Det er nu muligt både at be­grænse for­bruget af vand og kemi­kalier, når bilen skal gøres ren og skin­nende. En ny serie bil­pleje­produk­ter fra danske Alaska A/S, tager nemlig ud­gangs­punkt i plante­rigets effek­tive ren­gø­rings­midler. Fælles for dem er også det lave vand­for­brug, og at de er base­ret på bio­logisk ned­bryde­lige natur­produk­ter.

Med Alaska Eco-Care serien bliver det muligt at rengøre og pleje bilen, både inde og ude, på en ny og skånsom måde. Alaska Eco-Care er baseret på biologisk nedbrydelige naturprodukter, der samtidigt er meget effektive og begrænser vandforbruget.

Vask bil uden brug af vand
Spar på vandet og glem besværet med børsten og vandslangen. Alaska Eco-Care Quick Car Wash er et nyt produkt, som indeholder alt, hvad der skal til for at rengøre, pleje og give et flot skin på alle ydre dele af bilen – herunder lak, ruder og hjul. Det unikke ved Alaska Eco-Care Quick Car Wash er, at det fungerer uden brug af vand. Man sprayer blot på det område, man vil behandle, og tørrer over med Alaska Eco-Care Microfiberklude. Det gør bilvask til et mindre tidskrævende projekt, og samtidig sparer man på vandet.

Stribe af specialprodukter til grønne bilejere
Trænger bilens forskellige dele til en mere grundig rengøring og pleje, så omfatter Alaska Eco-Care serien også en stribe special-produkter, som er målrettet forskellige opgaver. Fælles for dem er, at de er baseret på naturlige, biologisk nedbrydelige produkter såsom soja, kokos og palmeolie.

• Quick Wax med carnaubavoks for ekstra dybde og glans – spray på og tør af, glem alt om langsommelig polering
• Textilrens som renser stof og tæpper i bilen og efterlader kabinen uden rester af kemikalier
• Vinduesrens som giver krystalklare ruder og spejle
• Fælgrens, effektiv rengøring af både alu- og stålfælge
• Chrome & Metal Polish renser, polerer og giver en flot skinnende overflade.
• Vinyl Make Up giver nyt liv til bilens vinyl, beskytter og giver delene deres oprindelige udtryk tilbage
• Læder Pleje renser, plejer og beskytter lædersæder og – møbler.

Microfiberklud giver fuldt udbytte af Eco-Care produkterne
Til Alaska Eco-Care serien hører også en microfiberklud, som egner sig perfekt til produktseriens midler. Microfiberklude har den særlige egenskab, at de indkapsler snavs og væske i stedet for at skubbe det rundt, som en traditionel bomuldsklud. Brug af microfiberklude er derfor meget vigtigt for at opnå det helt perfekte resultat, når bilen skal shines op.

Det behøver heller ikke at koste en formue at vælge grønne bilpleje produkter. Alle 8 produkter i Alaska Eco-Care serien koster 59,95 for 475 ml. Microfiberkludene koster 39,95 for en pakke med 2 stk.