Honda Motor Co Ltd har netop med­delt, at Hondas hybrid­bil CR-Z har fået til­delt titlen som Car of the Year Japan 2010-2011 af Japan Car of the Year Forret­nings­ud­valg. Den sporty CR-Z hybrid for­ener en 1,5-liters i-VTEC motor og Honda’s Integ­rated Motor Assist ™ (IMA ®) system med et pro­gres­siv og dyna­misk design, som sikrer spæn­dende og sporty køre­egen­skaber samt en frem­rag­ende brænd­stof­øko­nomi.

Takanobu Ito, President og CEO for Honda Motor Co, Ltd, udtaler: ”Vi er meget stolte over, at CR-Z er blevet valgt blandt et stærkt udvalg af nye modeller, som Car of the Year Japan 2010-2011. Denne pris viser, at offentligheden har anerkendt Honda’s ønske om at kombinere ekstraordinære miljøresultater med en ”fun-to-drive” hybridbil til en overkommelig pris, samt Honda’s ønske om at udbrede glæden ved at eje og køre en bil. Vi mener også, at denne pris til CR-Z afspejler den sande værdi af en samlet indsats fra vores forretningspartnere og de mange andre, der støttede CR-Z’s udvikling og produktion.


Fremadrettet ønsker Honda at skabe mere glæde til en endnu større andel af kunder.”Gennem de 31 år, som Japan Car of the Year har eksisteret, har Honda vundet prisen 11 gange, hvilket gør Honda til det mest vindende mærke gennem tiderne i Japan. Da arrangørerne sidste år fejrede 30 års jubilæum, blev Honda Jazz 2001-modellen tildelt den særlige pris som ”Best 3rd Decade Car.”
Honda har siden 2000 vundet Japan Car of the Year hele 6 gange. Dette beviser den avancerede teknologi og det trendsættende koncept og design bag Hondas produkter.