Et af den forgangne sæsons meget succesfulde og synlige samar­bejder fortsætter i det kommende år på de danske racerbaner. Det er samarbejdet mellem energiselskabet OK og asfaltbaneklassen Legend Car Cup.

Også i 2013 vil klassen køre under navnet OK Legend Car Cuppen, hvor det karakteristiske røde og hvide logo for Danmarks største energiselskab vil pryde bilerne i de største felter, som man oplever på de danske racerbaner. Her vil de tusindvis af tilskuere langs de tre permanente baner FDM Jyllandsringen, Padborg Park og Ring Djursland samt den midlertidige gadebane i Århus kunne opleve de spændende nærkampe, som også er blevet vist på landsdækkende TV.

At OK Legend Car Cuppen er en populær klasse, understreges af, at mere end 40 forskellige kørere deltog i kampen om sidste års mesterskab, hvor der i de enkelte mesterskabsløb ofte var over 25 startende pr. gang. Der kommer stadig nye biler og nye kørere til klassen, der køres med specialbyggede racerbiler, hvis karrosserier er 5/8-dels størrelse af udvalgte Ford- og Chevrolet-modellerne fra tredivernes USA.

Ligesom OK Legend Car Cuppen er toneangivende i underholdningen af det danske motorsportspublikum, så er OK også med til at sætte dagsordnen indenfor sit felt. Fra sine 670 tankstationer over hele landet leverer energiselskabet en fjerdedel af den benzin, som de danske bilister bruger, men herudover leverer man også andre typer energi som eksempelvis dieselolie, fyringsolie, naturgas og el.