Nye tider, ny isocyanatfri rudelim


Berner lancerer ”Power Bond MS Rudelim”, som er en isocyanatfri 1-komponent rudelim med mange fordele - bl.a. en lettere arbejdsgang med hensyntagen til personale og omgivelser.


Tilbagemeldingerne fra Berners kunder er positive. En af de større aftagere er Ejner Hessel, autoriseret forhandler af bl.a. Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep®, Dodge og Renault.


"At produktet er blevet testet og allerede anvendes af mere end 250 kunder, er for Berner et kvalitetsstempel og en tillidserklæring, som vi er meget stolte af. Rudelim er og vil altid være et følsomt produkt, idet brugerne af sikkerhedsmæssige årsager med rette stiller store krav hertil," udtaler Anne Vammen Andersen, markedschef i autodivisionen hos Berner A/S.


 Berners nye isocyanatfri rudelim er crashtestet ved TÜV - et internationalt anerkendt testinstitut - og lever op til de gældende retningslinjer på området. Desuden har produktet en "drive away" tid på 2 timer.


"Vi oplever en utrolig opbakning i markedet, og som kemiekspert til autobranchen, har vi naturligvis et
ansvar over for vores kunder, hvad angår kompetence og knowhow på området," oplyser Bjarke Johansen salgschef for autodivisionen hos Berner A/S.


Berners kemikoncept indeholder ud over et bredt og dybt sortiment en lang række andre serviceydelser, som kunderne helt uden beregning kan benytte. Det er bl.a.  APB web-løsning, rådgivning, benchmark analyser mm.