Bridgestone har påbegyndt levering af B250 Ecopia dæk til standard­montering på Aston Martin Cygnet, der blev intro­duceret i Europa i september 2011. Den nye luksus bybil vil udelukkende blive monteret med Bridgestone B250 Ecopia dæk i størrelsen 175/60R16.

“Ecopia dæk leverer lav rullemodstand uden at gå på kompromis med allround præstationer. Det gør B250 til den perfekte partner for Aston Martin’s nye premium pendler bil” udtaler Didier Schneider, Vice President Original Equipment, Bridgestone Europe. “Bridgestone er stolt over at kunne udbygge sin langvarige forbindelse til Aston Martin til dette nye segment for små bybiler.”

Bridgestone Ecopia dæk anvender gummiteknologi, der reducerer friktion og varmeopbygning i selve dækket under rotation, således reduceres dækkets rullemodstand og dermed bilens brændstofforbrug. Ecopia’s afgørende fordel er, at den reducerede miljøbelastning er opnået uden at indgå kompromisser på sikkerheden og især bremseevne og køreegenskaber på våd vej.

Cygnet er en eksklusiv og kompakt pendlerbil, der er udført med design, håndværk og perfektionisme, som det forventes af en Aston Martin. Med næsten ubegrænsede valgmuligheder for design og tilbehør, er hver enkelt håndbyggede Cygnet luksuriøs og individuelt tilpasset.