Det nye koncept: DSL Vejhjælp - sikker hjælp døgnet rundt - gør tilbudspakken  til kunden på Dæk Specialist værkstedet  endnu mere komplet.

Dæk Specialisternes Landsforening har indgået en landsdækkende samarbejdsaftale med Dansk Autohjælp A/S, som flere end 100 dækspecialist værksteder nu tilbyder deres kunder. En vejhjælpsaftale kan tegnes på dækspecialist værkstedet for kun 350 kr. for et helt år. Med DSL Vejhjælp sikres kunden assistance på stedet, hvis bilen ikke kan køre starte eller køre, når teknikken svigter. Lykkes det mod forventning ikke for Dansk Autohjælp at få startet bilen op, så er transport til nærmeste DSL-medlemsværksted for både bil, fører og passager inkluderet.    

DSL Vejhjælp - udvidet med dækning i hele Europa 
For kun 200 kr. mere er der yderligere en række uheldssituationer, som abonnementet dækker - og hjælpen ydes så i hele Europa.      

"Det er dejligt, at vores medlemmer med det nye koncept nu kan tilbyde den samlede helpakkeløsning til deres kunder, som mange andre i autobranchen gør. Så udover at være de der kan og ved mest om bilens sikkerhedsfaktor nr. 1 - dækkene, så er den nye vejhjælps ordning en god ekstraydelse at kunne tilbyde kunderne. I forvejen tilbyder de fleste af vore medlemmer jo kunderne både serviceeftersyn, bremseeftersyn, klimaanlæg eftersyn og klargøring af bilen til syn, så det var kun naturligt også at få denne gren med på tilbuds træet " siger Volker Nitz, Dæk Specialisternes Landsforening.    

Ingen klausuler - alle kan få DSL Vejhjælps abonnement
"I modsætning til andre ordninger, skal kunden hos vores medlemmer ikke tegne en forsikring eller f.eks. få udført et serviceeftersyn for at få adgang til DSL Vejhjælp. Dette er et gode for de kunder som ikke ønsker at betale for én ydelse for at få adgang til en anden. Og har man måske en lidt ældre bil, så er her en god mulighed for at sikre sig hjælp til en fornuftig pris, hvis uheldet skulle være ude", slutter Volker Nitz.
 
På foreningens hjemmeside www.dsl-tyres.dk kan man let søge de Dæk Specialist værksteder, der landsdækkende tilbyder DSL Vejhjælp og naturligvis læse alle detaljer om vejhjælps ordningen.