Hele 3 Le Mans vin­dere i elektrisk dyst på Øster­bro.

Verdens første 24 timers Le Mans løb i elektriske gokarts afhol­des på Østerbro den første week­end i de­cem­ber.

Du kan møde legen­da­riske kørere som Tom Kristen­sen, Jan Mag­nus­sen og Cas­per El­gaard, der alle har givet tilsagn om at del­tage i løbet.

Når ver­dens første 24 timers Le Mans løb med elektriske gokarts af­holdes på Østerbro har flere af verdens bedste kørere, der i den grad er kendt og respekteret i Le Mans sammenhænge, givet tilsagn om deres delta­gelse. 3 af de deltagende kørere, Tom Kristensen, Jan Magnussen og Cas­per Elgaard, har alle vundet det prestigefyldte 24 timers racerløb.

De 3 rutinerede Le Mans kørere vil stå i spidsen for hver deres teams, der i løbet har hver 2 elek­triske gokarts til rådig­hed. I alt dy­ster 6 teams i den elek­triske dyst. I spidsen for de øvrige 3 teams står Christoffer Ny­gaard, Allan Simonsen og Ronnie Bre­mer, der be­stemt heller ikke er ukendte i mo­tor­sports sammenhænge.

Se verdens bedste racerkørere i dyst live
Løbet afvikles den første weekend i december og skydes officielt i gang fredag eftermiddag den 4. december 2009 kl. 16.00. Om lørda­gen vil der fra kl. 09.00 og frem til løbets afslutning kl. 16.00 være åbent for interes­serede, der ønsker en ekstraordinær motorsports­oplevelse.

Ikke blot er det verdens første 24 timers løb i elektriske gokarts, men denne sammensætning af de ypperste racerkørere i dyst i Dan­mark er ligeledes unikt. Det nye gokartcenter starter i de lokaler, der tidligere tilhørte Københavns Auktioner i Æbeløgade 4 på Østerbro i København.  


annonce - klik på logo
Arcurio - Oldtimere i særklasse

Julehgaven - til ham

der har alt:

En ægte håndfremstillet Oldtimer fra arcurio - helt i særklasse - fremstillet af 3-4 forskellige træsorter i størrel­sesforholdet 1:12.

Meget anvendelig til runde fødselsdage, svendegave, jubilæer, julegave, vandrepokal, præ­mie til åbent hus og mange andre begivenheder, der skal fejres på en særlig og meget personlig måde.

www.arcurio.dk

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du me­ner, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante emailadresse og send samtidig en lille hilsen.