Hyundai CoupéHyundai Motor Com­pany er en solstrålehistorie. Hyundai betyder ”moderne og frem­ad­rettet”, og siden virksomheden blev grundlagt i 1967, er der blevet produceret biler efter denne vision. I dag er mærket vokset til ver­dens syvende største med 50.000 ansatte og en årlig produktion på snart to millioner biler. Hovedkvarteret ligger i Seoul, Sydkorea, og Hyundai har højteknologiske produktions- og udviklingscentre i Asien, USA og Europa.

Bag succesen ligger hårdt arbejde. Hyundai har sat sig som mål at produ­cere biler af højeste kvalitet i et flot design med masser af udstyr - til en attraktiv pris. Dét har gjort Hyundai til et smartere bilvalg i 190 lande verden over.

Siden Hyundai kom til Danmark i 1992, har mærket været i konstant fremgang og er nu blandt danskernes mest foretrukne. Med 60 forhand­lere er der aldrig langt til service, og vi er stolte af at kunne yde 3 års garanti med ubegrænset kilometer samt 6 års garanti mod rustgen­nem­tæring. Forhør om de nærmere garanti bestemmelser hos din Hyundai forhandler.

Hyundai kan tilbyde et bredt program af person- og erhvervsbiler, udstyr, tilbehør og reservedele, som giver værdi for alle pengene. Og via Hyundai Finans og Hyundai Forsikring kan vi tilbyde nogle af mar­kedets mest attraktive finansierings-, leasing,- og forsikrings­løs­ninger til både private og erhvervskunder.

Specialuddannede mekanikere hos vore forhandlere sørger for, at ser­vice­eftersyn og reparationer udføres professionelt og til konkur­rence­dygtige priser. Kig ind til forhandleren, og lad det komme an på en prøve. Du er altid hjerteligt velkommen.