Nedtæl­lingen er i gang til årets luksus­event 25.-27. feb­ruar i Tap•1. Boli­ger til 15 milli­oner og op­efter, biler til 2 milli­oner. Pelse, cham­pagne, motor­cykler, desig­ner­møbler. Køben­havn er klar til den vil­deste luksus.

Når 90 udstil­lere invi­terer køben­havner­ne på en week­end med den vild­este luksus, bliver det et sandt overflødighedshorn af livsstil, design, rejser, mode, velvære, skønhedsprodukter, gourmet, interiør og andre eksklusive oplevelser.

Jaguar til et par millioner
En af bilhistoriens fineste juveler er den legendariske Jaguar XJ. I 2009 blev en helt ny fortolkning af klassikeren præsenteret i London af talkshowværten Jay Leno under stor mediebevågenhed. I september sidste år blev et begrænset antal leveret til de første kunder, men nu får københavnerne lejlighed til at nyde modellen på nærmeste hold.
Jaguar Danmark AS viser nemlig Jaguar XJ 5,0 V8 premium Luxury i farven Indigoblå metallic med cashew indtræk. Pris: 2.105.000 kr.

Bolig til 15 millioner … mindst
Det dyreste produkt, der præsenteres på CPH Lifestyle, er nok boligerne fra Villa Joy Exclusive. Der er tale om internationale koncepthuse i den absolut tunge klasse. Byggepriserne starter omkring 15 millioner, men afhængig af kundernes specifikke ønsker kan prisen nemt nærme sig 35 millioner eller mere. Villa Joy Exclusive har klart et internationalt sigte med en bevidst international arkitektur, der trækker på det bedste fra hele verden. Men der er dog bygget nogle huse her i landet, blandt andet Villa Joys referencehus på 575 kvadratmeter i Vedbæk, der blandt andet har egen bar med undervandsvindue til spapoolen udenfor.

Pelse, motorcykler, møbler
Listen over oplevelser for både ham og hende er lang. Sten Bergström viser en high-fashion chincillapels til 379.000, Briancon kommer med verdens bedste champagne fra Krug til 15.000. Der er luksushøjttalere til 480.000, der er eksklusive designermøbler fra Erik Jørgensen, der er smukke Leica-kameraer og ikke mindst de danske specialbyggede luksusmotorcykler fra Lauge Jensen.

Fyld lidt luksus i tilværelsen
”Sidste år viste vi både i København og Aarhus at danskerne stadig har drømme. Og begge gange har udstillerne fortalt om gode handler, så der er endda også råd til at opfylde drømmene. Vi er glade for at være en event, der appellerer til den gode smag og inspirerer til at fylde lidt luksus i vores tilværelse igen,” siger Jimi Kristensen og Bjarke Nielsen fra Frontlife, der arrangerer CPH Lifestyle.