Porsche 911Den tyske TÜV Rap­port roser igen kva­liteten i Porsche Boxster og Porsche 911.

Porsche 911 har igen klaret sig bedst i den prestigefyldte Auto Bild TÜV rap­port 2010. Sports­vogns­ikonet fra Dr. Ing. h.c. F. Por­sche AG opnåede en flot før­steplads for kvalitet og pålidelig­hed i både kate­gorien for to til tre år biler samt kategorien for seks til syv år.

Centermotorsportsvognen Porsche Boxster imponerede ligeledes med sin fremragende kvalitet og er den bedste sportsvogn i kate­go­rien otte til ni år gamle modeller. Den netop offentliggjort TÜV rap­port er baseret på evalueringen af mere end 7,4 millioner generelle inspektioner udført af TÜV i Tyskland over en periode på 12 måne­der. TÜV-medarbejderne be­kræfter jævnligt den sublime kvalitet på Porsche modellerne og har alle­rede givet Porsche 911 og Porsche Boxster topkarakter over de seneste år.


annonce - klik på logo
Klik her og gå til Autocoms hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.


Porsche 911 er også den bedste sportsvogn i en kvalitetssam­menlig­ning udført af inspektionsorganisationen Dekra for modeller med et kilometer­tal på mere end 100.000 kilometer. I SUV-segmentet er Por­­sche Cayenne vinder af kategorien 50.000 til 100.000 kilometer. Det er især Porsche modellernes køreegenskaber, effektivitet og påli­delighed, der fremhæves som de afgørende kvaliteter i det sam­lede Porsche model­program.

Porsche er i Danmark repræsenteret ved 3 autoriserede Porsche Centre henholdsvis Porsche Center Jylland og Porsche Center Sjæl­land samt Porsche ServiceCenter Fyn.