En ny prisberegner på lufthavnsparkering er nu klar til at tage kampen op mod de, ifølge brugerne på ParkeringInfo.dk, urimelig høje priser og give mere gennemsigtighed for kunderne når de skal finde en parkering ved Kastrup Lufthavn.

Prisen på lufthavnsparkering er urimeligt høj. Det er den klare tilbagemelding på en undersøgelse udført på ParkeringsInfo.dk, hvor brugerne i længere tid har kunnet stemme på, hvad de syntes om prisniveauet på lufthavnsparkering i Kastrup Lufthavn. Undersøgelsen taler sit tydelige sprog. Hele 60 procent af de besøgende, som har besvaret undersøgelsen, mener at prisen for lufthavnsparkeringen er urimelig høj og derudover mener yderligere 30 procent at prisen er høj. Et stort antal rejsende forsøger derfor at finde alternativer til de dyre parkeringspladser i Kastrup Lufthavn, men det kan ofte være svært at finde og sammenligne priser og parkeringsforhold.

En ny prisberegner på www.parkeringsinfo.dk vil i fremtiden være med til at skabe overblik og mere konkurrence på lufthavnsparkeringen ved Kastrup Lufthavn. Her kan man lynhurtigt skabe sig et grafisk overblik over alle de udbydere der har parkeringspladser nær Kastrup Lufthavn og sammenligne prisen og begynde bestillingen – og der kan være rigtig mange penge at spare!

Prøv prisberegneren på lufthavnsparkering her:
http://www.parkeringsinfo.dk/parkering-kastrup-lufthavn/priser-lufthavnsparkering.asp

Med prisberegneren forsøger www.parkeringsinfo.dk at skabe et mere gennemsigtigt fokus på de mere prisbillige parkeringsmuligheder, som oftest ligger hundredvis af kroner under standardprisen i selve lufthavnen. Skal man eksempelvis parkere en uge ved Kastrup Lufthavn varierer prisniveauet mellem 231 kr. for den billigste parkering og op til 1.800 kr. for den dyreste parkering. Den dyreste løsning ligger tæt op ad hovedterminalen mens det billigste alternativ kræver en tur, ét enkelt stop med metroen, som er inkluderet i prisen - også når du skal retur.

Parkering er altid en sur udgift, som man gerne vil være foruden. Jo billigere parkeringen er, jo bedre – så er der flere penge at bruge til feriens fornøjelser. Den prisbevidste familie kan derfor spare rigtig mange penge på parkeringen ved at benytte den nye prisberegner.