Man vil kunne opleve en lang række Ferrarier ved Ferrari Weekend på FDM Jyllandsringen (foto Shell).Fe­r­rari Scan­di­na­via Chal­len­ge kø­rer løb på racer­banen ved Silke­borg

Der bli­ver mas­ser af Fer­ra­rier i den kom­men­de wee­kend på FDM Jyl­lands­rin­gen. Her dan­ner racer­banen i Resen­bro øst for Silke­borg nem­lig ram­men om en afde­ling af Fer­rari Scan­di­na­via Chal­len­ge, hvor man som nav­net an­tyd­er kun kø­rer race med sports­vogne, der har den stej­lende hingst på front­klap­pen.


Og der er ikke bare tale om hurtig kørsel med gadebiler, hvor deres ejermænd for en gangs skyld ikke skal spekulere på hastighedsgrænserne, når de presser højrefoden i bund og gasser op. Der er tale om rigtigt race med rigtige racerbiler, for de deltagende Ferrari-modeller er nemlig rippet for alt overflødigt og forbedret på en lang række punkter, så de kan køre endnu hurtigere. Og de kommer til at køre hurtigt.

De hurtigste kørere i Ferrari 360 Challenge vil nemlig på FDM Jyllandsringen kunne ned op omgangstider, der matcher dem, som Jan Magnussen og de andre DTC-stjerner præsterede i forrige weekend på banen!


Der vil være race for Ferrari Scandinavia Challenge både lørdag og søndag på FDM Jyllandsringen. Lørdag formiddag afvikles der tidtagning og først på eftermiddagen køres det første af de i alt tre løb, der skal afvikles. De to resterende løb køres i løbet af søndagen.
Selv om det naturligvis vil være racerudgaverne af de italienske sportsvogne, som bliver hovedattraktionen ved Ferrari Weekenden, kommer der også andre Ferrarier på banen. Det sker tre gange i løbet af søndagen, hvor der vil være banekørsel med Ferrarier, som ikke er bygget om til motorsportsbrug.