Michael Lassen Auto­mobiler A/S blev etableret i år 2000 af Michael Lassen og Semler Gruppen i fællesskab. Bentley, Lamborghini, Por­sche og eksklusive brugte biler.

Selskabets aktiviteter er baseredes på Michael Lassens aktiviteter med salg og service af eksklusive brugte biler af alle relevante mærker, drift af Porsche Center Sjælland, import, salg og service af Bentley og Lamborghini samt Semler Gruppens import af Porsche. Disse aktiviteter udgør fortsat den fælles virksomheds forretnings­grundlag under navnene: Porsche Center Sjælland, Michael Lassen Automobiler, MLA A/S Gode faciliteter på Tagensvej I forbindelse med etableringen flyttede virksomheden ind i helt nye, topmoderne faciliteter ved Tagensvej i København N. Alle aktiviteter er klart adskilte og der er lagt vægt på at kunne yde optimal kunde­service i både salgs- og serviceaktiviteter. For eksempel er værkste­det et af Danmarks bedst udstyrede til at sikre hurtig løsning af selv de mest komplicerede problemer – også for andre mærker end Bent­ley og Lamborghini og Porsche.

Teamet og Semler Gruppens rolle

Michael Lassen er daglig leder for et kompetent team indenfor salg, marketing, service og reserve­dele. Semler Gruppen er repræsenteret ved to bestyrelsesposter, som udover normalt bestyrelsesarbejde også fungerer som strate­giske sparringspartnere og som kontakt­personer til Porsche ved strate­giske og kontraktlige tiltag. Yderligere kan virksomheden na­tur­ligvis trække på Semler Gruppens systemer, netværk og erfaringer efter behov. Læs mere om virksomheden, dens produkter og ydelser på www.mla.dk

 

www.porsche.dk