Mads Chris­tensen klip­per snoren til køben­havn­ernes egen luksus­event i Tap•1 week­enden 25.-27. feb­ruar. 95 udstil­lere er klar til at vise det vild­este af luksus, kvali­tet og drømme.

”Vi er rigtig glade og stolte over, at Mads Chris­tensen har sagt ja til at stå for åbning­en af CPH Life­style 2011. ’Blære­røven’ er selve indbe­grebet af den kær­lighed til luksus, kvali­tet og drømme, som CPH Life­style drejer sig om. En livs­nyder, en provo­katør og en spas­mager, som tør sparke hårdt og kær­ligt til vores kede­lige hver­dags­vaner,” siger Bjarke Nielsen og Jimi Kristensen fra Frontlife, der står bag CPH Lifestyle 2011. De 95 udstillere er klar med et overflødighedshorn af mode, boligindretning, gourmet, biler, hifi, møbler, vine, rejser og andre luksusoplevelser.

Bryllupskjole til 180.000
Karim Design i Store Kongensgade har specialiseret sig i haute couture og pret-a-porter, og har gennem 35 år været en populær leverandør af kjoler til danske VIP’er. Karim Feyzi er selv i Danmark i øjeblikket for at gøre en særlig brudekjole klar til CPH Lifestyle. Det bliver håndlavet perfektion med broderi, østrigske bjergperler og silke. Kjolen har en pris på mellem 170.000 – 180.000 kr.

Boform sætter fokus på indretning og design
Boforms model Line er tegnet af snedker og grundlægger Ove Skou for 30 år siden, og holder sig 100 % til devisen, at form følger funktion. Mellemrummet mellem fronterne fungerer som greb, og det giver et helt enkelt og rent udtryk, som i starten af ''80-erne var banebrydende og blev grundlaget for Boforms klassikerstatus. Model Line er siden blevet løbende opdateret og raffineret.
På CPH Lifestyle får designet lov at fremstå helt rent. Alle lakerede flader er hvide, men i forskellige glansgrader, der fanger og reflekterer lyset. Der er tilsat små stænk af sølv og krom, der fremhæver og binder så forskellige overflader som lak, marmor og tekstil sammen. I dette køkken er hvidevarerne synlige. Mieles nye designlinie ICE er til gengæld som skabt til dette stilrene køkken.

Eksklusiv mørkristet luksus til danske kaffeelskere
Danskerne er blandt de nationer i verden, der drikker mest kaffe. Og gennem de senere årtier er vi for alvor begyndt at interessere os for kaffe af nye varianter og af bedre kvalitet. Det kan du smage et eksempel på ved CPH Lifestyle, når ZOÉGAS serverer mørkristet luksuskaffe.
Bønnerne i ZOÉGAS kaffe udvælges fra kaffeplantager i Østafrika og Sydamerika for at give den fineste smagsoplevelse til passionerede kaffeelskere. Kaffebønnerne mørkristes, hvilket fremhæver selv de mindste smagsnuancer. Kun bønner af højeste kvalitet tåler denne mørkristning, hvilket er en garanti for en kaffe oplevelse ud over det sædvanlige. Smag den nye, mørkristede kaffe, der netop er kommet til salg i Danmark.