Lørdag d. 22. september inviterer Volkswagen til finalen i DM i Sæbekasseløb på Rådhuspladsen i København. Oplev bl.a. livekoncert med Niklas og Felix Smith, der er løbsleder. Se hvem af finalisterne, der render med titlen som Danmarksmester i Sæbekasseløb og hovedpræmien, en kør-selv-ferie til Disneyland Paris. Eller deltag selv i et intensivt 100-meter-race, hvor man bl.a. kan vinde en hel dag med ræs på Jyllands-ringen for fire personer, eller vær med i lodtrækningen om byg-selv-sæbekasse-kits.

Volkswagen, der står bag initiativet til de første officielle Danmarksmesterskaber i Sæbekasseløb nogensinde, garanterer spas og underholdning for hele familien, når vinderne af Danmarksmesterskaberne i Sæbekasseløb skal findes lørdag d. 22. september.

D. 22. september, er det så vidt: Danmarks bedste team i sæbekasseræs skal findes. Der dystes i to kategorier: Familieklassen og Entusiast-klassen. Det hele skydes i gang kl. 12.00 på Rådhuspladsen i København, hvor Niklas giver koncert og Volkswagen har omskabt en del af pladsen til sæbekasse-race-track. Vært og løbsleder på dagen er Felix Smith, der vil guide deltagere og tilskuer gennem en begivenhedsrig eftermiddag. Udover at se den intensive dyst om titlen som Danmarksmester, og opleve Niklas live, er alle velkomne til at stille op i en 100 m spurt med sæbekasse (stilles til rådighed af Volkswagen), hvor der bl.a. er en dag for fire personer, som racerkører på Jyllandsringen på højkant.

Finalen d. 22. september er kulminationen på en lang række lokale løb og regionsfinaler, der er blevet afviklet henover sommeren. Mere end 600 engagerede sæbekasse-byggere fra hele landet, har henover sommeren deltaget i de indledende heats. I august blev der afholdt 3 regionsfinaler i hhv. Aarhus, Roskilde og Kolding. I alt har 28 hold nu kvalificeret sig til den store finale på Rådhuspladsen i København, hvor der dystes om en tur for hele familien til Disneyland Paris til en værdi af 20.000 kr. Det er første gang, at Danmarksmesterskaberne i Sæbekasseløb bliver afviklet, men Volkswagen forventer at gentage succesen de næste mange år.

Hvad: Danmarksmesterskaberne i Sæbekasseløb
Hvornår: Lørdag d. 22. september kl. 12.00- 16.00
Hvor: Rådhuspladsen i København
Hvem: Alle er velkomne. Niklas optræder live og du kan selv dyste i et 100 m sæbekasse-ræs, hvor du bl.a. kan vinde en dag for fire personer ved Scirocco Cup på Jyllands-ringen. Eller deltag i lodtrækningen om et af de mange byg-selv-sæbekasse-kits, der også er på højkant.

Program for Finalen i DM i Sæbekasseløb, lørdag d. 22. september på Rådhuspladsen i København:
12.00  Velkomst ved Felix Smith og livekoncert med Niklas
13.00  Deltag i konkurrencen "100 m spurt i Sæbekasse", vind en dag med ræs på Jyllands-ringen
13.45  Lodtrækning om byg-selv-sæbekasse-kits fra scenen
14.00  Startskuddet til DM i Sæbekasseløb lyder!
16.00 Danmarksmestrene i Sæbekasseløb kåres med medaljer og præmieoverrækkelse på scenen
Herefter findes vinderne af byg-selv-sæbekasse-kits Felix kårer dagens hurtigste tid på "100 m sæbekasse-spurten"

Læs alt om Danmarksmesterskaberne i Sæbekasseløb på volkswagen.dk/saebekasse