autoteket
  SØG
mandag  15/7-2024  uge 29
Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
Bentley
BMW
Bugatti
Cadillac
Chevrolet
Chevrolet-US
Chrysler
Citroën
Daihatsu
Dodge
Ferrari
FIAT
Ford
Honda
Hummer
Hyundai
Jaguar
Jeep
KIA
LADA
Lamborghini
Lancia
Land Rover
Lexus
Lotus
Maserati
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Rolls-Royce
Rover
SEAT
Skoda
smart
SsangYong
Subaru
Suzuki
SAAB
Toyota
Volkswagen
Volvo

Mercedessektionen

Til udskrift | Send bilmærke-side

DaimlerChrysler 
DaimlerChrysler er en af verdens ledende bil- og transportvirksom­heder med dertil hørende tjenester. Følgende personbiler indgår i produktporte­føljen: Mercedes-Benz, Maybach, Chrysler, Jeep®, Dodge og smart. Vi tilbyder finansielle og andre tjenester gennem DaimlerChrysler Services.

DaimlerChrysler har i dag en global medarbejderskare, en global base af aktionærer, globalt kendte varemærker og en global holdning. DaimlerChryslers strategi bygger på fire hjørnesten: globalt nærvær, stærke varemærker, en bred produktportefølje samt teknologisk overlegenhed. Se mere om DaimlerChrysler koncernen.

Velkommen til DaimlerChrysler
DaimlerChrysler er nummer et når det gælder kvalitetsbiler, markedsleder for off-roadere og MPV’er og verdens største producent af erhvervskøretøjer.
På det danske marked er DaimlerChrysler repræsenteret af både klassiske og nye, spændende mærker: Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep®, smart og Maybach.
DaimlerChrysler Danmarks opgave er at markedsføre, sælge og servicere koncernens produkter i Danmark. Det sker dels via vore egne forhandlere, dels via et net af autoriserede, selvstændige forhandlere.

Seneste nyheder
 
DaimlerChrysler AG’s bestyrelse har foretaget ændringer i virksomhedens topledelse.
Professor Jürgen E. Schrempp (60), koncernchef i DaimlerChrysler AG forlader virksomheden den 31. december, 2005
Dr. Dieter Zetsche (52) udnævnes som ny koncernchef i DaimlerChrysler AG fra den 1. januar, 2006
Thomas W LaSorda (51) overtager ledelsen af Chrysler Group fra den 1. januar 2006
Eric Ridenour (47) bliver den nye COO for Chrysler Group

Mercedes-Benz Danmark støtter kampagne mod spritkørsel

Mercedes-Benz Danmark lægger bil til, når Rådet for Større Færdselssikkerhed drager rundt i det danske sommerland for at møde unge ved festivaler og koncerter og fortælle om konsekven­serne af spritkørsel. Som producent af biler, hvor netop sikkerhed er i fokus, ønsker Mercedes-Benz også at bidrage til større opmærksomhed om sikkerhed hos trafikanterne.

Mercedes-Benz leverer skræddersyet Mercedes Sprinter som babyambulance til Falck

Mercedes-Benz har netop leveret en skræddersyet Mercedes Sprinter til Falck. Det er den første babyambulance af sin art i Danmark. Den er bygget fra bunden og forbedrer sikkerheden markant for transporten af nyfødte og for tidligt fødte børn.


Prinsesse Nathalie parat til terræn og by med ny Jeep

Med 40.000 km på landevejene har Hendes Højhed Prinsesse Nathalie, der er en af landets bedste dressurryttere, brug for en robust og komfortabel bil. Derfor har DaimlerChrysler Danmark A/S sponsoreret en ny Jeep Cherokee, så Hendes Højhed kan koncentrere sig om ridesporten. Med den nye Jeep får Prinsessen en bil, der både kan transportere Hendes Højheds heste og køre i besværligt terræn.

Ny Jeep Grand Cherokee
Antallet af bilproducenter, der producerer de såkaldte SUV-modeller vokser stadig. SUV står for det amerikanske Sport and Utility Vehicle, og beskriver en robust, praktisk og kompetent bil – både på og uden for alfarvej. Jeep har den længste og største tradition inden for området, og når den helt nye Grand Cherokee om kort tid debuterer på det danske marked, sætter Jeep en ny milesten, som de øvrige mærker får svært ved at nå frem til. 


www.mercedes-benz.dk - søg efter brugte og nye Mercedes til salg

kode
Husk
LOG IND
Glemt koden?
Ny bruger?


annonce


annonce


 

10500 online Copyright © 2002-2024 autoteket • info@autoteket.dk annoncør-info