Danmarks førende auktionshus for salg af brugte biler, BCA, fejrer i september måned sin 39 års fødselsdag i Danmark. Udover at fejre dagen kan BCA også glæde sig over fortsat fremgang. Derfor lancerer de i anledning af fødselsdagen et nyt koncept.

På fødselsdagen kan auktionshuset BCA både skåle for den modne alder - 39 år, men også glæde sig over at være i vækst. Siden 2005 har BCA haft en eksplosiv stigning i antal biler under hammeren.
”Det er helt fantastisk. Vi slår alle rekorder for 6. år i træk,” jubler Peter Worsøe, der er auktionarius hos BCA.

Fødselsdag med fornyelse
Det er ikke uden grund, at BCA fortsætter fremgangen. Én af BCA styrker er, at de er del af en stor og succesfuld europæisk auktionsgruppe med over 40 auktionscentre. Det har blandt betydet, at man har kunnet opnå samarbejdsaftaler med store internationale bilfabrikker, importører, udlejnings-, leasing- og finansieringsselskaber og store flådeejere. Aftalerne bringer et stigende antal biler gennem auktionshallen i Vejle.

Og nu kan BCA igen præsentere en ny samarbejdspartner, nemlig Fleggaard Leasing.
I samarbejde med Fleggaard lancerer BCA på fødselsdagen et helt nyt tiltag under tirsdagens bilauktion. Fleggaard leverer nemlig 100 attraktive biler, hvoraf de 70 sælges uden afgift. Bilerne udbydes på et nyt sektionssalg lige efter afslutningen af varevogne.
BCA er sikre på, det bliver en succes. ”I forvejen har vi erfaring med rene taxfree auktioner, og de tiltaler et stadig stigende publikum. Ikke mindst på tværs af grænserne,” forklarer Peter Worsøe.
Fremover vil der på den ugentlige auktion være et fast sektionssalg med biler uden afgift.

Gør et kup over kaffen
Dagen, og det nye tiltag, skal selvfølgelig fejres. Fødselaren ønsker nemlig at indvie deres mange og trofaste kunder i festivitassen. Derfor byder auktionshuset, tirsdag d. 20. september, på kaffe og blødt brød i forbindelse med den vanlige ”tirsdagsauktion” i lokalerne på Bugattivej i Vejle. Denne dag deler de også selv gaver ud, såfremt man er én af de heldige vindere i Gæt prisen konkurrencen. Auktionarius, Peter Worsøe, udvælger fra morgenstunden fem biler, som man skal gætte hammerslagsprisen på. Konkurrencen foregår løbende mellem 10.30 til ca. 13.30 De tre, der kommer tættest på priserne, vinder en flot præmie – nr. 1 et lækkert wellness weekend ophold på Comwell i Brejning.
Så mød op, mærk stemningen og gør et godt køb, mens du nyder kaffe og kage.

Yderligere information
Kontakt Peter Worsøe eller Chr. Sankel på 75858300 for yderligere information om køb af biler uden afgift.

Fakta
BCA Autoauktion på Bugattivej i Vejle er en del af Europas førende auktionsgruppe indenfor auktion over brugte biler, motorcykler og varevogne. Besøg de fysiske auktioner eller deltag ”Live Online” via hjemmesiden www.bca.dk hvor du kan byde direkte. Med et årligt udbud på omkring 35.000 biler, har auktionscenteret i Vejle for længst markeret sig som Danmarks førende - og dermed også toneangivende for hele den danske autobranche. Derfor er BCA Autoauktion A/S stedet, hvor køretøjer omsættes professionelt, hurtigt og til højeste markedspris.