Fords nye fami­liebil er blandt de syv nomi­nerede til titlen som "2011 Euro­pean Car of the Year"

Motor­jour­nalis­ternes Klub Dan­mark kårede i sidste måned ny Ford C-MAX til "Årets Bil i Dan­mark 2011".
Ford C-MAX - en sporty og sam­tidig prak­tisk MPV med appeal til alle, der værd­sætter unikke køre­egen­skaber og en sports­lig op­sæt­ning.
Hele ni gange til­delte jour­nalis­terne de maksi­male 10 point til C-MAXen, der både kommer i en fem-sæders ver­sion og i en lidt større ver­sion; Grand C-MAX med syv sæder og skyde­døre.
 
Men ikke nok med det - Ny Ford C-MAX er netop blevet nomi­neret og er med i kap­løbet om  titlen som "2011 European Car of the Year". I alt syv biler er nomineret.  Jurypanelet består af 59 førende motorjournalister fra 23 europæiske lande. Vinderen offentliggøres den 29. november. 

Ford S-MAX vandt titlen tilbage i 2007. I 2008 fik Ford Mondeo en tredjeplads og sidste år blev Ford Fiesta en flot nummer to.
Mens vi venter på afgørelsen kan du læse mere om ny Ford C-MAX her: http://www.ford.dk/Presse/C-MAX_AaretsBil
 
Ford C-MAX kommer i to udstyrsversioner - Trend og Titanium. Motorprogrammet spænder vidt og der kan vælges mellem 9 forskellige varianter af diesel- og benzinmotorer.
Den nye Ford C-MAX, lander hos alle landets Ford-forhandlere den 22. november og Grand C-MAX lanceres i begyndelsen af januar 2011. Priserne starter ved kr. 269.500 for en C-MAX Trend 1,6 benzin motor med 105 hk.