Opel har fået priser og udstyr på plads for den nye ADAM, der kommer på gaden i Danmark i begyndelsen af næste år. Syv tommer farveskærm med mulighed for navigation og musiktjenester via en smartphone, bluetooth og aircondition er standardudstyr.

Når Opel ADAM kommer på gaden i begyndelsen af 2013 bliver det uden tvivl den bil på markedet med de største muligheder for personliggørelse. Der findes millioner af kombinationsmuligheder af farve, indtræk, udstyr og motorer, så man risikerer næppe at møde en bil, der er helt magen til ens egen.

Priserne for den nye ADAM begynder ved 149.990 kr. for ADAM JAM, der som alle andre varianter får syv tommer farveskærm med navigationsmulighed, bluetooth telefon og aircondition som standardudstyr. Opel forventer at en privatleasingpris på 1799 kr. pr. måned over 40 måneder med 25.000 kr. i førstegangsydelse vil tiltrække bilkøbere, der lægger vægt på en fast månedlig ydelse.

Ud over foreløbig 12 forskellige karrosserifarver, tre forskellige tagfarver, tre motorer og tre grundlæggende udstyrsvarianter - ADAM JAM, ADAM SLAM og ADAM GLAM – har ADAM er omfattende liste af ekstraudstyr, der gør det muligt at bygge sin helt personlige ADAM. Blandt andet er det muligt at få skakternet loft, stjernehimmel med lysdioder eller mørktonet glastag. I kabinen kan man vælge mellem forskellige farver på instrumentbord og rat, og selv hjulene kan personliggøres med en eller flere farvede hjuleger på alu-fælgene.

Opel ADAM får debut hos Opel forhandlerne i weekenden den 16.-17. marts, men i løbet af januar bliver det muligt at gå ind på www.opel.dk og designe sin helt egen ADAM. I Tyskland har det været muligt at designe sin egen ADAM på www.opel.de siden begyndelsen af november, og her har brugerne foreløbig designet 80.000 forskellige versioner af ADAM.