Stefan Jacoby, Volkswagen of AmericaVolkswagen, der er Europas stør­ste automobilfa­brikant, vil kick­starte salget i det lidt van­skelige bilmarked USA. Hele 9 nye model­ler er på vej og Volks­wagens pla­ner for fremtiden i USA melder om en fordob­ling af salget frem til og med år 2013. Og hvis det lyk­kes vil man at­ter kunne opleve sorte tal i det vigtige regnskab for Volkswa­gen i USA. 

Volkswagens amerikanske direktør Stefan Jacoby er manden bag nyhe­den, som blev fremsat i forbindelse med åbningen af autosho­wet i Detroit.


annonce - klik på logo
Arcurio - Oldtimere i særklasse

GAVEIDÉ til en rigtig automand m/k:

En ægte håndfremstillet Oldtimer fra arcurio - helt i særklasse - fremstillet af 3-4 forskellige træsorter i størrel­sesforholdet 1:12.

Meget anvendelig til runde fødselsdage, svendegave, jubilæer, julegave, vandrepokal, præ­mie til åbent hus og mange andre begivenheder, der skal fejres på en særlig og meget personlig måde.

www.arcurio.dk

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du me­ner, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante emailadresse og send samtidig en lille hilsen.


Salget er i dag 213.000 enheder og efter planen skal dette tal hæ­ves til mellem 400-450.000 enheder eller en fordobling. Samtdig har Volks­wa­gen planer om at udbygge deres forhandlernet. I det store land kan Volkswa­gen kun præstere en markedsandel på i dag 2 % og derfor er mærket ikke påvirket så hårdt af sammenbruddet på det amerikanske marked.

Koncernen venter sig meget af deres nye fabrik i Tennesee og i 2011 præsenterer man en helt ny mellemklasse-model beregnet specielt til det amerikanske marked.

Det samlede mål for Volkswagen er en afsætning på 800.000 enhe­der på det amerikanske marked og første fase af denne målsætning er altså en fordobling i 2013.