Det tyske magasin Auto Bild har til sin årlige vinterdæktest taget 12 dæk i dimensionen 225/45 R17 med til det nordlige Sverige, hvor de tilfrosne søer byder på ideelle forhold til en direkte sammenligning af dækkenes egenskaber. Bridgestone Blizzak LM-32 kom ud af testen med ekspert vurderingen "Vorbildlich" (eksemplarisk).

Dækkene skulle demonstrere deres evne til at bremse og styre på sne, såvel som på våde og tørre veje. Derudover var dette års test udvidet til også at omfatte kategorien "omkostninger", hvor dækkene blev vurderet efter slidstyrke, rullemodstand og pris/kilometer.

“Overbevisende allround talent med særdeles god trækkraft på sne” (Auto Bild)
Auto Bild fandt kun to dæk i kategorien "eksemplarisk". Auto Bild''s eksperter fandt, at LM-32 især var overbevisende på grund af dækkets "velbalancerede køregenskaber med præcis styring på tør og våd vej". De beskriver dækket som et “overbevisende allround talent med særdeles god trækkraft på sne”. Desuden opnår LM-32 fine karakterer for dets brændstofbesparende rullemodstand, som gav en andenplads i disciplinen og sendte dækket direkte op på testens sejrspodie. LM-32 opnåede også højeste karakter for trækkraft. Den generelt store trækkraft gør at dækket ubesværet mestrer glatte og snedækkede hældninger.