Der er nu 3 medarbejdere i Euromasters nybyggeri på Sletten. Centerleder Mathias Frederiksen, der her flankeres af sine to medarbejdere, forventer yderligere udvidelser i fremtiden.Cen­tret på Slet­ten, der mest er kendt for at være eks­perter i dæk, får sta­dig flere kun­der inden for auto­repara­tion. Der­for har man netop ansat meka­nike­ren Ole Øster­gaard Jensen, der har over 25 års bran­che­erfa­ring fra lokale virk­som­heder.

To år efter flyt­ningen til nybyg­geriet på Slet­ten ved Holste­bro Sten­hug­geri er den lokale Euro­master-filial nu klar til at tage endnu et vækst­skridt. Denne gang udvides medarbejderstaben. Dæk- og autocentret har således netop ansat 48-årige Ole Østergaard Jensen, der med sine mere end 25 års erfaring er et kendt ansigt blandt Holstebro-områdets bilister. Igennem 15 år arbejdede han som mekaniker hos Hydro Texaco på Frøjkvej, og siden overtog han Vestbyens Auto på Banetoften, som over en årrække voksede til 10 ansatte. Tidligere har han repareret lastvogne hos Iveco.

– I 2006 besluttede jeg at sælge mit firma og blive lønmodtager i stedet, og herefter fik jeg arbejde hos en fabrik, der fremstiller alufacader. Jobbet her har været spændende og alsidigt, men jeg har savnet hverdagen med biler, mekanik og sorte fingre, siger den erfarne mekaniker, der i det nye job hos Euromaster så rigeligt får sine ønsker indfriet. Han er nemlig netop ansat for at styrke virksomheden inden for autoreparation og -service, som ifølge centerleder Mathias Helbo Frederiksen igennem den seneste tid har været et stort vækstområde.

– Vi har jo været i Holstebro i mange år og står stærkt på dækområdet. Samtidig får flere og flere øjnene op for, at vi også servicerer biler på lige fod med autoriserede værksteder og til noget lavere priser, hvilket har givet mange nye kunder. Derfor har det været nødvendigt at ansætte en ekstra mand, og Ole er perfekt til jobbet, siger han.

Kørestolshjul, mejetærskerdæk – og alt herimellem
Ole Jensen og hans kolleger er ikke bange for at kalde sig eksperter i dæk – det står der ligefrem også under deres logo. – Vi er vant til at arbejde med både kørestolshjul, mejetærskerdæk – og alt herimellem, smiler den nyansatte mekaniker. Han finder det helt naturligt også at satse på autoreparation, når man kalder sig dækekspert.

– De to ting hænger jo uløseligt sammen, og hos os får man totalservice. Det sker tit, at vi opdager problemer som fx slidte bremser i forbindelse med dækskift. Den slags har vi stor erfaring i, for vi har alle tre en baggrund som mekanikere. Dæk- og autocentrets to andre medarbejdere, kollegaen Lars Pape Jensen og centerlederen Mathias Frederiksen, har nemlig igennem hele deres karriere arbejdet som automekanikere, indtil de begge startede hos Euromaster for 5 år siden.

– Uanset hvilket bilmærke man kører, har vi både erfaring og testudstyr. Vi tilbyder alle former for autoreparation og fejlfinding samt skift af bl.a. bremser, batterier, olie og støddæmpere. Desuden er vi godkendt til at udføre serviceeftersyn på lige fod med mærkeværkstederne. Hos os kan man både spare penge og beholde sin nyvognsgaranti, siger Mathias Frederiksen, der fremhæver VW-koncernens produkter som et særligt kompetenceområde.

– Audi, VW, Seat og Skoda er de mærker, vi har arbejdet allermest med. Men uanset fabrikat kan man trygt overlade sin bil til os, og vi udfører gerne reparationer og servicetjek til fast pris, lover centerlederen.

Totalservice kan føre til flere nyansættelser
Selvom autobranchen nu atter vejrer morgenluft, hører udvidelser af medarbejderstaben stadig ikke til dagens orden. Mathias Frederiksen forventer dog, at den positive udvikling i hans center vil fortsætte, så der i fremtiden bliver basis for yderligere nyansættelser.

– Vi oplever stort potentiale i at samle stærke kompetencer inden for dæk og autoservice i ét center med fokus på både sikkerhed og service; og stadig flere forbrugere opdager de kvalitetsmæssige og økonomiske fordele ved både at lade os passe på deres dæk og resten af bilen. De fysiske rammer er på plads, og der kunne i fremtiden sagtens blive basis for at ansætte yderligere mekanikere.