Her er billeder fra byggeriet af det nye bilhus i KoldingP. Christen­sen A/S i Kol­ding flytter i Dan­marks største Merce­des-Benz bil­hus!

P. Christensen A/S i Kol­ding flytter i super­moderne og større loka­ler. Mandag den 4. august står Danmarks største Merce­des-Benz bilhus færdigt – 7.500 m2 stort showroom og værksted.

P. Christensen A/S har i forbindelse med flytningen udvidet kraftigt – alene værkstedet i bilhuset vil have tæt på 50 service- og reparati­ons­pladser og vil rumme det sidste nye indenfor teknologi.

Bilhuset er bygget efter Mercedes-Benz’s nyeste kriterier til fremti­dens forhandlere og er derfor også en af de mest moderne i hele Europa. Udover Mercedes-Benz person-, vare- og lastbiler vil der også blive forhandlet og serviceret Smart, Chrysler, Jeep og Dodge.
 
Beslutningen om at bygge et bilhus af denne kaliber i Kolding har der ikke på noget tidspunkt været tvivl om. Det nye bilhus, der vil komme til at dække det meste af trekantsområdet, er placeret lige i centrum af det område i Danmark, der vil have mest økonomisk vækst over de kommende år. Med en placering blot et stenkast fra motorvejen vil det desuden kunne nås på ingen tid selv hvis man bor mange kilo­meter væk. P. Christensen A/S’s nye bilhus vil bidrage til væksten i trekantsområdet ved at skabe flere arbejdspladser på både salgs-, lager- samt værkstedssiden.

P. Christensen A/S i Kolding flytter Mercedes-stjernen allerede d. 31. juli og holder i den forbindelse lukket til og med den 3. august. Når der åbnes op på den nye adresse vil alt fungere, som det plejer, men der må forventes lidt flytterod. Den officielle åbning samt recep­tion vil blive holdt i slutningen af september.

P. Christensen A/S’s nye adresse i Kolding er Trianglen 11.

Fakta: P. Christensen A/S er Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep®, Dodge og Smart forhandler med hovedafdeling i Odense, samt afdelinger i Kolding, Haderslev og Padborg. P. Christensen A/S ejer samtidig 1/3 af Mercedes-Benz Starmark i Vejle, landets største center for eksklusive brugte personbiler. P. Christensen A/S er velkonsolideret og i stadig vækst. Der beskæftiges p.t. ca. 270 medarbejdere, og forventes for 2008 en omsætning på ca. 1.100 mio. kr. og et salg på ca. 2.300 køretøjer. Besøg os på www.pchristensen.dk.