My Family bil stickers, sjove, søde og funky klistermærker som på rekord tid blev en gigantisk succes i Australien, er nu kommet til Danmark!

En serie af klistermærker-/stickers designet til at folk, kan skabe deres helt egen personlige sticker familie.

Konceptet stammer fra Queensland, Australien hvor det blev lanceret for mindre end to år siden, og My family bil stickers er siden blevet en gigantisk succes hos både kunder og detail forhandlere i Australien. Konceptet er nu også massivt på vej frem i store dele af verden og er allerede en succes i New Zealand, Japan, Sydafrika, Singapore, Tyskland, Canada, Skandinavien, Storbritannien og nu også klar til det danske marked.

"Vi har helt bevidst udarbejdet vores karikaturer, indenfor sunde, sjove hobbies og interesser, alle med gode familie værdier, som derfor appellerer til de fleste familier", siger brand skaberen Monica Liebenow fra The Sticker Family i Australien. "Familier findes i alle former og størrelser, hvorfor sortimentet i Danmark består af 94 forskellige karikaturer, herunder også en række kæledyr så du kan skabe din helt egen personlige og unikke familie kombination"

"Vi får allerede nu en fantastisk respons i Danmark og har modtaget flere forslag til nye karikatur , der sikkert vil medvirke til at udvide det danske sortiment hen over tid", siger Mick Clausen fra den danske agent TSF Danmark ApS. Stickers kan købes online på www.thestickerfamily.dk, ligesom vi søger og oprettet detailforhandlere i hele landet i den nærmeste fremtid. Stickers af familie medlemmer koster kr. 22,- og stickers af kæledyr koster kr. 15,- pr. stk.

Branded, ”The Sticker Family” er blevet varemærke registreret i Danmark sammen med udtrykket ”My Family” og designet af vore sjove karikatur stickers er beskyttet af copyright.

De er søde, sjove, personlige, kan anvendes rigtig mange steder, lette at montere, kræver ingen plads for at lagerføre dem og ikke mindst gør prisen at de henvender sig til den brede befolkning i alle aldersgrupper, en sjov gaveartikel eller en anderledes og personlig værtindegave!

Find os på Facebook - The Sticker Family Danmark!