Porsche Pa­namera vinder end­nu en­gang titlen som ”bed­ste bil.”

Por­sche Panamera er igen blevet kåret som den bedste bil i sin klas­se. I dag modta­ger Dr. Ing. h.c. F. Por­sche AG den sene­ste pris for mærkets fire­dørs Gran Turis­mo, efter læserne af det aner­kendte bil­blad "auto, motor und sport" har valgt Porsche Panamera, som den bedste model i luksus seg­mentet.


 

3 titler til Porsche Panamera:

 

Golden Steering Wheel -  Auto Trophy - 

Bedste bil.

 


Siden lanceringen i september 2009 har Porsche Panamera modta­get en stribe af prestigefyldte anerkendelser i form af priser fra Tysk­lands stør­ste publikum og eksperter. Først vandt Porsche Panamera "Golden Stee­ring Wheel", der uddeles af "Bild am Sonntag" og "Auto Bild".

Dernæst vandt mo­dellen "Auto Trophy" præsenteret af "Auto Zei­tung" inden hat­tricket er fuldendt med titlen som "bedste bil".

"auto, motor und sport" har afviklet kå­ringen siden 1977 og tager desuden højde for magasinets uden­landske redak­tioner, idet deres læsere samtidig har mulighed for at få indflydelse på resultatet med deres stemmer. At kun­derne også er glade for Porsche Panamera understreges af det faktum, at produk­tionen allerede i december 2009 rundede 10.000 enheder.

Porsche er i Danmark repræsenteret ved 3 autoriserede Porsche Centre henholdsvis Porsche Center Jylland og Porsche Center Sjæl­land samt Porsche ServiceCenter Fyn.

annonce - klik på logo
Alm. Brand Bilkredit

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.