Euro­master i Silke­borg flyt­ter fra den nuvæ­rende belig­genhed på Stage­højvej – men kun få hund­rede meter. Den 1. marts rykker dæk­kæden ind hos Jysk Hjul & Auto­service på Gran­højvej, der udvi­der til dob­belt stør­relse.

Kun 700 meter adskiller Euromasters nuværende center i Silkeborg og Jysk Hjul & Autoservice på Granhøjvej 12, som dækkæden går sammen med den 1. marts. Firmaet er nemlig blevet Euromaster Partner og vil fremover indgå i kædens filialnetværk på lige fod med de øvrige 42 afdelinger i Danmark. Det betyder, at de to centre i Silkeborg flytter sammen, og at Euromaster-kunder fra starten af marts skal henvende sig på Granhøjvej i stedet for på Stagehøjvej.
– Partnerskabet med Jysk Hjul & Autoservice muliggør stor synergi, som vil bidrage til at give kunderne den bedst mulige oplevelse, forklarer Christian Jakobsen, der er operationel chef hos Euromaster Danmark. Han vurderer, at samarbejdet vil sikre silkeborgenserne det størst mulige udvalg samt en optimal service. – Det handler om merværdi for kunden. Forbrugerne lægger vægt på rådgivning, kvalitet og gode tilbud; og de krav er vi med sammenlægningen nu endnu bedre rustet til at imødekomme.

Bliver dobbelt så stort
Også hos Jysk Hjul & Autoservice har man store forventninger til sammenlægningen af de to dækcentre, der betyder, at værkstedet både fordobler sit areal og sin medarbejderstab. – Når vi overtager alle kunderne fra centret på Stagehøjvej sammen med dækhotellet derfra, får vi behov for ekstra kapacitet. Derfor fordobler vi medarbejderstaben og udvider vores pladsareal med 3000 m², forklarer centerleder Thomas Hemmingsen, der ser frem til at komme ind under Euromaster-paraplyen.
Han fremhæver kædens store udvalg af dæk og fælge i alle prisklasser – herunder specielt mærkerne Michelin, BFGoodrich og Tigar – og at Jysk Hjul & Autoservice fremover i lighed med de øvrige Euromaster-centre vil tilbyde sine kunder en gratis tilfredshedsgaranti, når de køber nye dæk til bilen. – Kombinationen af Euromasters stærke brand og produktprogram med vores egne unikke servicetilbud giver os en rigtig stærk platform for fremtidig vækst.

Mere end dæk
Thomas Hemmingsen understreger, at der ikke kun arbejdes med dæk på Granhøjvej. – Vi tilbyder også mekanisk arbejde på både person- og varevogne, herunder serviceeftersyn, olieskift samt udskiftning af bremser og udstødninger. Derfor har vi nu indføjet ordet ’Autoservice’ i firmanavnet.
Ifølge Centerlederen tilbyder Jysk Hjul & Autoservice flere serviceydelser ud over det sædvanlige. – Vi kan hente og bringe kundernes biler på deres bopæl eller arbejdsplads, og samtidig tilbyder vi muligheden for allerede nu at forudbestille sommerdæk. Hvis man i forvejen har sine fælge til opbevaring hos os, kan vi gøre dem klar med de nye sommerdæk, så man er køreklar på et øjeblik, når tiden er inde til dækskift. Desuden er der mulighed for lånebil, mens vi har kundebiler inde til reparation.
Afslutningsvist gør Thomas Hemmingsen opmærksom på, at sommerdæk, som kunder har til opbevaring hos Euromaster på Stagehøjvej, automatisk overflyttes til Granhøjvej.