KIA spon­sore­rer 10 helt nye cee’d sw under U-21 Play Off Draw i Her­ning. Spon­sora­t­et er en ud­løb­er af UEFA’s af­tale med Hyun­dai­-Kia som offi­ciel bil­spon­sor for EURO i 2012 og 2016.

De står snorlige, de 10 nye Kia cee’d stationcar i koksgrå. Tankene er fyldt, nu skal der bare drejes på nøg-len, så er de klar til at hente og bringe fodboldfolk fra hele Europa i forbindelse med fredagens play off-draw i Herning.


- Vi er glade for aftalen med Kia Motors Danmark, der er en udløber af UEFA’s aftale med Hyundai-Kia om at være officiel bilsponsor for EURO i 2012 og 2016. Nu er bilerne på plads i Herning, og vi glæder os til at give de gæster, der kommer til byen, en komfortabel rejseoplevelse det sidste stykke og rundt i byen, siger Jan Herguth-Overgård, transportkoordinator i DBU.


I alt 10 Kia cee’d kommer i sving i forbindelse med play off-draw i Herning fredag. Senere skal 18 biler på vejene i forbindelse med final draw i Aalborg den 9. november. Når selve slutrunden ruller næste sommer, stiller Kia Danmark med hele 80 biler, fordelt ud over de fire værtsbyer Århus, Aalborg, Viborg og Herning.
I Herning er det erfarne frivillige chauffører, der sikrere en problemfri lokal transport.


- Vi har et korps af folk, som gerne giver en hånd med i forbindelse med den her slags arrangementer. De er meget erfarne chauffører og var senest i aktion i forbindelse med VM i brydning i Herning for knapt et år siden, forklarer Elo Christensen, projektleder i Herning Kommune og lokal ansvarlig for afviklingen af UEFA U21-EM 2011 i Herning næste sommer i juni.