Den nye Superb, der vel at mær­ke først intro­­du­ceres officielt i Dan­mark i week­enden 20. - 21. september, er allerede nu kåret som årets job­bil af Dag­bladet Børsen i Børsen Biler 12. sep­tember 2008.

Feltet af kombattanter bestod af 10 stærke jobbiler, der blev udsat for alskens prøvelser af Børsens test team samt af 8 forskellige bru­gere af jobbiler.

Superb vinder årets jobbil kåring suverænt foran så kompetente kon­kurrenter som Audi A4 og Mazda6.

Den nye Superb udmærker sig især ved det unikke TwinDoor bagklap system, der i al sin enkelthed gør, at Superb på en og samme tid er både en sedan og en hatchback. Testen fremhæver også Superb for sine over­dådige pladsforhold og for komforten i kabinen, som er sær­deles vigtig for føreren, som jo tilbringer mange timer bag rattet. De fine køre­egenskaber samt den konkurrencedygtige pris betegnes og­så som væsentlige for­kla­ringer på, at Superb trækker op foran fel­tets andre deltagere.

"Vi er naturligvis meget stolte og beæret over den flotte titel" siger di­rektør for Škoda i Danmark Ulrik Schönemann. "At både journalister fra Børsen og nok så vigtigt brugerne af jobbiler har kåret Superb som årets jobbil 2008 i et felt af så stærke konkurrenter gør, at vi ser meget store muligheder for Superb på det danske marked," siger Ul­rik Schöneman.

Škoda er blandt de bedst sælgende bilmærker i Danmark, og sælger ud­over Superb også Fabia, som i mange år har været en af dansker­nes fore­trukne biler, samt den rummelige Octavia og den fleksible og funk­tionelle MPV Roomster - bilen med det nytænkende design. Både Fabia og Octavia har været årets bil i Danmark.

annonce - klik på logo
Alm. Brand Bilkredit

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.