­

Verdens­nyhed med hybrid-tek­no­logi fra Volks­wa­gen: „New Com­pact Cou­pe" for­­ener dy­na­mik og for­brug.

Helt ny­udviklet studie fra Volkswagen er net­op blevet vist på ud­stil­lingen i De­troit. Kompakt coupé med topha­stig­hed på 227 km/h, CO2-udledning på blot 98 g/km og som når 100 km/h på 8,6 se­kun­der.

 

Volkswagen står foran et af de travleste år til dato, hvor man har planlagt flere model­introduktioner end hidtil set i mærkets historie.

 

 

 

 


Ny hybrid fra Volkswagen:

 

En hightech-alliance mellem en

sparsommelig 150 hk TSI-mo­tor, en 27 hk

elektrisk motor og et 7-trins DSG-gear.  


Den første på Volks­wagens liste over nyheder for 2010 er en helt nyudviklet coupé med hybridmotor - ekstrem hurtig og samtidig spar­sommelig. På én og samme tid sportslig og med et skarpt design og dog påfaldende ele­gant, positio­nerer Volkswagens nye coupé sig mellem Scirocco og Passat CC. Navnet er New Compact Coupe.

New Compact Cou­pe har et gennemsnitligt forbrug på 23,8 km/l og udle­der blot 98 g CO2 pr. kørt km. Med en tophastighed på 227 km/h og en tid på 0-100 km/h-disciplinen på 8, 6 sekunder de­mon­strerer Volks­wa­gen, hvordan man på intelligent vis ud­nytter de eksiste­rende teknolo­gier: med en hightech-alliance mellem en sparsommelig TSI-mo­tor (ben­zin­­motor med 150 hk), en elektrisk motor (med 27 hk) og et 7-trins DSG-gear har Volkswagen skabt en helt ny hybridbil.

Dimensioner - stil­fuldt millimeterarbejde

New Compact Coupe er 4,54 meter lang og 1,78 meter bred. Dy­na­mikken i designet skabes bl.a. i sam­spillet mellem bilens lave højde (1,41 me­ter) og det relativt bredde karosseri. Ligeledes bidrager ak­selafstanden på 2,65 meter og den bredde sporvidde til det sports­lige ydre: fortil 1,53 meter og 1,54 meter bagtil.

Denne nye kon­cept­­bil understreger, at Volks­wagen med fremtidens hybrid-tek­nologi satser mål­rettet mod at forene spar­som­melighed og miljø­hensyn på den ene side med værdi­erne sportslighed og køre­glæ­de på den an­den. Allerede indenfor det næste halve år plan­læg­ger Volkswa­gen at introducere den første hybridbil på markedet - en SUV med perma­nent firehjulstræk. Indtil da viser Volkswagen med "New Compact Coupe", hvordan man både optisk og teknisk fore­stiller sig en for­hjuls­trukket hybridbil i kompaktklassen.

annonce - klik på billedet
Klik her og gå til Autohuset Hørsholms hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.