I den første week­end af au­gust afvik­les det årlige Copen­hagen Histo­ric Grand Prix i Fælled­parken i Køben­havn. Her vil man ikke blot kunne opleve en masse klas­siske og histo­riske racer­biler. Man vil også kunne komme helt tæt på Suzuki Motor­sport og – for en stund – blive en del af et af lan­dets mest frem­træ­dende rally­teams!

”Selv om vi nor­malt ikke ope­rerer inden­for den histo­riske del af motor­spor­ten, så er Suzuki Motor­sport med ved årets Copen­hagen Histo­ric Grand Prix, sim­pelt­hen fordi vi ønsker at støtte op om en god sag,” siger team­chef Anders Lysen fra Suzuki Motor­sport.

”Suzuki Motorsport kommer med helt sit set-up, som det kendes fra rallysportens hastighedsprøver, og så tager vi aktiv del i Race for Riget – den velgørende publikumsaktivitet, der er på programmet.”

Race for Riget foregår både lørdag den 6. og søndag den 7. august, og her kan man købe sig til en plads i højresædet på en af teamets rallybiler. Lige præcis dér, hvor co-driveren normalt sidder fastspændt og under et rally er fuldt optaget af at læse op af noterne og give køreren de vigtige instrukser om forløbet af vejen foran.

”Til Copenhagen Historic Grand Prix skal man bare sætte sig ind og nyde turen. Vi skal nok finde vej,” siger Anders Lysen, der sammen med Suzuki Motorsports to andre chauffører Kenneth Madsen og René Harms skal sørge for at holde teamets Suzuki Swift-modeller til ilden rundt på den to kilometer lange racerbane rundt om Fælledparken.

”Vi lover at give publikum en sjov og anderledes oplevelse samtidig med, at de støtter Børn- og Ungeafdelingen på Rigshospitalet. Det er noget, som alle får glæde ud af. Både giver og modtager.”

Udover at deltage i publikumsaktiviteten Race for Riget vil Suzuki Motorsport gennem hele weekenden være til stede med hele sit set-up. Her vil man samtidig løfte sløret for en nyhed – nemlig den nye Suzuki Swift Maxi, man senere i år vil indsætte i kampen om Danmarksmesterskabet i rally.