Fords fleksible MPV, Grand C-MAX imponerede dommerkomiteen.

Den klassiske firmabil fik kamp til stregen, da Bilavisen og Business Danmark for nylig udnævnte årets firmabil. Faktisk var folkevognen meget tæt på at blive slået af Fords nyligt lancerede MPV-model Ford Grand C-MAX, der imponerede dommerkomiteen med komfort, indretning og ikke mindst beskatningsgrundlag, som ligger væsentligt under Passatens.

At Ford Grand C-MAX kom ind på en flot 2. plads i Årets Businessbil 2012  kommer ikke som en overraskelse for Ford. Grand C-MAX blev kåret til Årets Bil i Danmark 2011, og generelt er der ved at tegne sig et billede af, at biler i MPV-klassen langsomt men sikkert bider de klassiske firmabiler i haserne.

Rummer både business og børneflok
Folk bruger i stigende grad bilen til mere og andet end til jobbet, og der skal være plads til både arbejde og fritid.
Ford C-MAX kan bestilles i to forskellige versioner, hvor den største – Grand C-MAX – er udstyret med skydedøre og plads til syv. De to ekstra bagsæder egner sig bedst til børn, hvis det er en længere tur familien planlægger. Grand versionen er 14 centimeter længere end den normale C-MAX, hvilket kommer benpladsen til medpassagererne til gavn – og højner komforten. Siddehøjde i C-MAX er lidt højere end i de fleste biler, og gør det nemt at få overblik i trafikken.

Automatisk parkeringssystem for kun 7.500 kroner
For blot 7.500 kroner ekstra får du Fords smarte parkeringspakke med i købet. Det semi-automatiske parkeringssystem med parkeringssensor for- og bag gør det til en leg at parallelparkere.
Når parkeringssystemet slås til scanner bilen automatisk siden af vejen og fortæller når der er plads til en parallelparkering. Herefter informeres der om hvorvidt der skal sættes i bakgear, bremses eller sættes i første gear – men selve styringen af parallelparkering klarer bilen helt selv, mens føreren sidder med hænderne i skødet!
Den mere klassiske firmabil Ford Mondeo indtog 3. pladsen. Den nye Mondeo har fået et designmæssigt løft både over og under overfladen. Det nye komfortniveau bemærkes og Mondeo kan samtidig udstyres med Fords nye avancerede køreteknologier. Mindre synlige, men så meget desto vigtigere - er de hurtigere og brændstofeffektive motorvarianter med lav CO2-udledning. Design og teknologi spiller harmonisk sammen, så den samlede køreoplevelse bliver endnu bedre.