Forsik­rings­sel­ska­bet har forlænget sit hid­tidige hoved­sponso­rat.

Midt under den tredje udgave af det historiske motor­sports­arrange­ment har Fonden Classic Race Aarhus kunnet under­skrive en treårig aftale med Aros Forsikring om hoved­sponso­ratet for løbet.

”Vi har været utroligt glade for vores samarbejde med Classic Race Aarhus,” siger adm. direktør for Aros Forsikring, Morten Dissing.

”Vi er et forsikringsselskab, der har familien Danmark som kernemålgruppe, og her passer Classic Race Aarhus perfekt. Det er et arrangement for hele familien. Der er noget for børnene. Der er noget for de voksne. Der er aktiviteter for alle typer køretøjer, hvad enten det er den moderne bil, den klassiske motorcykel og veteranbil, og det er alle sammen områder, som vi dækker forsikringsmæssigt.”

”For Fonden og alle de frivillige bag Classic Race Aarhus er det et utroligt stort skulderklap, at Aros Forsikring har valgt at forlænge sit hovedsponsorat. Ikke bare til 2013, men til 2015,” siger bestyrelsesformand for Fonden Classic Race Aarhus, Niels Brøchner. ”Det viser, at vi har skabt et arrangement, som man vil bakke op om.”