Der er ganske kort tid til, at de mere end 790 ryttere og mere end 100 hjælpere drager af sted i en god sags tjeneste. ŠKODA er med hele vejen, som den udholdende hjælperytter, men også som stolt sponsor af 1. præmien i Team Rynkebys store konkurrence.

ŠKODA er igen i år sponsor for Team Rynkeby, der er et af landets største velgørenhedscykelløb med det formål at indsamle midler til Børnecancerfonden. Mange kendisser og et stort antal ukendte cykelinteresserede har stået i kø for at få lov til at deltage i den store udfordring, der ligger i at cykle hele vejen fra Danmark til Paris.

For at samle endnu flere penge ind til det gode formål har Team Rynkeby i samarbejde med ŠKODA iværksat en stor sommerkonkurrence, hvor 1. præmien er en flot ny ŠKODA Citigo 1,0 MPI Elegance til en værdi af 130.000 kr.

Det er alle de aktive Team Rynkeby deltagere, som har solgt i alt 5.000 lodder i form af en nøglesnor med et kort, der indeholder et nummer. Der er udtrukket 3 finalister, der inviteres til Team Rynkebys hjemby, Ringe, 1. september, hvor det bliver afgjort, hvem der er den heldige vinder af en ŠKODA Citigo. Alle lodder kostede 100 kr., og der er således indsamlet 500.000 kr. alene ved salg af lodder.

Ud over at sælge lodder har de mange ryttere også trænet ihærdigt frem til starten på Team Rynkeby touren i Ringe den 14. juli, Det kræver nemlig en del træning at køre de 1.200 km fra "Rynkeby" til Paris. Derfor vil man kunne se de mange forskellige teams på de danske landeveje i færd med at afpudse formen frem mod den store afgangsdag mod Paris og Champs Élysées. Og de er lette at genkende! - Alle rytterne kører nemlig i gult Team Rynkeby-cykeltøj, som blandt andet er prydet med det kendte ŠKODA-logo.

ŠKODA som hjælperytter
Som i Tour de France og i Giro d''Italia hjælper ŠKODA rytterne med at transportere bagage, cykeldele, læger og alt det som skal være med, når så mange cykleryttere er samlet. ŠKODA har stillet flere Octavia og Superb til rådighed for løbet, og udlodder altså også den nye ŠKODA Citigo. Det er den lille nye bybil, som er nem at parkere når pladsen er trang, og som er kendetegnet ved at være klassens mest rummelige og mest veludstyrede til prisen. Af samme årsag er ŠKODA Citigo, som koster fra 84.900 kr., også blevet kåret som Danmarks billigste bil af bilpriser.dk.

"ŠKODA har jo i mange år været en del af cykelsporten såvel internationalt som her i Danmark. ŠKODA henvender sig i høj grad til børnefamilierne, og derfor var valget nemt, da vi fik muligheden for at donere en ŠKODA Citigo som 1. præmie i Team Rynkeby-konkurrencen. Det er ŠKODAs håb, at bilen som 1. præmie har fået rigtig mange til at deltage og derved støtte det gode formål", siger ŠKODAs marketingchef Peter Lorenzen".

ŠKODA er mangeårig hovedsponsor for Tour de France, hvor ŠKODA stiller over 250 biler til rådighed for organisationen bag løbet. Lokalt er ŠKODA også sponsor af Post Danmark Rundt, motionsløb som Sjælsø Rundt og det genopstående Århus-København.

I 2011 indsamlede Team Rynkeby 9,7 mio. kroner til Børnecancerfonden.