autoteket
  SØG
søndag  23/6-2024  uge 25
Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
Bentley
BMW
Bugatti
Cadillac
Chevrolet
Chevrolet-US
Chrysler
Citroën
Daihatsu
Dodge
Ferrari
FIAT
Ford
Honda
Hummer
Hyundai
Jaguar
Jeep
KIA
LADA
Lamborghini
Lancia
Land Rover
Lexus
Lotus
Maserati
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Rolls-Royce
Rover
SEAT
Skoda
smart
SsangYong
Subaru
Suzuki
SAAB
Toyota
Volkswagen
Volvo

Chevroletsektionen

Til udskrift | Send bilmærke-side

Chevrolet – høj kvalitet til lave priser
Chevrolet har en lang tradition for at kombinere produkter af høj kvalitet til lave priser. Chevrolet er det største mærke i General Motors (verdens største bilproducents) portefølje, med en lang og succesfuld historie bag sig. Chevrolet dominerer markederne både i Nord- og Sydamerika, og på nuværende tidspunkt er Chevrolet det hurtigst voksende bilmærke i Asien og Europa. Chevrolet sælger mere end 3,6 millioner biler om året på verdensplan, og i dag benytter mærket med det ”gyldne plus” i logoet sig i høj grad af europæisk Know-How, design og europæisk producerede komponenter. Chevrolet lever efter at give kunderne en god oplevelse – udtryksfuldt design, gennemprøvet teknologi, kvalitet og værdi for pengene. Vi stræber efter at forstå dine behov og give dig mere, end du forventer, til en lavere pris. Chevrolet er med dig hele vejen.

Chevrolet – Europæiske rødder
Louis Chevrolet (1878 - 1941), søn af en schweizisk urmager, grundlagde "Chevrolet Motor Car Company of Michigan" 8. november 1911. Siden da har Chevrolet været synonym med høj kvalitet til lave priser. Chevrolet blev en del af General Motors Group i 1918.
Det flotte franskklingende navn Chevrolet, røber europæiske rødder. Men det var ikke kun manden selv – Louis Chevrolet (1878 – 1941), racerkører og bildesigner, der stammede fra Europa. Fra 1924 til slutningen af 1960’erne, blev næsten en kvart million biler samlet på fabrikker i Danmark, Belgien, Sverige, Schweiz, Tyskland og Polen.

Chevrolet – Danske rødder
Den 7. januar 1924 forlod den første Chevrolet bil General Motors danske fabrik i København. I alt blev der bygget 122.737 stk. Chevrolet biler på den danske fabrik, ca. halvdelen af dem, 58.894 biler var personbiler.
I 2005 er vi tilbage med et spændende nyt sortiment af biler, designet til de europæiske kunder.

Garanti på din Chevrolet
Alle Chevroletmodeller leveres med garanti på 3 år/100.000 km. Herudover yder vi 3 års garantidækning på eventuelle lakskader og 6 års garanti mod rustgennemtæring. Chevrolet yder samtidig 5 år/80.000 km på de elektroniske komponenter, som styrer bilens antiforureningssystemer. Så selv med et lille kørselsbehov er du som Chevrolet ejer godt sikret.

Lidt historiske facts
1911 grundlagde Louis Chevrolet (1878 – 1941) sammen med partneren William ”Billy” Durant (1861 – 1947) ”Chevrolet Motor Car Company of Michigan”
Louis Chevrolet forlod firmaet i 1914 på grund af en uoverensstemmelse med partneren Billy Durant vedrørende positioneringen af firmaet
Chevrolet blev en del af General Motors Group i 1918
For at koordinere de europæiske aktiviteter har GM Chevrolet et operativt europæisk center i Zürich, Schweiz. Derudover har Chevrolet et europæisk centrallager med reservedele beliggende i Holland.


www.chevrolet.dk - søg efter brugte og nye Chevrolet til salg

kode
Husk
LOG IND
Glemt koden?
Ny bruger?


annonce


annonce


 

2238 online Copyright © 2002-2024 autoteket • info@autoteket.dk annoncør-info