Dæk­kæden Euro­master, der i for­vejen findes på Rebs­lager­vej, har fået endnu en afde­ling i Aal­borg-områ­det. Hjule­man­dens Dæk­center i Skal­borg er nemlig pr. 1. juni blevet en del af Euro­master-fami­lien.

Euro­master har netop ud­videt sin til­stede­værel­se i Aal­borg. Fra 1. juni har aal­borg­enser­ne – ud over i den eksisterende filial på Rebs­lager­vej – også fået adgang til kædens pro­duk­ter og services hos Hjulemandens Dækcenter på Anker Engelunds Vej i Skalborg. Dækcentret, der fortsat ejes af den erfarne branchemand Jan Mølbach, er nemlig blevet Euromaster Partner og vil fremover indgå i kædens filialnetværk på lige fod med de øvrige 42 afdelinger i Danmark.

– Vi glæder os til samarbejdet med Hjulemandens Dækcenter, som i høj grad deler vores værdier og krav til kvalitet og kundeservice, siger adm. direktør Henrik Bitzer, Euromaster Danmark A/S. Han lancerede for et år siden det nye kædekoncept Euromaster Partner, og dækcentret i Aalborg er det tredje i rækken af selvstændige samarbejdspartnere. – Det er altafgørende for os at finde de helt rigtige partnere til at komplementere vores kædeejede centre, og vi har en ambition om fortsat at udvide vores netværk, når muligheden for et stærkt partnerskab melder sig. Partnerne skal leve op til høje faglige og servicemæssige standarder, ligesom deres beliggenhed skal passe ind i vores øvrige netværk. Alle de kriterier opfylder Hjulemandens Dækcenter til fulde, vurderer Henrik Bitzer.

Hjulemanden forventer vækst
Også hos Hjulemandens Dækcenter har man store forventninger til partnerskabet med Euromaster. – Vi får en stor, professionel organisation i ryggen, der har etablerede aftaler med landsdækkende kunder som fx leasingselskaberne. Sammen med Euromasters stærke brand og omfattende markedsføring åbner det mulighed for øget kundetilgang, siger indehaver Jan Mølbach, der således forventer vækst i de kommende år.
Han fremhæver også kædens store udvalg af dæk og fælge i alle prisklasser – herunder specielt Michelin-gruppens højkvalitetsprodukter – og at Hjulemandens Dækcenter fremover i lighed med de øvrige Euromaster-centre vil tilbyde sine kunder en gratis dæktilfredshedsgaranti. – Euromasters stærke brand og produktprogram giver sammen med vores erfaring og personlige service en rigtig stærk platform for fremtidig vækst.

Mere end dæk
Ifølge Jan Mølbach muliggør samarbejdet synergi samt øget fleksibilitet. – I Euromaster-centret på Rebslagervej tilbyder de sporing samt dæk til lastvogne, busser, landbrugsmaskiner og entreprenørmateriel. Det gør vi ikke her, så vi har allerede henvist en hel del kunder til Rebslagervej. På samme måde kan vi fremover give vores kunder større fleksibilitet i perioder med spidsbelastning. Kan man ikke komme til i det ene center, kan man sikkert i det andet.
Han understreger, at værkstedet på Anker Engelunds Vej i lighed med de øvrige Euromaster-centre ikke kun arbejder med dæk. – Vi tilbyder også mekanisk arbejde på både person- og varevogne, herunder serviceeftersyn, olieskift samt udskiftning af bremser og udstødninger.