Nordens største udbyder af natdistribution og reservedelslogistik DANX Group A/S, har sammen med LPR GmbH i Tyskland, SLS i Holland og Lagermax AED i Østrig, oprettet et fælles distributionsnetværk der tilbyder natlevering af reservedele i 18 Europæiske lande.

Under navnet European Service Logistics Association - ESLA - udbydes for første gang natdistribution direkte til servicebiler og værksteder i et sammenhængende Europæisk netværk. ESLA er registret i DANX’ danske hovedkontor i København, og med en central server hos AED i Salzburg. Salget varetages i de respektive lande.

Målet med samarbejdet et fuldt dækkende europæisk netværk hvor servicen er hurtigere og mere fleksible end de store internationale ekspresselskaber. Endvidere er samarbejdet ligeledes en udveksling af kundekontakter og knowhow. Mange serviceorganisationer efterspørger ikke blot natlevering af reservedele men også reservedelsdepoter, udleveringsteder, teknisk kurertjeneste og anden servicelogistik.

Fælles for medlemmerne i ESLA er et fokus på de enkelte kunders behov og en leveringssikkerhed der højre end 99,5 %.
.„Vi er stolte over at samle de meste velrenommerede selskaber inden for natdistribution. Den største fordel ligger i networking og udveksling af viden i blandt ESLA medlemmerne. Gennem ESLA tilbyder vi natdistribution og servicelogistik fra en kilde, fortæller Direktør Michael Bonnes hos LPR og bestyrelsesformand for ESLA.

DANX’ nordisk Direktør Bob Thorhauge tilføjer; ”DANX har gennem de seneste år manifesteret sig som den førende udbyder at natdistribution med årlige vækstrater på op til 45 %. Vores kvalitet og dækning i Norden er markant bedre end vores nærmeste konkurrenter, hvorfor vi har fundet det naturligt at samle os med de af vores europæiske kollegaer der ligeledes er best-in-class.”

Nye medlemmer er under evaluering for at kunne udbyde natdistribution i alle europæiske lande. De fire stiftende medlemmer har kontorer, lagere og distributionsnetværk i Belgien, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Danmark, Finland, Hercegovina, Holland, Kroatien, Luxembourg, Norge Rumænien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig.