Den nye Re­nault Mé­gane Cou­pé-Cabriolet kan fej­re sin verdenspre­miere på den kom­mende bilud­stilling i Geneve, der åb­ner dørene for publi­kum den 8. marts 2010.

Og allerede i forsom­me­ren er modellen til salg flere steder i Euro­­pa, bl.a. i Tyskland, hvor den har salgsstart i juni må­ned.


Verdenspremiere i Geneve:

Mégane Coupé-Cabriolet


Efterhånden er Mégane-familien bliver af en vis størrelse, for der er her tale om den sjette karrosserivariant i familien. Cabrio-modellen er for­sy­net med et stort nedsænkbart Panorama-glastag og Renault har for­søgt at forene Coupé'ens luksus og elegance med Cabrio'ens mere sporty look.

Kommer du ikke lige forbi Geneve til marts, kan det være du er et smut i Paris, og her kan du ab 5. marts nye modellen i Renaults Ate­lier på Champs Elysées.

Billedet er et teaserbillede, der overlader meget til fantasien. Men hvis du har svært ved at se motovet, så er deet bilen set bagfra.

annonce - klik på logo
Klik her og gå til Blækbutikkens hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.