i topform. Peugeot har derfor skudt en sommerkampagne i gang og fejrer sit 200 års jubilæum med tilbud og gode priser på bl.a. sommerservice, alufælge og komfortudstyr. Med et AC-/klimaeftersyn eller en desinficering af AC-anlægget og kabinen får bilens indeklima et frisk pust og nyt liv, så Peugeot-ejerne kan nyde sommeren og tage på ferie med ro i sindet.

Et frisk sommerpust til kabinen til jubilæumspris
Airconditionanlægget i bilen holder kabinen kølig på varme sommerdage og det indbyggede filter forhindrer støv, pollen og udstødningspartikler i at trænge ind i kabinen via ventilationssystemet. Det giver ekstra komfort for fører og passagerer, både på de lange ferieture og i hverdagen.
Men det er vigtigt at holde AC-anlægget rent og få renset det jævnligt, for støv og kondensvand kan medføre vækst af bakterier, skimmel og mikroorganismer i anlægget. Det kan give gener i form af ubehagelig lugt i kabinen og i yderste konsekvens også allergiske reaktioner som øjenirritation og luftvejsgener. Derfor tilbyder Peugeot en AC- og kabinedesinficering til en jubilæumspris på 398 kr. Den indbefatter kontrol af pollenfilteret og desinficering af blæseren og varmeenheden. Dette giver ikke blot et frisk og langtidsholdbart indeklima, men forlænger desuden AC-anlæggets effektivitet og levetid.


AC-/klimaanlægget taber ubemærket mellem 10 – 20 % kølemiddel om året, og dette resulterer i en forringelse af køleevnen og holdbarheden med tiden. Et regelmæssigt AC/klimaeftersyn kan forebygge dette og Peugeot tilbyder således et omfattende tjek, der bl.a. indbefatter grundig funktionskontrol af airconditionanlægget, kontrol af pollenfilter, visuel kontrol af rør og slanger, tømning og rensning af kølemiddel, påfyldning af den korrekte mængde kølemiddel og lækagesøgning, hvis nødvendigt. AC/klimaeftersyn fås i anledningen af 200 års jubilæet til 1298 kr.

 

Peugeot sommertjek sikrer en bil i topform
Med et sommertjek på et autoriseret Peugeot-værksted kan ferien begynde med en bil, der er i topform til lange ture sydpå eller en tur til nærmeste strand. Peugeots veluddannede mekanikere gennemgår bilen fra A-Z og tjekker diverse sliddele og væskebeholdninger. Det betyder bl.a. kontrol af: Motorolie og motoroliestand, udstødning og ophæng, dæktryk og dækmønster, bremse- og servovæskeniveau, pollen- og luftfilter, kilerem og eventuel anhængertræk samt visuel kontrol af bremseskiver for og bag.


Sommertjekket giver ikke et stempel i servicebogen, men minimerer til gengæld risikoen for uventede og ubehagelige overraskelser på ferien – for kun 248 kr.

 

Originalt Peugeot tilbehør opgraderer bilens komfort og stil
Peugeots originale tilbehør er udviklet i Peugeots design – og testcenter, og det giver garanti både for sikkerhed og et stilfuldt design, der matcher bilen. Det komplette tilbehørsprogram giver mulighed for, at man kan customize sin Peugeot og give den sit helt eget personlige præg og opgradere med yderligere komfortudstyr. Alt originalt tilbehør testes i Peugeots udviklingscenter og har alle godkendelser fra EU og TÜV eller er DS mærket.
Peugeot fejrer sine 200 år med anvendeligt sommertilbehør til jubilæumspriser. Eksempelvis fås en original Peugeot tagboks til 2.995 kr. Den giver 380 ekstra liters rummelighed til sommertøj og badedyr, når bilens bagagerum allerede er fyldt op. Når tørsten melder sig i køen på de sydlandske motorveje, vil hele familien glæde sig over Peugeots termo/køleboks, der kan holde temperaturen nede på 6 grader og dermed sikre kolde vand til alle. Den fås fra 998 kr.


Går turen til det danske sommerland, tilbyder Peugeot plads til cyklerne med for eksempel en cykelholder til 2 cykler til en pris på 495 kr.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 4/6-2010 10:39 Fra nyhedsbrev Nr. 6/2010
Publiceret 10/5-2010 12:51 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Peugeot har forårsfornemmelser

Cool-kampagne med attraktive tilbud
Der er forår i luften og solen er blevet en hyppig gæst på den danske himmel. Peugeot har derfor skudt en Cool-kampagne bestående af 14 modeller med aircondition som standard til attraktive priser i gang. Et særligt forårstegn fra Peugeot er 107 Cool, der gør sig bemærket med smarte detaljer og aircondition til en skarp pris på 110.490 kr.

Peugeot 107 Cool
 Peugeots rappe bybil, 107, fås nu i en særlig 5-dørs udgave, som gør den lille bil endnu mere fræk og komfortabel: 107 Cool.
107 Cool har smarte blå detaljer indvendigt: Ringene omkring luftdysser og instrumentering er i blåt chrome-look, listen ved dørhåndtaget har samme blå look og indtrækket er sort med små blå prikker.
Som en ekstra komfortfeature er 107 Cool som standard udstyret med aircondition. Prisen er 110.490 kr., hvilket er en besparelse på mere end 50 % for aircondition.

Cool-tilbud med besparelser på op til 29.000 kr.
På turen ud i det blå eller på langturen til sydens sol er aircondition en uundværlig feature, som sikrer både bilens fører og passagerer optimal komfort. Derfor tilbyder Peugeot med sin Cool-kampagne aircondition som standardudstyr kombineret med skarpe priser på tværs af det brede modelprogram.

Den populære Peugeot 207 fås i tre Cool-varianter, der alle frister med en besparelse på 20.000 kr.: 207 5-dørs Comfort Plus 1,6 HDi 90 hk fås til kun 169.990 kr., 207 SW Comfort Plus 1,6 HDi 90 hk har nu en pris på 179.990 kr. og endelig kan man få den ekstra brændstoføkonomiske 207 99g  1,6 HDi 90 hk til 174.990 kr.

Også familie- og businessbilen, Peugeot 308, tilbydes med aircondition som standard til skarpe priser, der ligger 20.000 kr. under normalprisen. Peugeot 308 findes i hele fem forskellige Cool-udgaver, så uanset om man foretrækker 5-dørs eller stationcar, kan man finde en 308, der passer til familiens behov.
Eksempelvis fås Peugeot 308 5-dørs Comfort Plus 1,6 HDi 90 hk til 212.990 kr., 308 stationcar Comfort Plus 1,6 HDi 90 hk tilbydes til 227.990 kr. og er man til panoramaglastag frister 308 SW Premium 1,6 HDi 110 hk med en pris på 269.990 kr.

Er praktisk rummelighed og anvendelighed kodeordene, er Partner Tepee et godt bud på en bil, der opfylder den aktive families ønsker. Den fås fra 199.990 kr. for en Comfort Plus 1,6 HDi 75 hk. og det er en besparelse på hele 29.000 kr.

Der er desuden mulighed for at gøre en rigtig god handel på de rummelige og komfortable familiebiler 3008 og 5008.
Så spring ud i solen og tag hen til den lokale Peugeot forhandler. Cool-kampagnen gælder indtil 31. maj 2010.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 10/5-2010 12:55 Fra nyhedsbrev Nr. 6/2010
Publiceret 22/4-2010 07:11 Til udskrift | Send pressemeddelelse

Peugeot Danmark:

Peugeot Danmark har indgået rammeaftale

Adm. direktør for Peugeot Danmark, Flemming Bak, har netop underskrevet en rammeaftale med Forsvarets Materieltjeneste, der betyder, at Peugeot er udvalgt til at levere et antal 207´ere til forsvaret de næste år.


Med en vægtning på bl.a. sikkerhed og miljø er valget faldet på Peugeot 207 Comfort Plus 1,6 HDi. Den har opnået 5 stjerner i EuroNCAP´s sikkerhedstest og er kendetegnet af et højt sikkerhedsniveau, som bl.a. omfatter ESP, EBD (elektronisk bremsekraftfordeler), AFU (nødopbremsningssystem), automatisk katastrofeblink ved nødopbremsning og selealarm på forsæder.


Miljømæssigt er 1,6 HDi 90 hk som standard udstyret med fabriksmonteret partikelfilter. Den kører 22,2 km/l og har en CO2-udledning på 120 g/km.

Rammeaftalen mellem Peugeot Danmark og Forsvarets Materieltjeneste gælder foreløbig for 2 år, og samtidig er der indgået en 4-årig landsdækkende serviceaftale.

Flemming Bak, adm. direktør for Peugeot Danmark, udtaler: ”Vi er meget glade for, at forsvaret har valgt vores 207 i dette udbud og ser det i høj grad som en blåstempling ikke alene af vores produkt, men også af hele vores set-up omkring service og vedligeholdelse.”

En afgørende faktor i valget af Peugeot 207 har desuden været driftssikkerhed og lave vedligeholdelsesomkostninger. Herudover har Peugeot Danmark et bredt forhandlernet, der har stor erfaring i at håndtere storkunder med de særlige behov og krav, de stiller til reparationstider, lånebil etc.

 

Pressekontakt
www.peugeot.dk 
  
Janne Bock: +45 40 25 20 24
E-mail:
janne.bock@peugeot
E-mail : janne.bock@peugeot.dk

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 22/4-2010 07:34 Fra nyhedsbrev Nr. 6/2010
Publiceret 18/1-2010 13:45 Til udskrift | Send pressemeddelelse

K. W. Bruun Import A/S:

Samarbejdsaftale med Veolia og Greenwheels

iOnPeugeot ta­ger et of­fen­sivt skridt på el-bils om­­rådet: Sam­ar­bejds­aftale med Veolia og Greenwheels.

Peugeot har netop un­derskrevet to hen­sigts­erklæringer om samar­bej­de med de to euro­pæiske virk­som­heder, Veolia og Green­wheels, på Bruxelles Motor Show. Samar­bejdet skal fremme udviklingen af el-biler og innovative mobili­tets­servi­ces.

Der er samtidig indgået partnerskab med det europæiske projekt EVA (Electric Vehicles  for  Advanced Cities), som er et konsortium bestående af 23 euro­pæiske byer, bilproducenter og el-leverandører samt flere forsknings­institutter.

Peugeot, som er det mest solgte franske mærke på verdensplan i 2009, har tidligere vist sit potentiale som en seriøs spiller på el-bils marke­det og til dato har mere end 2000 kunder allerede bestilt en Peugeot i0n. i0n er Peugeots nye el-bil, der kommer på markedet til oktober 2010.

Disse samarbejdsaftaler viser Peugeots målsætninger om at være et skridt foran med innovative mobilitetsløsninger og erobre en bety­delig andel af el-bils mar­kedet. Peugeot forventer, at el-bils marke­det afhængigt af forskellige omstæn­digheder vil ligge på 1,5 – 3 % i 2015.

TRE VIGTIGE EUROPÆISKE SPILLERE I FORSKELLIGE SEKTORER

Samarbejdsaftalerne, som er underskrevet af Peugeots general­di­rek­tør, Jean Marc Gales, er indgået med vigtige partnere: Veolia grup­pen fra Frankrig, Greenwheels fra Holland og EVA projektet.  Disse partnere opererer på forskel­lige markeder, hvor de viser el-bilens mange muligheder og dens tilpas­ningsevne til forskellige brugerprofiler.

Aftalen med Veolia er et strategisk partnerskab, der omhandler:
- Levering af Peugeot i0n  til delebilsordningen Autolib
- Forskning i optimering af opladning af el-biler

Cyrille du Peloux, director for VEOLIA Transport, fortæller om aftalen: " Vores samarbejde med Peugeot vil styrke vores mulighed for at komme med et inno­vativt og konkurrencedygtigt tilbud til det store Autolib projekt. Dette projekt er en del af Veolias strategiske ambi­tioner vedrørende el-biler og bæredygtige transportløsninger.

Peugeots aftale med Greenwheels i forbindelse med deltagelsen i EVA projektet bygger videre på det gode forhold mellem Green­wheels og Peugeot, hvor Peugeot allerede har leveret mere end 1.000 biler til det hollandske selskab.

Udviklingen af den elektriske mobilitet og de udfordringer, der er forbundet med at levere innovative mobilitetsløsninger har ansporet Greenwheels til at søge Peugeots ekspertise på området og bestille Peugeot el-biler til sin delebilsordning. I første omgang skal flere hundrede Peugeot i0n rulle ud på de hollandske veje og senere følger Tyskland og Storbritannien trop.

Kampagne manager for Greenwheels, Gijs Van Lookeren, siger: ”Peugeot og Greenwheels har i dag underskrevet en hensigtserklæ­ring, som vil garantere os levering af el-biler, inklusiv Peugeot i0n . De to virksomheder samarbejder desuden i EVA konsortiet, som pt. indbefatter 23 europæiske byer. Greenwheels mobilitetssystem integrerer delebilsordning og offentlig transport i unik mobilitetsløs­ning og vi mener, at Peugeot i0n passer særdeles godt ind i denne løsning”

”Med disse forskellige samarbejdsaftaler og vores intensivering over­for BtB kunderne de næste par måneder, har Peugeot taget et væ­sentligt skridt på det voksende el-bils marked. Peugeot er en global spiller på hele transportmarkedet med et komplet modelprogram af personbiler, varebiler, scootere, cykler og mobilitetsservice”, fastslår Jean Marc Gales.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 18/1-2010 13:49 Fra nyhedsbrev Nr. 3/2010
Publiceret 2/12-2009 17:23 Til udskrift | Send pressemeddelelse

K. W. Bruun Import A/S:

Peugeot på COP 15 i København

Peugeots engage­ment i bæ­re­dygtig mobilitet nu og til de fremtidige ge­nerationer.

Peu­geot vil være til stede under det store klimatopmøde COP 15 i Køben­havn fra den 6. til den 20. december og deltager i to vigtige side events:

 

  • ”The Copenhagen Climate Exchange” i Øksnehallen fra den
      3. – 6. december
  • ”Bright Green” i Forum den 12. og 13. december.

 

Peugeot understre­ger med sin tilstedeværelse sin beslutning om at spille en afgørende rolle som en ansvarlig og socialbevidst virksom­hed og vil præsentere konkrete løsninger på en bæredygtig mobilitet i dag og i fremtiden.

På ”The Copenhagen Climate Exhange” og ”Bright Green” vil Peu­geot bl.a. præsentere konkrete eksempler på sin klimastrategi, der har som erklæret mål at reducere CO2-udledningen: Peugeot 207 99g - el-bilen iOn, som lanceres i 2010 og Peugeot 3008 HYbrid4, der er kommer på markedet i 2011 som den første HDi dieselhybrid.

Peugeot har gennem en årræk­ke engageret sig i at reducere bilin­dustriens aftryk på klima og miljø, og ved at være til stede under COP 15 understreger Peugeot sin vilje til at gå forrest i kampen mod klima­forandringerne.

Peugeot afholder pressekonference den 13. december 2009 kl. 10.00 i Tycho Brahe Planetarium i København under temaet:

”Peugeots sustainable Mobility Commitment towards today´s and future generations.”

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 2/12-2009 17:25 Fra nyhedsbrev Nr. 49/2009
Publiceret 22/8-2007 15:47 Til udskrift | Send pressemeddelelse

K. W. Bruun Import A/S:

Alm. Brands Aktiespil

I år er Peugeot ud­valgt som le­ve­ran­dør af den eks­klu­sive ho­ved­præ­mie i Alm. Brands aktiespil. Hovedpræmien er en sølv­farvet Peugeot 407 109 HK HDi Sport * til en værdi af 320.321 kr. Samlet er der mere end 300 præ­mier til en samlet værdi af over 500.000 kr.

KUN FOR PEUGEOT-EJERE: Alle Peugeot-ejere inviteres endvidere til at deltage i gruppedysten, hvor de 3 bedste investorer i Peugeot-ejere gruppen belønnes med en 4GB iPod nano MP3 afspiller fra Apple** (værdi 1.599 kr. pr. stk.).

Når du har tilmeldt dig, skal du logge på spillet på www.aktiespil.business.dk og klikke på "Gruppedysten" i menuen til venstre.

Her vælger du fane­bla­det "tilmeld". Her skal du som Peugeot-ejer tilmelde dig med føl­gende:

Gruppenavn: Peugeot-ejere
Adgangskode: Peugeot

Spillet løber frem til og med 23. oktober 2007. Vinderne af Peugeots gruppedyst får direkte besked den 24. oktober 2007.

God fornøjelse og god vind!

 

  * Bilerne kan være vist med ekstraudstyr, som ikke er inkluderet i prisen. Priserne er vejledende og kan variere som følge af Statens månedlige justeringer af registreringsafgiftssatsen.

** Vinderne af iPod''sene i Peugeot-ejere gruppen, vil skulle doku­mentere, at de ejer en Peugeot før præmien fremsendes.

 

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 22/8-2007 15:51 Fra nyhedsbrev Nr. 34/2007
Publiceret 28/4-2007 08:00 Til udskrift | Send pressemeddelelse

K. W. Bruun Import A/S:

Peugeot Danmark hilser omlægningen af registre­rings­afgiften velkommen

Regeringen har net­op fremlagt forslag om en om­læg­ning af bil­be­­skat­nin­gen for at redu­cere udled­ningen af CO2. Peugeot Dan­mark ser dette initi­ativ som et vigtigt skridt i den rigtige ret­ning for en mere miljøvenlig bilisme i Danmark, men bekla­ger samtidig den mini­male begun­stigelse af familieklassen.

Peugeot støtter CO2-reduktion
Peugeot har markedets bredeste udvalg af miljøvenlige biler med lav CO2-emission og derfor var det naturligt at indgå partnerskab med Miljøministeriet og Transport- og Energiministeriets omkring kampag­nen ”1 ton mindre”, der skal udbrede forståelsen af, hvor vigtig det er, at vi alle bidrager til at nedbringe udledningen af CO2.

Regeringens nye forslag om en omlægning af bilbeskatningen har bl.a. til formål at fremme markedet for mere brændstoføkonomiske biler og derved sikre en reduktion af CO2-emmission. Dette forslag falder helt i tråd med Peugeots miljøværdier og den udvikling Peu­geot gennem flere år har initieret for at ud­vikle bl.a. en miljø­venlig partikelfilter teknologi og effektive HDi-diesel­moto­rer med lavt brænd­stofforbrug.

Peugeots HDi dieselmotorer: En bonus for både miljøet og økono­mien
Peugeots HDi-dieselmodeller udleder 20-30 % mindre CO2 end gode benzinbiler og alene en udskiftning til HDi-dieselmotorer ville kunne spare Danmark 1.500.000 tons CO2 årligt.

Peugeot dominerer det voksende B-segment med de brændstof­økonomiske modeller 107, 206 og 207, der alle fås med HDi-diesel­motorer, som kører mindst 20,8 km/l og helt op til 24,4 km/l. Selv benzinudgaven af Peugeot 107 kører hele 21,7 km/l, og efter rege­ringens afgiftsomlægning vil dette belønnes med en pris på 98.021 kr. for en 107 Urban 1,0 liters med 68 hk, mens fraprisen for en 107 Trendy 1,4 HDi med 54 hk vil falde med cirka 23.000 kr. til 124.551 kr.
For klassikeren Peugeot 206 betyder ændringerne, at dieseludga­verne fremover vil være billigere end benzinudgaverne, hvilket giver en frapris på 136.699 kr. for en 206 Performance 1,4 HDi med 70 hk, mens prisen for benzinudgaven 1,4 75 hk vil starte fra 139.473 kr.
Peugeots flagskib i B-segmentet, Peugeot 207, der i dieseludgaven kører helt op til 22,2 km/l vil også falde i pris. En Peugeot 207 XR med 1,4 75 hk får en frapris på 155.645 kr., mens dieseludgaverne falder mærkbart i pris, således at 207 XR 1,4 HDi med 70 hk vil kunne fås fra 161.116 kr.

Billigere og mere sikre familiebiler
Regeringens målsætning er at fremme billigere og mere sikre familie­biler. Desværre vil afgiftsændringerne i høj grad negligere netop klassen af familiebiler, som bl.a. Peugeot 307 tilhører. Mens ændrin­gerne begunstiger den unge og ældre del af befolkningen, som er typisk målgruppe for B-segmentet, vil prisfaldet i 307-klassen være så minimal, at familierne rundt om i landet må føle sig forbigået. En 307 Performance med 1,4 88 hk falder med kun cirka 6.000 kr. på trods af et udmærket brændstofforbrug på 15,4 km/l, mens det også for 307-modellen er de effektive HDi-dieseludgaver, der falder mest i pris – eksempelvis vil en Peugeot 307 Performance 1.6 HDi med 90 hk få en frapris på 224.014 kr. efter afgiftsomlægningen.

Omlægningen af bilafgifterne har desuden til formål at styrke bilernes sikkerhedsniveau. Regeringen vil belønne 3. - 6. airbag samt de biler, der har opnået de maksimale 5 stjerner i EuroNCAP´s sikkerheds­test. Også på dette punkt har Peugeot et stærkt modelprogram, idet modellerne 1007, 207, 207 CC, 407, 407 Coupé og 807 alle har sco­ret 5 stjerner i crashtest, mens alle Peugeots personbiler (med und­tagelse af 107 og Partner) har hele seks eller syv airbags.

Med regeringens afgiftsomlægning er det nu blevet lettere at træffe det miljørigtige valg, uden at give køb på køreglæden. Det vi tilsyne­ladende stadig må vente på, som vil gøre en miljømæssig markant forskel her og nu, er biodiesel. Med indførslen af biodiesel ville man kunne spare op til 50 % CO2-udledning, og Peugeot Danmarks sam­arbejde med Statoil i efteråret om en gadetest af netop 30% biodie­sel viser, at det rent faktisk er muligt – hvis blot der var politisk opbakning bag.

Peugeot Danmark
Telefon 43 45 16 22,

Revideret 28/4-2007 08:25 Fra nyhedsbrev Nr. 17/2007
kode
Husk
LOG IND
Glemt koden?
Ny bruger?

PRESSEMEDDELELSER:

oversigtseneste

nyhedsbrev
TILMELD
FRAMELD

 

KATEGORIER
Additiver
au2parts
Auktioner
Aut. værksted
Autodiagnose
Autoimport
Autolakering
AutoPartner
Autoradioer
Autoservice
Autotransport
Autotransportør
Bilanalyser
Bilklubber
Biludlejning
Biludstillinger
Bilvask
Bilvaskeanlæg
Bilvurderinger
Bosch Car Service
Brugtbilvurderinger
Chassiser
Designcenter
Dæk
EDB-løsninger
Elbiler
El-bilproducent
Elektriske dele
Eneforhandler
Faglitteratur
Foreninger
Forhandlere
Forhandlerkæde
Forhandling
Fælge
GPS/Navigation
Hjælpematerialer
Højttalere
Import
Importører
Industriel bearbejdning
Industrikomponenter
Institutioner
IT-løsninger
Kassevogne
Kemiske produkter
Klargørings­center
Konsulentvirksomhed
Kølere
LAKexperten
Lakreparation
Leasing
Logistik
Logoplates
Marinekomponenter
Marketing
Minibusser
Ministerier
Motorrenovering
Motorrens
Motorsport
Multimedie systemer
Musikanlæg
Navigation
Nøgleringe
Online-løsninger
Organisationer
Pressemeddelelser
Pris
Prisberegning
Prisforhandling
P-skiver
Reklameartikler
Reservedele
Restaurationsbranchen
Rådgivning
Servicepartner
Servicerens
Skadecenter
SMS Service
Software
Specialopbygninger
Styling
Tilbehør
Tilsætningsstof
Transport
Tuning
Udstillinger
Undervognsbehandling
Varmeanlæg
Vask
Vejhjælp
Vitesse-racing
Værksted
Værktøj
Web-løsninger


annonce


annonce

 

2679 online Copyright © 2002-2024 autoteket • info@autoteket.dk annoncør-info