Kia har endelig frigivet nogle officielle oplysninger om den helt nye Ray bybil, der fik sin officielle "online" premiere i sidste uge med udgivelsen af de første officielle billeder.

Salget af den nye KIA Ray starter i næste uge, og den vil udelukkende blive markedsført i Sydkorea, hvor den vil være tilgængelig med KIAs nye 1.0L Kappa motor.

I første omgang vil Ray kun være tilgængelige med den 1.0L trecylindrede benzinmotor. Senere vil bilen også få en fuld-elektrisk motor. Vi har ingen oplysninger om den fuld-elektriske model på nuværende tidspunkt, men vi ved, at den benzindrevne KIA Ray vil generere 78 hestekræfter. Sammen med den brændstofbesparende 3-cylindrede motor får man et 4-trins automatgear.

Med en samlet længde på 3.595 mm, en samlet bredde på 1.595 mm og en samlet højde på 1.700 mm, vil Ray tilbyde masser af plads inde i kabinen og sæder til fire voksne mennesker. For at lette indstigningen for bagsædepassagererne, indeholder den nye KIA bybil skydedør i passagersiden og en konventionel dør i førersiden.

2013-Ray vil blive udstyret med de nyeste sikkerhedsfunktioner såsom 6-airbags, ABS og VDC-system. Samtidig fås bilen med et væld af luksus funktioner, herunder opvarmet rat og sæder, dobbelt-zonet klimaanlæg, smart nøgle, Nøglefri start knap og super vision design i instrumenturene.