Manden bag Den Inter­natio­nale Racing Festival kender til betyd­ningen af rigtigt dæk­valg.

Med den netop overståede Internationale Racing Festival i København har manden bag det hele, racerkøreren Thorkild Thyrring, nu alt i alt overdraget 17,2 millioner kroner til godgørende formål. 

”Det er med glæde, at vi fra officielt hold er blevet informeret om, at den Internationale Racing Festival er den største enkeltstående, godgørende event i kulturlivet i Danmark,” betoner Thorkild Thyrring, der igen i år med støtte fra et stort, entusiastisk publikum satte ny rekord ved på to dage at indsamle 2.152.000 kroner til Røde Kors under arrangementet ved Carlsberg Bryggerierne.

”Yokohama servicerede med stor professionalisme de mere end 30 eksorbitant dyre og hurtige biler ved festivalen, og vi valgte Yokohama til opgaven, fordi de i forvejen har bevist, at de kan servicere de danske bane- og rallykørere med dæk og teknisk vejledning under krævende konkurrencer,” fortæller Thorkild Thyrring.

Privat kører Thorkild Thyrring en Mercedes-Benz SLK 350, som er fabriksmonteret med Yokohama ADVAN Sport, et premiumdæk der forener fornemme kurveegenskaber med fin komfort. Men Thyrring har eftermonteret et endnu skarpere dæk, Yokohamas ret nye ADVAN Neova AD08.  

”Japanske Yokohama er et high performance dækfirma i rivende udvikling. Og ADVAN Neova er et af de mest spor- og grebsikre dæk, der findes til landevejsbrug overhovedet. På min Mercedes nyder jeg et perfekt samspil mellem dæk og undervogn,” vurderer Thyrring. 

”Yokohama er blevet en seriøs spiller på markedet for dæk til de hurtigste biler,” supplerer direktør Kenneth Saust, Yokohama Danmark. ”Vi har de rigtige produkter, og vi har dem på lager til omgående levering fra dansk lager, så den krævende billist kan komme hurtigt videre”.

”Udover at Yokohama er fabriksmonteret på flere og flere hurtige personbiler og sportsvogne, sælger vi mange dæk til bilister, der ønsker sig det ultimative dæk til firma- eller privatbilen. ADVAN Neova er populært hos bilister, der af og til tager bilen til trackday på en racerbane. Det har ikke blot et enormt bid på tør vej, det udmærker sig også ved gode vådegenskaber og ret behersket slid under ekstrem brug. Flere af bilerne ved Racingfestivalen benyttede med held ADVAN Neova”, slutter Kenneth Saust.

Yokohamas high performance dæk ADVAN Sport og ADVAN Neova er i dag standardmontering på biler fra Audi, Bentley, Honda, Lexus, Lotus, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Porsche, Subaru, Tesla, Toyota og Volkswagen.