Koch hjul­udmålings­udstyr, der forhandles af firmaet TekCoach her i Danmark, har ved års­skifte intro­duceret generation 2 .

Hjuludmålingsudstyr til både person- og lastbiler. Udstyret er allerede kendt fra den nemme og hurtige betjening, men nu er det også muligt at beregne sporingen elektronisk. Koch udstyret garanterer også at alle hjul kører i samme retning efter en justering, da der her er tale om et ægte 4-hjulsudmålingsapparat. Udstyret koster desuden kun en brøkdel, hvad andet udstyr kan købes for her i Danmark.

Koch måleudstyret er godkendt af en lang række bilproducenter og anvendes også af det danske forsvar.

Udmåling af hjul og aksler er vigtig, for at nedbringe rullemodstanden og dermed formindske brændstofforbruget og CO2 udslippet. Dækslitagen bliver dermed også formindsket.

Med Koch udstyret kan man udmåle alle typer køretøjer fra den lille personbil til den meget store lastbil, over busser, anhængere, traktorer og meget andet. Specielt campingvogne har i mange år været forsømte, og derfor har Thomas Krebs fra firmaet TekCoach udviklet en simpel målemetode, for at sikre at campingvogne kører lige bag en bil, uden at de slingrer eller trækker bilen til side.

På hjemmesiden www.koch-laser.dk kan man se nogle videofilme omkring anvendelsen, samt finde mere information på udstyret.