Michel Nykjær, Casper Elgaard og Allan Simonsen deltager i Classic Race Aarhus.

Normalt er det på racerbanerne i udlandet, at man kan opleve de førende danske racerkørere – hvad enten det er i VM- og NM-løb for standardvogne eller internationale sportsvognsløb som 24-timers løbet på Le Mans. Men for en weekend sætter en håndfuld af Danmarks toneangivende kørere hinanden stævne i direkte konkurrence.

Det sker i dagene fra den 22. til 24. juni, hvor Classic Race Aarhus køres, og her vil folk som Michel Nykjær, Næstved, Casper Elgaard, Aarhus, og Allan Simonsen, Odense, give opvisning i deres kunnen bag et rat.
Det sker dog ikke i deres normale, nutidige racerbiler men i en række ældre klenodier. Men endnu vigtigere er det, at de starter i samme løb, og det hører faktisk til sjældenhederne, at de er i direkte konkurrence!

Michel Nykjær har i de seneste par sæsoner således turneret hele verden rundt, hvor han har deltaget i verdensmesterskabet for standardvogne og opnået en andenplads blandt privatkørerne. I år banker han svenskerne i Scandinavian Touring Car Championship i en Chevrolet, men ved Classic Race Aarhus skal han køre i en Porsche 911 sammen med Nils Davidsen, Borup.

Casper Elgaard tog en sejr på Le Mans i 2009 og jagter i denne sæson sin femte DTC-titel. Men ved Classic Race Aarhus skal Vild-med-dans-vinderen køre en Porsche 911 sammen med Carsten Andersen, Fredericia.

Allan Simonsen er derimod en yderst sjælden gæst på dansk asfalt. Efter et Danmarksmesterskab i Formel Ford i slutningen af halvfemserne drog han til udlandet. Først til England, og så siden Australien, hvor han blev et stort navn i bl.a. de lokale standardvognsserier, og hvor han også har kørt rally. Siden kom Le Mans-debuten og nu er han en af de bedste Ferrari-kørere indenfor GT-racing. Det er dog en Porsche 356 Super fra 1960, han skal køre sammen med Flemming Viktor Andersen, Lystrup.