I maj må­ned - fra den 13. til den 16. maj vil Porsche te­ste en helt ny ver­sion af Porsche 911 GT3 RS i et 24-timers løb, der afhol­des på Nürburg­ring.

Det tyske magasin "Focus" beretter, at Porsche stiller op med en GT3-hybridversion, der er forsynet med både en benzin- og en elek­tromotor - og det er en model, der kører langt på literen. Og af sam­me grund spekuleres der i, at det fra Porsches side er en gene­ral­prø­ve på modellens deltagelse i det legendariske 24 timers Le Mans, men først i 2011.

Porsche går efter sej­ren i klassen for LMP1-vogne og kan du gen­nemføre løbet med færre pitstop end kon­kur­renterne, er du godt kørende. Por­sche-che­fen Michael Macht vil dog ikke spe­cifikt kommentere ryg­tet, men nø­jes med at konstatere, at der "fin­des mange for­skel­lige mulighe­der."

Men et er sikkert: Porsche vil i de kommende år involvere sig betyde­ligt mere i motorsporten.

annonce - klik på logo
Klik her og gå til arcurios hjemmeside - med gaveidéer til autofolket

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.