Messen fordoblede i 2010 besøgstallet til 8.491 gæster og bliver i år atter udvidet.Trans­port­udstil­lingen Vest­fyn Træk­ker fort­sætter frem­gangen. Arran­gemen­tet vokser igen i år betrag­teligt, og næsten alle stand­plad­ser er nu afsat.

Nu er det sik­kert og vist: Gæst­erne på årets trans­port­udstil­ling i Ejby vil kunne besøge flere end 110 stande. Da messen fik råde­ret over et yder­ligere areal på 30.000 m², blev stand­antal­let udvidet med knap en tredjedel, og de fleste af dem er allerede nu solgt. – Selvom arrangementet først løber af stablen i slutningen af maj, har vi lige nu kun 8 ledige pladser tilbage. Dermed har vi rundet de 110 tilmeldinger og forventer, at samtlige 119 stande i løbet af få uger vil være afsat, siger arrangør Per Mikkelsen, direktør hos VBG Group Sales.

26 nye stande
På de 26 nye standpladser kan man bl.a. møde virksomheder som Axel Ketner, Fontenay og SJ Container. Derudover har også brancheforeningen International Transport Danmark (ITD) meldt sig under fanerne. Det skyldes ifølge kommunikationschef Nikolaj Stig Nielsen positive erfaringer hos datterselskabet FDE A/S.
– Vores handelsvirksomhed, FDE, har deltaget tre gange med positivt udbytte. Navnlig efter den betydelige vækst i besøgstallet er udstillingen en stærk kontaktflade til vognmænd og chauffører fra hele Danmark, som bliver eksponeret for alle vore tilbud til transportbranchen. Det gælder fx de attraktive forsikringsløsninger, der udbydes i samarbejde med Tryg. På dette års messe deltager ITD og FDE med en fælles stand. – Brancheorganisationen og handelsselskabet tilbyder bl.a. en samlet og højaktuel løsning, som kan hjælpe vognmændene med at få godt styr på det vanskelige køre-hviletidsområde. Den ser vi frem til at præsentere på messen.
Blandt de nye udstillere er også Finans Nord, der med en balance på 8,3 mia. er Danmarks største udbyder af leasingløsninger til transportbranchen. – Vi plejer at være med som besøgende. Derfor ved vi, at messen er et godt udstillingsvindue, og det vil vi nu udnytte til at skabe endnu tættere kontakt til branchen, siger regionsdirektør Tommy Svendsen. Han vil på Vestfyn Trækker især sætte fokus på operationel leasing. – Mange vognmænd efterspørger lige nu rendyrkede lejeaftaler, så her vil vi byde ind med et godt alternativ til finansiel leasing. Samtidig står vi klar til at fortælle om vores samarbejde med Codan omkring transportforsikringer.

Firmaudflugt i hyggelige rammer
Messens besøgstal nærmest eksploderede sidste år til omkring 8.500 gæster. Udstillerne kunne dermed glæde sig over en fordobling i antallet af potentielle kunder på deres stande. Vognmand Aksel Junker fra Hejnsvig var dog ikke blandt de mange førstegangsbesøgende, for han inviterer hvert år sine medarbejdere med til messen i Ejby. – Vi gør det til en slags firmaudflugt at køre derover om lørdagen. Der er mulighed for at tilbringe nogle timer sammen i hyggelige rammer og hilse på de folk, man kender i branchen. Samtidig kommer jeg typisk selv igen søndag for at se nærmere på det mest interessante. Det kunne fx være en mulig ny bil eller sættevogn.
Vognmanden mener, at Vestfyn Trækker på flere punkter udmærker sig i forhold til andre transportmesser. – Det er den eneste udstilling, hvor vi tager os tid til at se det hele. Det skyldes den centrale beliggenhed, at messen er godt arrangeret, og at udstillerskaren er alsidig.

Vestfyn Trækker, der afholdes udendørs ved motorvejen i Ejby, har igennem en årrække været Danmarks mest besøgte professionelle transportmesse. Arrangementet afholdes i år fra den 27. til 29. maj med over 110 bemandede stande. Messen fordoblede i 2010 besøgstallet til 8.491 gæster og bliver i år atter udvidet. www.vestfyntraekker.dk