I modeller med Zenith forrude stræk­ker glasset sig langt op i taget og giver maksimalt udsyn.Citroën i Danmark in­viterer til danmarks­premiere på den nye Citroën C3, hvor lan­dets forhand­lere hol­der Åbent Hus den 6. - 7. februar fra kl. 11-16. Her byder de na­tur­­ligvis på lidt godt til ganen til hele fami­lien.

Pressen har allerede givet den nye Citroën C3 en flot modtagelse. Nu er det forbrugernes tur til at opleve den spændende bil på nær­me­ste hold.

Design, kvalitet og finish har fået et markant løft, og udstyrsniveauet sætter nye standarder for klassen. I modeller med Zenith forrude stræk­ker glasset sig langt op i taget og giver maksimalt udsyn.


Åbent Hus med C3 den 6. - 7. februar


Til gengæld er brændstof-forbruget minimalt: Med HDi 70-dieselmotor kører Citroën C3 hele 23,8 km/l med et CO2-udslip på 110 g/km.

Gå ind på www.citroen.dk og få en virtuel forsmag på den nye Citro­ën C3.

Her kan du prøve den spændende konfigurator, se de attrak­tive ud­styrspakker, booke en prøvetur og læse mere om det rejsegavekort på 10.000,-, som du kan vinde, hvis du prøver den nye Citroën C3 inden udgangen af februar.

Velkommen hos CITROËN den 6. - 7. februar kl. 11-16.

annonce - klik på logo
Alm. Brand Bilkredit

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.