Kron­prin­sens nye luksus­motor­cykel. Lyd­anlæg til 37 milli­oner. Ver­dens første Fair­trade-guld. Udstil­lerne over­går hin­anden med vilde ny­heder og produk­ter til køben­havner­nes egen luksus­event.

Der er kun få uger til at gæst­erne vrim­ler ind i TAP1 for at opleve den vild­este luksus, man kan tænke sig. Og de mere end 95 udstil­lere har virke­lig lagt sig i selen for at give gæst­erne en endnu vild­ere oplev­else.

Dansk luksus­motor­cykel til Kron­prin­sen
Lauge Jensen er navnet på en helt igennem dansk motorcykel. Typegodkendt med så mange variationsmuligheder, at der nærmest er tale om noget så umuligt som en custombygget seriegodkendt håndlavet motorcykel.

På CPH Lifestyle præsenterer Lauge Jensen tre nybyggede motorcykler, hvor den ene har et helt unikt royalt touch, da den er designet i samarbejde med H.K.H. Kronprins Frederik. Det bliver første og eneste gang offentligheden får den usædvanligt smukke motorcykel at se. Nøglerne overdrages først til kronprinsen i løbet af foråret.

Manden bag den helt specielle motorcykel er den danske motorcykelbygger Uffe Lauge Jensen, For ca. seks år siden begyndte han at skabe motorcykler, der først og fremmest var hans egen vision af, hvordan en motorcykel burde se ud. Resultatet er en usædvanlig gennemført motorcykel, der som noget ganske særligt kan tilpasses den enkelte kundes egne drømme og ønsker om, hvordan sådan en cykel skal se ud. Priserne starter omkring den halve million.

37 millioner kroner for verdens dyreste audio-system
Hele 5 millioner euro … eller lidt over 37 millioner kroner. Det er prisen for den dyreste udgave af et nyt audiosystem, Organic Harmony fra Shape Audio. Så er den også kun fremstillet i et enkelt eksemplar, og vejer omkring 215 kg, fremstillet i massivt 18K guld. Kan mindre gøre det, fås den også i massivt sølv til 500.000 euro. Eller i massiv bronze til en bagatel af 63.000 euro, eller en lille halv million danske kroner.

Det er bronzemodellen, vi får at se på CPH Lifestyle 2011, men teknisk er alle modeller ens. Flot formede og strømlinede skulpturer i massive ædle metaller. Systemerne fremstilles i begrænsede oplag. Bronzemodellen laves kun i 99 eksemplarer. Alle eksemplarer er håndbyggede og indeholder både omnidirektionale stereohøjtalere og effektfulde forstærkere på 1000 W, så der kun skal tilsluttes en lydkilde, f.eks. en mp3-afspiller eller en computer. Og lyden skulle efter sigende være uovertruffen.

Fairtrade guld er en verdensnyhed på CPH Lifestyle
Det er kun få dage siden at en guldmine i Columbia som den første i verden opnåede den fælles Fairtraide og Fairmining certificering i verden. Så nu er det muligt at købe guld, der tager hensyn til arbejdere og miljøet. Det glæder især smykkedesigner Anna Moltke-Huitfeldt, der længe har brugt guld fra minen i Oro Verde. Hun kalder det et kæmpe skridt i den rigtige retning for fair og respektfuld handling fra ''det første led''.
”For smykker har det en ekstra dimension, fordi det som oftest er en gave givet i kærlighed. De mennesker som arbejder i Oro Verde-minen er stadig fattige, men de arbejder for et bedre liv, et liv i respekt for dem selv, deres børn og kommende generationer, og for bevarelse af det miljø og den egn de lever i og af. Det projekt hvorfra jeg køber mit guld er desuden økologisk, dvs. at guldet udvindes uden brug af giftstoffer.”

Glade arrangører
”Det er helt fantastisk og kommer til at overgå sidste års event med flere længder. Vi er glade for at udstillerne vil være med til at hæve overliggeren endnu engang og vise, at der både er plads og råd til at drømme stort,” siger Jimi Kristensen og Bjarke Nielsen fra Frontlife, der står bag luksuseventen CPH Lifestyle 2011.