På fotoet ses fra venstre Peter Møller Jensen - Škoda, Janne Olsen, Claus Ottesen - SMC Biler og Torben Færk, Kræftens Bekæmpelse. Foto: Michael Koch, Nordjyske MedierVind­eren af hoved­præ­mien fra Støt Bryst­erne indsam­lings­showet, Bryst­Galla 2010 er nu fundet. Janne Olsen fra Aal­borg blev den hel­dige vinder af en hvid Fabia Combi Green­line fra Skoda.

En meget glad Janne fik over­rakt sin Fabia Combi af dis­trikts­chef Peter Møller Jensen fra Škoda, direk­tør Claus Otte­sen fra SMC Biler i Aal­borg og den lokale repræ­sen­tant fra Kræf­tens Bekæm­pelse Torben Færk.

Faktisk var det mest bare for at støtte Kræftens Bekæmpelse, men når man nu havde muligheden for at deltage i konkurrencen om en helt ny bil, så var det jo dumt at lade være, tænkte Janne, da hun sendte sms’en af sted. Derfor var overraskelsen og glæden stor, da Janne nogle dage senere blev ringet op af Kræftens Bekæmpelse, som fortalte at hun var den heldige vinder af en Skoda Fabia Combi Greenline.

”Jeg er medlem af kræftens Bekæmpelse, og jeg støtter altid forskellige gode formål, men det er jo helt vildt, at man ved at støtte en god sag pludselig har vundet en spritny bil,” siger Janne og fortsætter, ”faktisk har jeg aldrig vundet noget før, ikke engang en sidegevinst i banko, så jeg løb jublende rundt, næsten som når man ser lottoreklamer.”

Škodas direktør Henrik Blom er også rigtig godt tilfreds med at have støttet den gode sag. ”Vi er nu sponsor for Støt Brysterne indsamlingen for 3. år i træk, og vi er stolte af at kunne give et væsentligt bidrag i form af en Škoda Fabia Combi GreenLine til så flot et indsamlingsresultat. Vi føler oprigtigt, at Støt Brysterne er en meget vigtig sag, der vedkommer rigtig mange familier. Og da Škoda er et udpræget familiemærke, føler vi os forpligtet til at være en del af indsamlingen”.
 
Škodas bidrag var som nævnt familiebilen Škoda Fabia Combi GreenLine, der er kendetegnet ved at have en særdeles effektiv brændstoføkonomi og samtidig en beskeden CO2 udledning. Den veludstyrede Škoda Fabia Combi er klassens mest rummelige bil og har klassens største bagagerum. Sikkerheden er i top med eksempelvis antiudskridningssystemet ESP og 6 airbags som standard.

Indsamlingsshowet BrystGalla 2010 blev afholdt den 30. oktober og blev vist direkte på TV3. Showet markerede afslutningen på en måned med indsamlinger, lokale og nationale aktiviteter, auktioner og events til fordel for Støt Brysterne, som er Kræftens Bekæmpelses årlige kampagne til fordel for kampen mod brystkræft.
I alt blev der i år samlet 21,2 mio. kr. ind mod de 17,6 mio. kr., der blev indsamlet i 2009.